Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Pisstt nasilsiniz?? Ne cok hamilemiz varmis bu ay:))
bebisi hissetmeye derken ben de basladim 2 haftadir, cok guzel bir duygu:) bir de tekmelese soyle kuvvetli:)))

E ben geldim kimse yok.. Gelsenize, bugun evdeyim musaittim konusalim:)
emelcim bebisin disardan gozukuyor mu, anaaa:)) ya bana herkes hic hamile gibi gostermiyorsun diyorlar( ya evet sadece 3-4 kilo aldim ama gobusum cikti ki ama kimse anlamiyormus..
Sen disardan nasil gordun bebisinin tekmesini? Ben de gormek istiyorum:)

tekmesi değil bir yerde toplanıyor ya yumruk gibi bi taraf şiş oluyr hiissediyorum eşim de görüyor harika bir duyguuu

evet canım eşimde dün gördü bebişim bi yerde toplanmıştı sanki, bi taraf daha şişti. zaten genelde sağımda oluyor yavrumuz....
bu kıpırtılar dokunuşlar bile harika şükürler olsun.. bir de tekmelemeye başlasa nasıl seviniriz acaba...

sabırsızm ben zayıftım 5 kilo aldım bile:))) göbüşümü çok seviyorum:))) bol giyindiğimde kimse anlamıyor ama ev haliyle bayağı belli çok şükür...

ben de 1 kilo aldım ama şimdiden herkes göbeğin ne kadar büyük diorlar ,tabi benim ikinci normal genişlemesi karnımın :)

Hamile kıyafetleri almaya başladım ben yavaştan bol bol giyeyim yoksa sıkan şeyler ağrı yapıor karnımda

ohhh maşallah kızlar size bebişlerinizi hissediyorsunuz allahım kucagınızada almayı nasip etsin benimki yemeklerden sonra çok kıpırdaktı annen kurban sana melegim benim..

evet juliacığım benimde öyleydi o aylarda da.
ama o aylarda daha çok şişkinlik ve hazımsızlık nedeniyle göbüşler çıkıyor...

evet bende 2,5 aylıkken hamile kot pantolonu aldım çünkü diğer pantolonlarım bekarlığımdan kalmaydı 36-38 dim o zamanlar:))) son 1 yıldır 40 giyiniyordum zaten zor oluyorlardı ama şimdi olmuyorlar:) bende erkenden başladım bol kıyafetlere:))) çok özeniyordum zaten şimdi elbiselerim göbüşümle daha güzel yakışıyor:))))

Zaten insan heves ediyor , ben de bir beden büyük ve lastikli alıorum ,likralı alıorum güzel oluor, şimdi de üstleri aldım bol bol, pantolonlar da bol gelenleri giyiyorum,biraz daha ısınsa hava elbiselerim var geniş geniş giyerim rahat oluyor.

dr 1 ay sonra 2. düzey ( ayrıntılı) usg i çek demişti. bu hafta sonu değil, diğer hafta sonu inş.

Rabbim sana da nasip etsin meleğim.. ben geçen defa 2 aylıkken düştüğü için hiçbişey anlamamıştım( şimdi hamdolsun ne zaman büyüyecek derken 18 haftalık oldu maşallah kıpırdamaya bile başladı bazen:)))
evet genelde bişeyler yiyince daha çok oynarlarmış özellikle tatlı bişeyler

evet juli en güzeli elbiseler:))
benim bol lastlkli jilelerim falan vardı artık onlar daha çok işime yaradı iyi ki almışım:)))
hamileliğe dünya para vermektense her zaman giyinilecek bol kıyafetler almak daha akıllıca değil mi tatliş.. tabi 1-2 özel hamilelik alınır yani:)))

inşallah juliacım allahım nasip eder inşallah seninkiler daha çokkıprıdar iki tane daha farklıdır yaaaa ne güzel..
amin tubacım inşallah güzel haberler alırsın doktordan..

evet bencede hamileysen hemen kazıklıyorlar zaten benim eşimdede kot jıle hastalıgı vardı birazdaha buyüsüun alalım demişti bakalım birdahaki bebeişte yine isteyecekmi..

Bakalım hareketleri nasıl oalcak :)
oğlumda test için oturuyordum lab ın önünde bir kadın vardı karşımda,benimki hopu hopur hopluyor ben karnımı tutyorum dursun diye :) kadın baktı baktı bana,yanındakine dediki elin çocuğu kıpır kıpır belli oluyor benimki de sessiz sedasız oturuyor demişti :) bizimki çok hareketliydi

Melekcim az kaldı inşallah :) seni de dinleyecez böyle yine :)

bende de kot jile hastalığı var:))) ama daha almaya gitmedim:))
eskisi gibi tek düze modeller yok artık. süper şeyler var:)) eskiden sadece hamilelere kot tunik takımı vardı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…