Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ben yine buralardayım ama kimse gelmior ki.
Bir süre daha da buralarda duracam sanırım benim ne de olsa günüme var diye düşünüorum,inşallah aralık ayına kadar da yazacam ama sonrasında gelmek için vaktim olur mu tahmin bile edemiorum :)

biraz zor olur ssanırım juliacım 3 çocukla gelmek Allah yardımcın olsun
işe ne zaman döneceksin o zaman bebişlere kim bakacak zor bir süreç seni bekliyor

işe ne zaman döneceğimi bile bilemiorum :) çocukların düzeni otursun ona göre bir bakıcı ayarlayacam yine sanırım,olmadı çalışmaya başlayıp yatılı birini alacam eve :) her şey muallakta bende hiç yorum bile yapmıorum şimdilik düşünüp stresine girmeyecem sonra düşünürüz artık :)

Emelcim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,ne heyecanlı bir bekleyiş zamanı di mi :)

Ronyacım sonuçlarına çok sevindim,boşa üzüldün bir hafta inşallah hamile haberini de alacaz sevinecez böyle :)

dua larımız seninle loveli allah yardımcın olsun güzelim.:Saruboceq:

dualarımız seninle canım
sağlıkla hayırlı uğurlu gelsin oğluşun

çok teşekkür ederiim kızlarrr heyecanlıyım valla son 2 gün
inşallah hayırlısıyla doğururp oğlumu kucağıma alırım

çok teşekkür ederiim kızlarrr heyecanlıyım valla son 2 gün
inşallah hayırlısıyla doğururp oğlumu kucağıma alırım

ne kadar güzel bu bekleyiş, heyecan allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah :Saruboceq:

merhabaaaa

kızlar meleği sormuşsunuz, melek dinlenmede:) biraz kafasını dinliyor sanırım.

emel sana heryerde yazıyorum hayırlısı olsun vs ama her zamanki gibi okumadan es geçiyorsunkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…