Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

iyiiym melikeciğim sen nasılsın

yemek yapıyorum bi yandan

tesekkür ederim tubacım bende napim kocişi bekliyom hemde sizinle yazısıyom burayı çok sevdim ben yaa daha kaliteli ve daha bilgili hem dolunay benim arkads ondan buldum saolsun tavsiye etti iyiki gelmişim tanımısım sizi çok mutluyum oda gelseydi memlkete gitti yaaa

melikecim bekliyorum ateşim var ama hala adet olamadım yarın yada obürgün olurum heralde kahverengi akıntımda kesildi

hilacim bence sen uzan ayaklarının altınada yastık koy ve dinlen madem kesilmiş hiç belli olmaz belki hamiş olmusundur canımmm

canım benim sağol bitanema.s.
evet herkes bildiği kadarıyla yardımcı oluyor Allah razı olsun herkesten inş..
evet biz laubali olmadan seviyeli bi şekilde dsotluklar kurduk burda içten ve samimi kardeşler olduk herbirimiz

hımm evet canım yani kimse kimseyi kırmıyooo yardımcı oluyoo ne bilim içten kimse kimseyi rencide dedbilcek sözler sarf etmiyiyo demek istedim canım saol bitanem evett aynen öle wallaaaa hepinizde saolunnnopuyorumnanaktan

slm babyler nasılsınız bakalım ben bugun gezmeklere gittim iim ama çok yoruldum çok uykum war kocişe makarna yapicim

slm babyler nasılsınız bakalım ben bugun gezmeklere gittim iim ama çok yoruldum çok uykum war kocişe makarna yapicim

hoşgeldin canımm bende ciger kavurmustum dün yanına pirinç pilavı yapıcam şimdii iii yapmıssın gezmekleee:lepi:

emelciğim de bi görünüp bi kaybolmuş:)))))))))))

melikeciğim sorduğun soruyu ben tam bilmiorum canım. arkadaşlar gelsin yardımcı olurlar. ben hala karışştırıyorum o ovulasyon ateş olaayını:))))))

kankim de yok ya niye acep:)))

bende her an çıkabilirim kızlar malum kociş gelecek sofra kuruyorum yemek hazırlıyorum bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…