Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

pembe maşallah Allah hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin,darısı bizlere artık :)

erkaymak sen de cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun hayırlı evladın olsun inşallah :)

evet ben 5-8 ekim arasında birgün de sezeryan olacağımm heyecanlıyım

maşallah bebeklerin 1 kiloyu geçmiş maşallah

canım sağlıklı doğumlar diliyorum sana bebğini sağlıkla kucağına al inşşş allah yardımcın olsun canımmmmmmmmmm

Bir süre sonra insan artık gelsin bebeğime kavuşayım diyor zaten :)
emelcim çok rahat ol bence ,sezeryanolacak ne de olsa ,sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçiyor her şey:) ay bence çok heyecanlı :)

sağolun kızlar
rahat olmak lazım eşim daha tam hazır değilmiş doğuma hehe e

merhaba hanımlar
ben de ateş ölçme topiğindeyim burada da muhabbet ediliyormuş bakayım dedim benim yumurtlamadan sonra 7. günden itibaren ateşim sabitlendi bugün 12. gün gebe olan arkadaşlarım sizde nasıl olmuştu biliyorum herkesinki aynı olmaz ama merak ettim bilmiyorumkismile

312219 Ovulation Charts

ya kızlar olay ne sımdı benım cızelgede hıc anlamadım.cızgı 19. gune cekıldı.bu ovulasyon 19. gundemı tamamlandı demek.ama ben 10. gunumde dr. a gıttıgımde solda 18mm yumurtam vardı.19. gune kadar nasıl olurkı.lutfen cok merak ettım.fıkrı olan varmı

bende sabitlenmedi düştü arttı dengesizdi yani

benim ateşim bu sabah düşüşe geçti gibi :a015: adet olacakmışım gibi de gerginlik var üstümde yumurtlamadan sonra 13. günüm bugün bakalım kısmet :çok üzgünüm:

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım neyse dün doktora gittim bana yasmin elevit ve folbiol verdi şimdi diyeceksinizki vitaminleri anladıkta yasmin ne alaka :) önce bende şaırdım sonra sordum doktora rahimi dinlendirip yeniden seni hamileliğe hazırlayacak dedi doktorum 3 ay kullan 3 aydan sonra ilacı bırak bir daha düşük yapmamk için veriyormuş bu ilacı 3 ay bebiş yok anlıyacağınız inş. seneye :) hayırlısı artık bir d.k.h kullanmamıştım onuda kullanıcam bunada şükür hamdolsun ne diyeyimki Rabbim bilir herşeyi

bu ayda adetimi bekliyorum bakalım bebiş olmaz demiyorum ama ümitilenmekte istemiyorum artık ehliyete yazıldım yarın başlıyorum kafamı dağıtırım stres yok artık neyse kızlar kendinize iyi bakın arada uğramaya çalışıcam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hilaliiiimmmm canım nasılsın tatlım
vardır bi bildiği dr hayırlı olsun şi,mdiden canım benim

emelimmm en çok seni merak edicem valla bebişini sağ salim al kucağına başka bişey istemem
ondan sonrada bebişinle bana dua edersiniz bol bol bak doğduğunda yaz buraya mutlaka yiğenimide benim yerime çooook kokla olurmu

yazmamı kızzzzz yol arkadaşım yazarım duam hep anne olmak isteyen kadınlara dua ediyorum zatenn

karnım bir garip sanki adetmişim gibi hissediyorum kanlanma aşağıda artmış gibi yumuşaklık hissediyorum arada adet sancısı gibi de vuruyor bugün yumurtlamadan sonra 13. gün ateşim de 0,1 derece düştü hakkımda hayırlısı bilmiyorumkismile

hilalciğim merhaba canımopuyorumnanaktan
maşallah iyisin canım yeni kararlar vermişsiniz. inş iyi bi dinlenmeden ve başka şeylerle kafanı dağıttıktan sonra inş bebişin sana el sallaropuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
dularını bizden eksik etme canım:1hug:a.s.

sıra bana geliyoooo eyvahedigeldismile

canım çok az kalmış hadi hayırlısı gülüm opuyorumnanaktan
böyle tarih belli olunca da çok heyecanlı oluyor değil mi:lepi:
dualarla canım bizi habersiz bırakma

canım merhaba opuyorumnanaktan
canım sağdan soldan vurması için ikiz olması gerekmiyor ki:) maşallah benim kız kaç aydır uyutmuyor beni:) sağdan soldan delikafadulden
son ayımdayım artık ve gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum:) yatakta dönerken kaplumbağa gibiyim 2 saatte anca dönüyorum:))

canım evet ya bizimki de pek izin vermiyor en fazla 1 ssaat gir zararlı diyor:)
oğluşunla sana hayırlı doğumlar diliyorum:)))

canııııım seni merak etmiştik
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inş...
uygun olduğun bi zaman bize doğumunla ilgili ayrıntıları anlatır mıısn canım. öpüyorum seni..

aynen tuba ben de sağa sola dönerken uyanıyorum valla kaplumbağa gibi 2 saatteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…