kızlar benim bu durumum ne adet oluncada artıyomu ateşkızlar ben ateş ölçme yöntemini sizin topicinizden öğrendim bişey sorucam bu ay 4 sabahtır ölçüyorumm daha doğrusu adetime 4 gün kaldı öylesine başladım ölçmeye listemi adet olrsam başlayıp yapıcam ben ilk ölçtüğüm gün 21.gün 36.6 çıktı 22.gün 36.9 çıktı 23.gün 36.7 çıktı bu sabahta 36.8 çıktı adet yaklaşıncada ısı artıyomu adet tarihimde 28 şubat yoksa hamişmiyim anlamadım
Ben istiyorum ki topikteki güzel dostluklar son bulmasın. inanın topiğimiz diğerlerine benzemiyordu hepimiz kardeş olduk artık... çok sıcak ve içten arkadaşlıklarımız muhabbetimiz..
istiyorum ki hamiş olanlar da ekim kasım vs diye hamiş topiklerine dağılmasın yine birlikte olalım..
hilal daha kırmızı kartı görmeden yelkenleri indirmişsin yahu dur hele
bi de bakmışız emel gibi ilk öncce üzülüp üzülüp sonra müjdeyi verirsin inş
kızlar benim bu durumum ne adet oluncada artıyomu ateş
yok tuba çıksaydı bugün idrar testinde çıkardı olmaz demiştim tedirginliydim zaten biliyosun bu ay bide ilk defa klomen kullanınca dedim zaten olmaz keşke kendi doktorumu dinleseydimde içmeseydim
ne biliyim serabım ya 4 gündür ölçmeye başladım yüksek çıkıyo ümitlendim valla ama kırmızılarda gelirse çok üzülücemkızçem yoksam sende mi inş.inş.
kısçem bizde aynı topiclerde pişti oluyoruz kadermi bizi birleştiriyo ne:roflol:kızçem yoksam sende mi inş.inş.
kızlar benim bu durumum ne adet oluncada artıyomu ateş
kısçem bizde aynı topiclerde pişti oluyoruz kadermi bizi birleştiriyo ne:roflol:
kısçem bizde aynı topiclerde pişti oluyoruz kadermi bizi birleştiriyo ne:roflol:
evet bu ay kırmızılar gelirse ilk gün ölçmeye başlıycam bende sende hamişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmcanım merhaba
3-4 günlük ölçümden bişey anlayamayızki tatlım
daha önceki ısınıda bilmemim lazım yorum için.
evet yumurtlama amanından adet zamanına kadar progestoron hormonunun da etkisiyle hamiş molsanda olmasan da yüksek seyreder ateş. önemli olan genel trend.
kiminin adet günü düşüyor, kiminie adetten 1-2 gün önce ve adet olacağımızı anlayıp test bile yapmıyoruz:)))
ayy allah senden razı olsun ne muradın varsa versin gülüm ya valla adet belirtimde var aslında ama yinede moralimi bozmakta istemiyorum kırmızı kartı yiyene kadar ümidimi yitirmiycemhahahaha valla tatlum ya kız inş.ya inş.ezenda okunuyo şimdi sana elham okudum allahım inş.hamişsindir tatlım inş.düşmez
Tubaaa ....... Yeni gordum canim yaa. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah saglikla tamamlamak nasip etsin. Sukurler olsun. Cok sevindim cok.. Hatta bugunlerde aldigim en guzel haber bu. Tebrik ediyorum canim. Mutlu huzurlu bir 9 ay gecir ve sonra da mutlulukla saglikla al bebis ya da bebislerini kucagina. Ikiz mi kesin. Ayy o zaman kaymakli ekmek kadayifi olurkaydirigubbakcemile5 :CüvCüv: :1hug:
inş..benim ateşimin yüksekliği hamiştendir kist yok bende de:Saruboceq:Valla benİm ateŞİm normalde 36,2 Çıkıyo geÇen ay Çok umutlandım ben 37.2 kadar Çıktı son gÜnlerİnde halada aynı seyİrde gİdİyo ama benİmkÜsÜ kİstmİŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?