Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Allahım Şu an topıcte olan herkes tez zamanda hamıŞ olur ınŞ.ınŞ.ınŞ.ınŞ.amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ÖptÜm hepınızı ben Çıktım

herkese mrbbbbbbbb yeni topigimiz vatana millete hayırlı ugurlu olsun dünyanın en tatlı en güzel anne adaylarıı sevgili arkadslarım allahım hepimize en hayırlsından bide bebiş nasip etsinnnnopuyorumnanaktan

herkese mrbbbbbbbb yeni topigimiz vatana millete hayırlı ugurlu olsun dünyanın en tatlı en güzel anne adaylarıı sevgili arkadslarım allahım hepimize en hayırlsından bide bebiş nasip etsinnnnopuyorumnanaktan
hoşgeldin melikem bugünde burdayız sabah gördüm bu topici hoşuma gitti arkamdan serapta keşfetmiş sende hoşgeldinn

hoşgeldin melikem bugünde burdayız sabah gördüm bu topici hoşuma gitti arkamdan serapta keşfetmiş sende hoşgeldinn

saol canım evet ya sizde buradsınız walla burası daha bilgili geldi bana saolsunlar çok sıcak karsıladılar çok yardımcı oluyolar allahım hepsinden razı olsunn ben sizden önce kesfettim sizde hoşgeldiniz canımm

kuşum bu ay ateş ölçmeye başlıycam 4 gündür yapıyorumda kırmızılar gelirse başlıycam liste yapıcam sen yapıyomusun?

TATLIM NİYE KLOMEN KULLANDIN DOKTORUNDA İSTEMEMİŞ:uhm:

canım benim 2 tane bebeğimin 6 haftalıkken kalp atışaları durdu bende aşılama yaptırdım tutmadı sonra eşimle tüpbebek yaptırmaya karar verdik giddik doktorla konuştuk bir çok tahililler istedi 3 ay tam sürdü bu süre zarfında korunduk düşükten sonrada 5 ay korundum tahliller temiz çıktı bidaha deneyin sizin çocuğunuz oluyo dedi 3. ölürse ALLAH korusun gelin tüpbebek yapalım dedi bide klomen folikasit coraspin verdi onları kullanıyorum burdaki doktorumda sana neden klomen verdi senin yumurtalıkların zaten çalışıyo bende kaliteli olsun yumurtalarım diye verdi heralde dedim gülüştük kullanma dedi bende salaklık edip kullandım 15-1121. günlerde ilişkiye gireceksin demişti tüpbebek doktorum bizde aynısını yaptık 13. günü ovulasyon testim pozitif gösterdi bizde doktorun dedğini yaptık ama olmadı yumurtlama günümü kaçırmışım meğerse işte böyle canım sonradanda zaten ovulasyon testi hepsilik çıktı sonuç bu herşeyin hayırlısı diyorum RABBİM en kısa zamanda benim yüzümüde güldürür..

amin cnm inş..sen ne zaman hamiş oldun bu aymı?

evet canım bu ay.. öğreneli 6 gün oldu şükürler olsun...

Allahım Şu an topİcte olan herkes tez zamanda hamİŞ olur İnŞ.İnŞ.İnŞ.İnŞ.amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ÖptÜm hepİnİzİ ben Çıktım

amin canım inş..
Allaha emanet ol...opuyorumnanaktan

amin canm inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:))))opuyorumnanaktan

hoşgeldiiiiiiiiinopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
hoşgeldiniz güzellerrrrrrrrrr

hosbulduk tubişim tekrar hayırlı ugurlu olsunnnn canım nasılsınnnopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.

kızlar bir yemek yiyim gelicem çok halsizim ya açım da yorgunum da

canım hoşgeldin.
bütün gün yoruldun tabi... git dinlen yemek ye canım
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

hoşbulduk tuba cımm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…