Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kızzzzzz ece nasılsın ben biliyorum hhee ekim annelerinde okuyorum seni

ece kaçak nerelerdesin valla özledik gelmiyorsun tebrik ederim topigimizin 2 taneprensesi 2 tanede prensi geliyor şimdilik...

sağolun canlarım bu ara hep dışardayım. ekim annelerinede pek giremiyorum. size bakıyorum ben olduğumda genelde kimse olmuyor. aslında uğradığımı belirtmek için yazsam iyi olcak newyasa sorayım ben o tabloyu naısl yapmış tablo yapmak istiyorsanız.

Merhaba Ece :) Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu? Bol bol gez dolaş valla hava çok güzel.

Emelcim, lekelenmem ne yazık ki devam ediyor. Hele dün kesin gitti dedim, bayağı kırmızı renkte kanama oldu, bilemiyorum şu an. Hamile miyim hala değil miyim? Ben annemin doktoruna gidiyorum. Özeli var yalnızca. Hamilelik kesin olursa başka bir doktor bulucam tabii ki. Ben normalde Ankaradaydım, eşim ıstanbula gidip geliyordu. Tam onun işi bitti geri döndü Ankaraya ben de annemleri ziyarete geldim ve geliş o geliş, kaldım burada. Doktor Ankaraya dönmeme izin vermiyor. Bütün gün yatarsam lekelenmem kahverengi ve az oluyor, ama bi yere gidersem mesela doktora o gün kırmızıya dönüyor. Doktor aslında progestan kullanma dedi, ama kasık ağrını alır dedi, ağrım fazlaydı bir gece ben de başladım içiyorum bakalım. Bir zararı olmazmış, yalnız düşük olacaksa düşüğü biraz geciktirirmiş. Cumartesi kese ve kalp atışı görünürse bir umut olacak bakalım. Kimisi diyor ki ben 4 ay yattım, kanamam oldu, şimdi bebeğim var. Yani biliyorum ki içecek suyu, yiyecek ekmeği varsa onu benden kimse alamaz Allah nasip edince. Ama gene de bu belirsizlik insanı üzüyor.

iremcim progestanını iç bence kanamanı keser eğer bebek iyi değilse zaten ilacı ksetikten sonra kanama başlıyor mesela ben hamile kalır kalmaz başladım bebekte anormallik vardı geç döllenme olabilir diye ilaca devam ettik dr bana ümit yok ddeyince ialcı kestik 2 gün sonra kanamam başlar gibi oldu zaten kürtaja gittim

Oncelikle ben de herkeain gecmis annelerin gunumu kutluyorum ve melike nin dedigi gibi darisi tum kadiarin basina:)
emelcim, ece tebrikler:))) oo meleklerimiz gostermisler hehehe..

Iremcim umarim kanaman durur, bol bol yat dinlen. Ben bir soz bar biraz acimazsiz ama kendine de hala onu soyluyorum yorucu is yapmak zorunda oldugumda vs.. Hayat zor simdiden bebis hayata SIKi sIki tutunsun.. Saglikla tutunur sana bebisin sen kalbimini ferah tut ama gerekorse ya yat dinlen. Benim annem abime hamileyken nerdeyse ilk 3 ay yatmis.. Kendini yormadan yap islerini, bir yandan dedigin gibi kaderinda varsa bu dunyaya gelmek o zaman saglikla gelir zaten

Merhaba kızlar. Bugün kanamam başladı, bhcg ölçtürdüm, düşük yapıyorum. Kısmet böyleymiş. Ben bir süre girmek istemiyorum, uzak kalsam iyi olacak. Hepiniz Allaha emanet olun.

ne desem bilemedim hakkında hayırlısı olsun iremcim
girme tabi kafanı dağıt bir süre üzül ağla ağla içini boşalt canım sonra kendini iyi hissedince gel

irem, burayada yazmak istedim, tekrar çok geçmiş olsun canım, zor tabii... ama dedigin gibi herşeyde bir hayır vardir.. sevgilerimle..

burdayım müge, şimdi gördüm iremin haberini ona cevap yazıyordum..
... hamd olsun diyelim... sen nasılsın şeker, nasıl gidiyor hamilelik ve yaşam?

Iyi gidiyor hamilelik ama hayat zor gidiyor. Cok stresliyim ve sinirliyim islerimden dolayi, insan iliskileri bu aralar cok yipratti beni. Boyle sinirlenince karnim agriyor korkuyorum bebis icin, bir yandan da uzuluyorum onu uzdugum icin.. Onun disinda halime sukrediyorum:) bugun abimin 2. Kizi dunyaya geldi, ne guzel mutluluk ama onu anca 8 aylik iken gorebilecegim nEyse saglikli olalim da sonra gorelim

Ciktin mi yoksa? Ben birazdan kacayim yemek hazirlayayim. Zaten senin orda saat cokgec, yat uyu bakalim:))
umarim hersey iyi gidiyordur hayatinda.

Gözünüz aydım canım... öyle her işin başı sağlık.. doktora veriyorsun di mi sen? benim eşimde geçen sene verdi ve ne kadar stresli bir dönem o yüzden iyi bilirim.. canım benim, herkes diyordur sana ama bende yazayım gene, önce kendini ve tabii bebeğini düşün canım, yapması zorda olsa bu senin en önemli önceliğin olsun ..

ben böyle gece kuşu oldum artık, sabahta erken kalkıyorum, uyku muyku gitti hayatımdan şu sıralar, efkar yaptı demek ki ayrılık biraz :)))

Evet doktorami vermeye calisiyorum, bir yandan da okuldaki gereksiz insanlarla ugrasiyorum.. Dedigin gibi once saglik gerisi bos.. Bugun cok soyledim bunu kendine.. :)

işte onlarda (o insanlar) senin sınavın demek ki canım, belki böyle bakarsan daha az sinir olabilirsin, yani ben öyle yapmaya çalışıyorum, sinir olduğum insanlara, olaylara.. sınavım diyorum, sakin olmaya çalışıyorum, normalde biraz cadıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…