Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Tubacım bu ikili test ama ,benim normalde ikili testim olmazmış,kanda bakılmayacak yani,sadece detaylı USG de bakılacak ense kalınlığı ve burun kökü ölçümü istedi doktorum,arkadaşıymış Hakan Bey sen söyle dedi bakalım şansımı deneyecem :)

ben muyeneye erdem e gidiyorum ya hani, dr um dedi ki ayrıntılıyı ya erdem de ya zeynep kamil, ya kazım karabekir, ya marmara üniversitesi yada koşuyolu görüntüleme merkezinde çektir deidi. daha uzman işin ehli oldukları için sanırım.
ben erdem e sordum 225 dedi
koşuyolu 200 dedi
zeynep kamil e gittim gün vermedi 1, 1,5 ay sonrası bile dolu dedi sonrada günün geçer dedi
marmarayla uğraşamam gidip gelmekle.

sanırım hospıtalıum da çekeceğim 80 90 tl falan

iyiyim canım hamdolsun darısı başına inş...

evet prensesim geliyor Allahımın izniyle..
çok istiyordum eşim kız babası olsun. kızlar babaya çok düşkün oluyor ve eşimde kızları çok sever yumuşak huyludur.
evet kızım olacakmış ama eşim şimdiden kıskandırmaya başladı bile:))) yok bunlar iyi günlerimmiş.
kızım gelince beni kıskandıracaklarmış ona bağlı olacakmış prenses:)))

bende 160 çektirmiştim çok güzel ya herşeyi belli oluyor renkli ultroson birde cdye çekmişti ama benim kızım bana hiç yüzünü göstermedi hep sakladı bizde kız diye utangaç sandık megersem cennete gidecekmiş oyüzden saklanmış bizden kızım..

evet juliciğim senin ikiz olduğu için 2 li yapılmıyormuş evet..

hospıtalıum da bi tanıdık çekmişti memnundu ama 3 boyutlu muydu hatırlamıyorum arayıp soracağım inş
sen ararsan haber ver olur mu ttalım

Sağol canım inşallah :Saruboceq:
Ya kız çocuklarına ayrı bi zaafım var aklinialirimsmile bende çok isterim :Saruboceq:
Ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş opuyorumnanaktan

meleğim canım benim ya üzülme bitanem
bebişler yüzünü pek göstermiyor ttalım he birde kız ise eğer cinsiyetlerini:)))))

portakalcığım evet kızlar ayrı oluyor giyimiyle cilvesiyle kendilerini çok sevdiriyorlar..
hayırlı sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem Allahımdan
darısı başına kardeşim

ben kaşındım melekciğim:))) kızım sana düşkün olur kız olsa ne güzel olur falan diye diye prensesim yolda:))) inş...

canım öğle saati ya az personel vardır yemektelerdir diğerleri
ben de aradım cvp verilmedi

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim şu ateş ölçme yöntemini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 4 gündür ölçüyorum ama hergün farklı çıkıyor.. adetlerim düzensiz yumurtlama günümü tespit etmek istiyorum lütfen yardımm...

ya kaşındın demek kaydirigubbakcemile3 olsun saglıkla dünyaya gelsinde kankicim ..
ne bileyim bana sanki öyle geldi herkezin cdsi baya uzun ama benimki kısacık çektirmedi arkdasını döndü hep işte bende öyle yordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…