Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hilal daha kırmızı kartı görmeden yelkenleri indirmişsin yahu dur hele
bi de bakmışız emel gibi ilk öncce üzülüp üzülüp sonra müjdeyi verirsin inş

doktora gittim gebelikten şüphelendim kan testi yaptılar çıkmadı 10 içinde adet olmazsan gel dedi doktorum ama 10.günü adet oldum yok kist olsaydı adet görmezdim geçmiş olsun canım sanada soğan kürü yapsana kistleri geçiriyor.

mirage sağol gülüm darısı başınıza inş..
duaların için Allah razı olsun ne olur dulara devam edin... 3 yıldır bekledim, geçen yılda 2 aylıkbbeişimi kaybettim

kızlar benim bu durumum ne adet oluncada artıyomu ateş

Tubaaa ....... Yeni gordum canim yaa. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah saglikla tamamlamak nasip etsin. Sukurler olsun. Cok sevindim cok.. Hatta bugunlerde aldigim en guzel haber bu. Tebrik ediyorum canim. Mutlu huzurlu bir 9 ay gecir ve sonra da mutlulukla saglikla al bebis ya da bebislerini kucagina. Ikiz mi kesin. Ayy o zaman kaymakli ekmek kadayifi olur kaydirigubbakcemile5 :CüvCüv: :1hug:

hilal daha kırmızı kartı görmeden yelkenleri indirmişsin yahu dur hele
bi de bakmışız emel gibi ilk öncce üzülüp üzülüp sonra müjdeyi verirsin inş

yok tuba çıksaydı bugün idrar testinde çıkardı olmaz demiştim tedirginliydim zaten biliyosun bu ay bide ilk defa klomen kullanınca dedim zaten olmaz keşke kendi doktorumu dinleseydimde içmeseydim

yok tuba çıksaydı bugün idrar testinde çıkardı olmaz demiştim tedirginliydim zaten biliyosun bu ay bide ilk defa klomen kullanınca dedim zaten olmaz keşke kendi doktorumu dinleseydimde içmeseydim

TATLIM NİYE KLOMEN KULLANDIN DOKTORUNDA İSTEMEMİŞ:uhm:

kızlar benim bu durumum ne adet oluncada artıyomu ateş

canım merhaba
3-4 günlük ölçümden bişey anlayamayızki tatlım
daha önceki ısınıda bilmemiz lazım yorum için.
evet yumurtlama amanından adet zamanına kadar progestoron hormonunun da etkisiyle hamiş olsanda olmasan da yüksek seyreder ateş. önemli olan genel trend.
kiminin adet günü düşüyor, kiminie adetten 1-2 gün önce ve adet olacağımızı anlayıp test bile yapmıyoruz:)))

evet bu ay kırmızılar gelirse ilk gün ölçmeye başlıycam bende sende hamişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Valla benım ateŞım normalde 36,2 Çıkıyo geÇen ay Çok umutlandım ben 37.2 kadar Çıktı son gÜnlerınde halada aynı seyırde gıdıyo ama benımkÜsÜ kıstmıŞ

hahahaha valla tatlum ya kız inş.ya inş.ezenda okunuyo şimdi sana elham okudum allahım inş.hamişsindir tatlım inş.düşmez
ayy allah senden razı olsun ne muradın varsa versin gülüm ya valla adet belirtimde var aslında ama yinede moralimi bozmakta istemiyorum kırmızı kartı yiyene kadar ümidimi yitirmiycem

Allah razı olsun canım sağolasın...
opuyorumnanaktan
amin canım amin inş sağlıklı hayırlı bir hamilelk geçiririm...dualarla inş...
yokben ikkzleri sevdiğim için öyle resim koydum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…