Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

meleğim canım ateşin de düşmüş ya oysa çok gayret ettin.Allah yardımcın olsun inş..
dr a görünmeyi düşündün mü bitanem

kızlar mrb nasılsnz bız hamd olsn ıyıyız sukurler olsn

hamıle kalanlarn g.aydın darsı tum ısteyenlere ıns

ben bılgsayrmı kapattım artık.. cunku bıl manyagı olmustum cooook bagımlıydım

uzak kalayım dedım bıraz arada gırer haberlerımı verrım okurum da..

kıb opuyrm hepınzı

slm kızlar bugun yenı girebildim... hamilelikten gunduz 12 ye kadar uyuyorum... sonra yemek yemekten bır hal oluyorum... süreklı karnım karnım aç... hemen açıkıyorum ya...
uykumun arasunda kalkıp yemek yiyorum.. yakında bomba gibi olacagıım galiba..

slm kızlar benim ateş ölçmeden pek anladğım yok ama bu sabah ateşim 36.6 çıktı adet olmadım zati düzensizde olabiliyorum ama normalde bugünlerde 36.2 falan çıkıyo sabahları tabi ama ben hep gece 11 de ölçerim 36.8 36.9 ÇIKIYO BU AY ne ediyim ben kötümü bunlar bide biraz gribim ama hasta olsamda bu yüksekliğe çıkmıyodu ateşim benim

Son düzenleme:
en güzeli test yaparak anlarsın bunu,genel olarak ateşini bilmediğimiz için bişey söyleyemeyiz.,inş bebek habercisi olsun :)

evet kızlar ama ben bilgisayarı hiç açmıyorum açamıyorum
yani diğer arkadaşlar gibi bütün gün bilgissyar başında olup da yada diğer topiklerde gezip de buraya uğramamazlık yapmıyorum anlayacağın:)))

selam tatlışlarım nasılsınız keyifler nasıl valla kızmakta haklısınız giremedim hepimizi özledim sayfamız yine arkalarda lkalmış size diyecek birşey bulamıyorum
öpüyorum hepinmizi eve dönüyorum az kaldı görüşücez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…