amin cnm inş..sen ne zaman hamiş oldun bu aymı?Allah razı olsun erensezen darısı başınıza inş
öptüm canım kendine iyi bak yarın görüşürüz byyyyyAllahım Şu an topİcte olan herkes tez zamanda hamİŞ olur İnŞ.İnŞ.İnŞ.İnŞ.amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ÖptÜm hepİnİzİ ben Çıktım
hoşgeldin melikem bugünde burdayız sabah gördüm bu topici hoşuma gitti arkamdan serapta keşfetmiş sende hoşgeldinnherkese mrbbbbbbbb yeni topigimiz vatana millete hayırlı ugurlu olsun dünyanın en tatlı en güzel anne adaylarıı sevgili arkadslarım allahım hepimize en hayırlsından bide bebiş nasip etsinnnnopuyorumnanaktan
hoşgeldin melikem bugünde burdayız sabah gördüm bu topici hoşuma gitti arkamdan serapta keşfetmiş sende hoşgeldinn
kuşum bu ay ateş ölçmeye başlıycam 4 gündür yapıyorumda kırmızılar gelirse başlıycam liste yapıcam sen yapıyomusun?saol canım evet ya sizde buradsınız walla burası daha bilgili geldi bana saolsunlar çok sıcak karsıladılar çok yardımcı oluyolar allahım hepsinden razı olsunn ben sizden önce kesfettim sizde hoşgeldiniz canımm
TATLIM NİYE KLOMEN KULLANDIN DOKTORUNDA İSTEMEMİŞ:uhm:
kuşum bu ay ateş ölçmeye başlıycam 4 gündür yapıyorumda kırmızılar gelirse başlıycam liste yapıcam sen yapıyomusun?
amin cnm inş..sen ne zaman hamiş oldun bu aymı?
Allahım Şu an topİcte olan herkes tez zamanda hamİŞ olur İnŞ.İnŞ.İnŞ.İnŞ.amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ÖptÜm hepİnİzİ ben Çıktım
herkese mrbbbbbbbb yeni topigimiz vatana millete hayırlı ugurlu olsun dünyanın en tatlı en güzel anne adaylarıı sevgili arkadslarım allahım hepimize en hayırlsından bide bebiş nasip etsinnnnopuyorumnanaktan
hoşgeldin melikem bugünde burdayız sabah gördüm bu topici hoşuma gitti arkamdan serapta keşfetmiş sende hoşgeldinn
ateşin yükseldimi yumurtlama günlerin bu sıralarevet canım bugün 5.günüm ates ölçmekte adetim olalıda 12.günüm inşallahhhh
evet canım bu ay.. öğreneli 6 gün oldu şükürler olsun...
amin canım inş..
Allaha emanet ol...opuyorumnanaktan
amin canm inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:))))opuyorumnanaktan
hoşgeldiiiiiiiiinopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
hoşgeldiniz güzellerrrrrrrrrr
ateşin yükseldimi yumurtlama günlerin bu sıralar
saol canım evet ya sizde buradsınız walla burası daha bilgili geldi bana saolsunlar çok sıcak karsıladılar çok yardımcı oluyolar allahım hepsinden razı olsunn ben sizden önce kesfettim sizde hoşgeldiniz canımm
kızlar bir yemek yiyim gelicem çok halsizim ya açım da yorgunum da
hoşbulduk tuba cımm
hilalcim ne haber ne yaptın canım hiç okuyamadım gecmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?