Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Allahtan şimdi hamile kıyafetleri zaten moda :) her yerde var göğüs hizasından bol şeyler , bulduğumu bir beden büyük alıorum

Ben de 7 hazirana rand aldım medipolden 4 boyutlu bakılacakmış, cinsiyetlerini öğrenecez herhalde o zaman :) merak etmeye başladım valla :)

inşallah juliacım
aaane gzel giyirsin işte benimkide hamilelere çok yakıştırıyormuş sanada alıcam diyordu inşallah ikinci bebegimde giyerim hayırlısyla..

Allahtan şimdi hamile kıyafetleri zaten moda :) her yerde var göğüs hizasından bol şeyler , bulduğumu bir beden büyük alıorum

evet canım aynen:)))
zaten sen hem 2. hamilelik olması hem de ikiz olması nedeniyle çabuk kilo alırsın

az kalmış juliacım hadi bakalım bende heyecanlandım şimdi ayy nekadar degişik bir şey ya bir kalp varken digeride yanında allahım neler yaratıyor ..

Canım ben her yeri sordum en iyi fiyat burda çıktı,Dr Hakan Apaydına aldım randevuyu 405 lira özel,Bağkurlu 195 olacak,doktorum mutlaka diş hekimi olduğunu söyle dedi,bir indirimde ondan bekliorum :)) Kendi doktorum % 50 ind li bakıor bana ,ilk defa biri böyle bişey yaptı bana :)

Erdeme de sordum Avicenna ya sordum Atlasa sordum en düşük 25o dediler,Atlas da 135 dedi 3 boyutlu bakılıyormuş ama benim istediğim şey balkılmıormuş,artı oraya pek güvenmiorum ben.

selam tatlım hoşgeldin
arada bakıyordum senin topiğe ama denk gelemedik
evet canım dr %80 %90 kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…