Tubacım canım belirtilerimi falan sormuştun canım. Bu ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/2a3bac
bu ay 1. günden 16. güne kadar her sabah bir kaşık bal-polen yuttum. Ayrıca ovulasyon testi, ateş ölçme kullandım. Bir de preseed kullandım.
Öncelikle ateş dışında hiçbir gözle görünür belirtim yoktu. Hala da pek yok. Sadece geriye dönüp baktığımda evet bu belirtiymiş diyorum. O yüzden çok bariz belirti beklememeliyiz sanırım.
1. DPO 4ten itibaren kramplarım vardı. Ama bu kramplar bende her ay oluyordu. Yalnız dün azaldı, bugün de çok az oldu.
2. DPO 4ten sonra affedersin gaz böceğiydim. Pırasadan, enginardan sandım ama tutamıyordum feciydi.
3. 3-4 gün önceden sivilcelendim. Normalde tek sivilce çıkardı 2 gün önce. 4-5 sivilce birden çıktı, cildim yağlandı.
4. 12 dpoda göğüslerim hassaslaştı ama uçları değil koltukaltına doğru yanları. Damarlar belli oldu.
5. 12 dpodan başlayarak sarı akıntım geldi. Hala da var. Civciv sarısı.
6. 13 dpoda hep ateşim düşerdi, çok şükür düşmedi. En büyük belirti de bu oldu. Bir de 13 dpoda mutlaka kahverengi lekelenirdim. Çok şükür hiç lekelenmedim.
ınşallah Alahım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. ınşallah Allah isteyen herkese de en kısa zamanda bebek veya bebekler nasip eder.