özlemcim doğu illerini gemişsin de birtek Elazığa uğramamışsın uğrarsan haberim olsun seni misafir ederim burda hem senide görmüş olurum süper olur karadenize bende gitmek istiyorum bu yıl kısmet bakalım olursa ramazan bayramında antalyaya annemlerin yanına gidip 10 gün kalıcaz eşimle kafa dağıtmak iyi geliyor bazen
geçmiş olsun tatlım....GÜNAYDIN kızlar dün patoloji sonucumu aldım
temiz çıktı
zaten yazan tek şey alınan parçanın bebek olduğuydu
kromozom anelizi yapmıyolarmış(
kan pıhtılaşmasına bakcaklar
tabi kendi doktorumu bulabilrsem polikinlikte
hayırlsı bakalım
dün giremedim ama hepinize dua ettim bildiklerime ismiyle diğerlerine gönlümle
rabbim dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah
sağol canım çok teşekkürler...geçmiş olsun tatlım....
patolojide bakmıyorlar ama üniversite hastanesinde yaptırabiliyorsun
bana da kromozon testi yapılmadı kan pıhtılaşması yapıldı
akraba evliliği değilse gerek görmüyorlar
eşimin kuzeni akrabayla evli malesef iki bebeği de 3 ayda organlar dışarda gelişiyor kromozondan dolayı iki gebeliği de sonlandırıldı 4 aylıkken ,
o yüzden sıkma canını kan pıhtılşmasını muhakkak iste eğer en az 3 gebelik geçmeli derlerse 3 gebeliği oldu de çünkü ilklerde olur deyip yolluyorlarmış dr ilk kaybımda yaptırdı bana
bugun kandil diye sabah çalışma yapmadım eşimde nöbetçi yarın sabah gelicek oyüzden yarın olur kısmetse
kasıklarım akşam bir agrı girdi anlatılacak gibi degil çok kötü oldumzor dayandım şimdide hafif var
yüksek çıktı şekerim 176 bu da iydeğil sanırım 100mglık yapılacak
canım sabah yataktan kalkmadan dil altından bir defa ölç bir daha gün içinde ölçme değişkenlik gösterir...Kizlar merhabaaaa! Simdi sizden yardim bekliyorum, bugun ilk kez atesimi olctum az once. Hem 7'yi ceyrek gece olctum hem 7 bucukta. Ama ikisi birbirinden farkli cikti cunku birinde dil altindan birini koltuk altindan olctum. Simdi size sorum su, hangi olcumu kistas aliosunuz? Dil mi koltuk altimi ona gore cizelgemi cikaracagim, cok merak ettim?
canım gün içerisinde ölçme ateşini...yataktan kalkmadan bir kere ölç yeterarkadaşlar benim ateşim sabahdan beri aynı 37.
adetim 2 de başladı 5 de bitti ama ben buün ateşimi ölçtüm..
canım sabah yataktan kalkmadan dil altından bir defa ölç bir daha gün içinde ölçme değişkenlik gösterir...
36.9 iyi bir ateş ama adetliykenki ateşini bilmiyoruz...sadece bunula yorum yapamayız tatlım...yarında bak bakalım kaç çıkacak...Durusah canim benim, o zman dil alti olculuyoruz hep demekki. Tamam. Benim sabah gozumu acinca :) 36.9 cikti. Ben emin olamdim da bi de koltuk altindna olctum, cunku dun unuttuydum sana sormayi nasil olcuyosunuz diye. Adetime iki gun var ama pek belirti yok gibi. Allahim ya lutfeeennn! Kismetse olsunnn bu kacinci ayni ruh hali heyecan, sonra pirtt diye adet oluyorum. eyvahedigeldismile
36.9 iyi bir ateş ama adetliykenki ateşini bilmiyoruz...sadece bunula yorum yapamayız tatlım...yarında bak bakalım kaç çıkacak...
anlatayım bitanem..diyelimki sen 36.5 ateşle adet oldun...bu ateş bir müddet dengesiz seyreder...sonra yumurtalamnın olacağı gün hissedilecek derecede ateşin düşer...sonra 3 gün arka arkaya yükselir...36.5-36.7-36.8 gibiTamam ama ben yazdigimda aramizda fark oluyor malum saatten. Sen yine ben yazdigimda gireresin Insallah da bi kiyaslariz olma mi kaydirigubbakcemile2
Simdi ates yuksek olunca bebis gelebilir mi demek yani yumurtlama icin iyi bir zaman mi o zaman mi calismaliyiz?
anlatayım bitanem..diyelimki sen 36.5 ateşle adet oldun...bu ateş bir müddet dengesiz seyreder...sonra yumurtalamnın olacağı gün hissedilecek derecede ateşin düşer...sonra 3 gün arka arkaya yükselir...36.5-36.7-36.8 gibi
o zamn yumurtlamanın olduğu kesinleşiyor...sonra ateşin hep yükseklerde seyrederse yani adet olduğun zamanki ateşin üzerinde seyrederse muhtemelen hamilesindir...yok eğer 36.5 yada onun altına düşerse 1-2 gün sonra adet oluyosun...dedimya adet olduğun günkü ateşini bilmediğim için hiç bişi diyemiyeceğim tatlım..ama şu an için ateşin yüksek
eeee boşuna öğretmen olmadık şekerrr kız candyyyAyol seni bana Allah yolladi. Ne guzel anlatiyorsun yerim yerim, sabah olsun bi daha bakayim, esime de anlattim ben sana tablo yapayim koy o siteye oyleyse dedi.Ben o tablomu koyarim buraya o zaman kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
maşallah maşallah canım benim , sancım var deyince benim de ovulasyon zamanı çok sancm olmuştu o aklıma geldi:)) özellikle 1 gece çok ağrım olmuştu. sanırım o gece döllendi yavrum..
senden çok ümitliyim bu ay canım. bu sancı kendi zamanımı hatırlattı:)) inş hayırlısı olur hakkında..
canım benim kafana takma stres yapma gülüm. diğer testi de yapın o zaman daha net belli olur. çünkü 100 lük yükleme daha kesin sonuç veriyormuş...
olsa olsa biraz tatlı ve hamur işinden uzak dur der dr un merak etme... başka sorun olmaz inş..diyetle sorunsuz devam eder hamileliğin merak etme canım..
Durusah canim benim, o zman dil alti olculuyoruz hep demekki. Tamam. Benim sabah gozumu acinca :) 36.9 cikti. Ben emin olamdim da bi de koltuk altindna olctum, cunku dun unuttuydum sana sormayi nasil olcuyosunuz diye. Adetime iki gun var ama pek belirti yok gibi. Allahim ya lutfeeennn! Kismetse olsunnn bu kacinci ayni ruh hali heyecan, sonra pirtt diye adet oluyorum. eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?