Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Sağol Emel. Kızlar benim biraz canım sıkıldı. Doktorumu aradım, değerin çok düşük dedi. Biliyordum aslında ya. Perşembe gene test yap en az dörde katlaması lazım beni ara dedi. Katlarsa ne zaman çağırırsınız dedim. 5000e gelince dedi. Yani biliyordum değerimin yüksek olmadığını ama hastanedeki doktor iyi deyince gaza geldim. Herşey olacağına varır ama işte kendimi dinliyorum sürekli. Göğüslerim dünkü kadar acımıyor. Sadece uykum var, başım ağrıyor, yorgunum, arada kramplarım oluyor, günde 2-3 tane. Ama bugünküler daha ağrılı. Yalnız gaz krampı mı rahmimde mi emin değilim. Hala sarı akıntım var. Allah şükür şimdilik beklemedeyim. Dua edin de perşembe günü hayırlısıyla iyi bir değer çıksın. Eşim de anlamıyor, ne yani hamile değilmiymişsin diyor. Birazcık hamileyim diyorum. Off of.

Canım sen zaten DPO göre testini yapmıştın adet gününe göre değil...Bence değerin iyi yani tabi benim fikrim bu...Doktor öyle dedi diye moral bozukluğu yapma kendine değerin güzelce yükselsin...Sen bebişine iyi bak canım...

iremcim sıkma canını bebeginde üzülür tatlım iyi şeyler düşün iyiolsun sen içini ferah tut allahadua et bol bol benim duamda seninle canım benim iyi düşün iyi olsun..

değiştir o dr irem bu ne yaaaa
benim tek tüp tıkalı çıkınca üzülmüştüm ne olacak öteki açık demişti rahatlatmıştı

seninki ne öyle beee
bak sen 2010 ekim annelerine gel orda ankaralı bir sürü hamile var

Tamam Emelcim geleyim sorayım ben. Valla sinir ediyo kadın beni. Sağolun kızlar bi tanesiniz. Off yani ben bu kadını çekemiycem. Neyse perşembe testimi yaptırayım da sonra değiştiririm. Olmazsa bu haftasonu annemin doktoru var ona giderim belki o kese görür. Ayy çoook acıktım. Çok yemiyorum ama acıkınca hani şu reklamda açlık canavarları var ya tepinen onlar gibi oluyor, hemen o an bişey yemem lazım.

Melek ben seni çok merak ediyorum. Ya inşallah ateşin böyle devam eder.

Welcome seni de merak ediyorum valla. Eksik olma canım moral oldun bana.

şu hain ablam şu telefonu bi yerde unutmasa soracam da ben gibi telefon taşıma özürlü sağolsun ama saat 11 gibi arıyacağım onu

Ayy ırem inanmıyorum bu doktor senin cidden moralini bozmuş, demek ki ilerde en ufak bişeyde senin canını sıkacak,valla daha ikili,üçlü testler var eminim sen onlarda daha çok üzülürsün,bence de değiştir ya,sen mutlu olacaksın ki bebk de rahat gelişsin,doktrun yanından neşeli ayrılmak gibisi yok.

sana katılıyorum julia
irem ablamın dediği dr git selçuk beye ablam tek geçerim dedi çok iyidir
ablam hacettepede tanımadığı yok

burdayız da benaz sonra çıkıcam 7den beri burdayım işe gitmeliyim 12.40ta dersim başlıyor ben hala evdeyim giyinmedim

valla iremcim yarın belli olur artık herşey bekleyip görücez ben ankarada ali ergün var çok iyi bir doktor ilgili güler yüzlü pozitif bir insan tavsiye ederim ama nerde bilmiyorum bi araştır istersen...

Tubacım canım belirtilerimi falan sormuştun canım. Bu ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/2a3bac

bu ay 1. günden 16. güne kadar her sabah bir kaşık bal-polen yuttum. Ayrıca ovulasyon testi, ateş ölçme kullandım. Bir de preseed kullandım.

Öncelikle ateş dışında hiçbir gözle görünür belirtim yoktu. Hala da pek yok. Sadece geriye dönüp baktığımda evet bu belirtiymiş diyorum. O yüzden çok bariz belirti beklememeliyiz sanırım.

1. DPO 4ten itibaren kramplarım vardı. Ama bu kramplar bende her ay oluyordu. Yalnız dün azaldı, bugün de çok az oldu.

2. DPO 4ten sonra affedersin gaz böceğiydim. Pırasadan, enginardan sandım ama tutamıyordum feciydi.

3. 3-4 gün önceden sivilcelendim. Normalde tek sivilce çıkardı 2 gün önce. 4-5 sivilce birden çıktı, cildim yağlandı.

4. 12 dpoda göğüslerim hassaslaştı ama uçları değil koltukaltına doğru yanları. Damarlar belli oldu.

5. 12 dpodan başlayarak sarı akıntım geldi. Hala da var. Civciv sarısı.

6. 13 dpoda hep ateşim düşerdi, çok şükür düşmedi. En büyük belirti de bu oldu. Bir de 13 dpoda mutlaka kahverengi lekelenirdim. Çok şükür hiç lekelenmedim.

ınşallah Alahım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. ınşallah Allah isteyen herkese de en kısa zamanda bebek veya bebekler nasip eder.

kızlar herkesın gonlunun muradnı versın dıleklerınz ıcın amınnnnnnnnn

ıremcm ya cokkkkkkksevndm ıns tamamına erdrrr

ne guzel teker teker hamısler gelıyo Rabbım e sukurler olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…