arkadaşlar geçen ay 29 da adet oldum bu ay da 27 de olcağım gözüyo int testinde...
benim her ay adetime 10_kala gögüs arasından yatamm çok acır..ama bu ayda hiç ağrıma olmadı da bugün çok hafifden dokununca acıyo..ama bel ağrısı çook...ateşim dün 37.1 bugünde 37.0daha önceleri 36.5 deydi..çok aralıklarla ölçtüğüm için koymadım çizelgemi..
ben de hazırlanıyorum dedim doktoruma ama daha sana erken dedi :) bugün kontrolüm vardı kızlarım 1er kilo olmuşlar ,yüzlerini gördük oğluma benzettim ben ama bakalım daha çok erken bize tabi.serviks boyu çok iyi gördü doktor 3 hafta sonra artık nstlere alacak beni ama erken doğum riskin yok sen bu bebkleri taşırsın diyor :) inşallah tabi
Hayırlısyla inşallah çok güzel bu bekleme olayıaslında yavaş yavaş bebeklerimi özlemeye başladım ben :) inşallah beni pişman etmezler :) çok geriliyor karnım çok sancılarım var kremlemeketen mahvoldum sivilce oldu hep :)
sağa yatsam sağdaki ,sola yatsam soldaki çırpınıyor :) düz yatmak hiç mümkün değil zaten.
karnım çok gerildiği için oturamıorum bile ,ilkinde böle şikayetlerim yoktu ya bunlar farklı ve zor geliyor şimdi,ama şikayetetmiyorum çok şükür sağlıklı olsunlar da dayanırım ben :)
selam kızlar hepinizi çok özledim ama eşim nete fazla girdirmiyor bilgisayarda ancak okul işlerimi falan halledip kapatıyom. herkes bebişinin gelmesini bekliyor ne güzel. Rabbim kolay doğum ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin. ben de bugün cinsiyetimizi öğrendim çoook büyük ihtimalle oğluşum olacakmış. 18. haftadayım. hepinizi öpüyorum kızlaaarr opuyorumnanaktan