evet ben 5-8 ekim arasında birgün de sezeryan olacağımm heyecanlıyım
maşallah bebeklerin 1 kiloyu geçmiş maşallah
bende sabitlenmedi düştü arttı dengesizdi yani
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım neyse dün doktora gittim bana yasmin elevit ve folbiol verdi şimdi diyeceksinizki vitaminleri anladıkta yasmin ne alaka :) önce bende şaırdım sonra sordum doktora rahimi dinlendirip yeniden seni hamileliğe hazırlayacak dedi doktorum 3 ay kullan 3 aydan sonra ilacı bırak bir daha düşük yapmamk için veriyormuş bu ilacı 3 ay bebiş yok anlıyacağınız inş. seneye :) hayırlısı artık bir d.k.h kullanmamıştım onuda kullanıcam bunada şükür hamdolsun ne diyeyimki Rabbim bilir herşeyi
bu ayda adetimi bekliyorum bakalım bebiş olmaz demiyorum ama ümitilenmekte istemiyorum artık ehliyete yazıldım yarın başlıyorum kafamı dağıtırım stres yok artık neyse kızlar kendinize iyi bakın arada uğramaya çalışıcam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sıra bana geliyoooo eyvahedigeldismile
sağa yatsam sağdaki ,sola yatsam soldaki çırpınıyor :) düz yatmak hiç mümkün değil zaten.
karnım çok gerildiği için oturamıorum bile ,ilkinde böle şikayetlerim yoktu ya bunlar farklı ve zor geliyor şimdi,ama şikayetetmiyorum çok şükür sağlıklı olsunlar da dayanırım ben :)
selam kızlar hepinizi çok özledim ama eşim nete fazla girdirmiyor bilgisayarda ancak okul işlerimi falan halledip kapatıyom. herkes bebişinin gelmesini bekliyor ne güzel. Rabbim kolay doğum ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin. ben de bugün cinsiyetimizi öğrendim çoook büyük ihtimalle oğluşum olacakmış. 18. haftadayım. hepinizi öpüyorum kızlaaarr opuyorumnanaktan
canlarım mrb
17 eylul cuma gunu saaat 14.05 te normal dogumla oglumu dunyaya getırdım hamd olsun kı teyzelerı..
Rabbım tum ısteyenlerın dıleklerını bos cevrmez ıns...
dualarım sızınle canlarım..
kıbakın opuyrm hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?