- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyiiym melikeciğim sen nasılsın
yemek yapıyorum bi yandan
melikecim bekliyorum ateşim var ama hala adet olamadım yarın yada obürgün olurum heralde kahverengi akıntımda kesildi
hoşbulduk cnm benim nasılsın?erencim hoşgeldin canım
sanırım evet ateşin yüksek olnca beraber oluyosun kuşumhımm evet ya şimdi atıyorum 16.günümdde atesim hergün 36.1 ya 36.6 oldu ben yumurtaldımmı olucam peki ogün beraber olacakmıyımmmm
hilacim bence sen uzan ayaklarının altınada yastık koy ve dinlen madem kesilmiş hiç belli olmaz belki hamiş olmusundur canımmm
hilalcim test yapmadınmı?
tesekkür ederim tubacım bende napim kocişi bekliyom hemde sizinle yazısıyom burayı çok sevdim ben yaa daha kaliteli ve daha bilgili hem dolunay benim arkads ondan buldum saolsun tavsiye etti iyiki gelmişim tanımısım sizi çok mutluyum oda gelseydi memlkete gitti yaaa
sağol cnm bende iyiyim adet günün ne zaman?iyiyim teşekkür edrim inş.sende iyisindir yaptım bu sabah negatif çıktı adetimi bekliyorum
sanırım evet ateşin yüksek olnca beraber oluyosun kuşum
yok canım zannetmiyorum hamile değilim çünkü sabah idrar testi yaptım olsaydı gösterirdi
geldim
bende yeni yeni öğreniyorum ama okuduklarımdan öyle anladım kızlar daha iyi bilir cnmhımmmmmmmmm öle mi acabaaaabilmiyorumkismile
canım benim sağol bitanema.s.
evet herkes bildiği kadarıyla yardımcı oluyor Allah razı olsun herkesten inş..
evet biz laubali olmadan seviyeli bi şekilde dsotluklar kurduk burda içten ve samimi kardeşler olduk herbirimiz
slm babyler nasılsınız bakalımben bugun gezmeklere gittim iim ama çok yoruldum çok uykum war kocişe makarna yapicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?