Arkadaslar, dogumlar olmus, Muge (sabirsiz80) emel, cok kutlarim. Masallah diyelim.. Sagliklar mutluluklar diliyorum guzellerim.
Julia sira sende ve diger hamilelerimizde.. Ben tam okumadim gecmisi haberim cok yok, yeni hamile varsa herkesi kutluyorum.. Beyazmelek nasilsin guzelcim.. Hepinizi cok opuyorum.. sevgiler...
juliacım ellerine saglık valla süpermiş ama ben hiç anlamam bu işlerden senin yaratılışına hayranım dogrusu
ecrinece sagsalim kurtulmuş bebegine kavuşmuşsun allahım analı babalı büyütsün ...
pikepolatım iyiyim hamdolsun sen nasılsın kocana evine kavuştun dimi rahatladın sen nasılsın ..
hilalcım sen nasılsın bende özledim valla sizi
ronya sen nasılsın
özlem gelmemiş bi topige digerlerimiz burdayız inşallah hiçte ayrılmayız bu topikten...
Hilalcim bana söylemişsin ama ben inanki hiç anlamadım o işi baktım inceledim süper bir liste yapmışlar ama beceremem onu :)
Zeynep arada da olsa görünmüşsün valla inş senin de haberlerini alırız.
Melekcim senin işin de zor ,allah yardımcın olsun ,inş büyüklerinin hayır dualarını alırsın bu daha güzel di mi :) Aşılama işine geçecekseniz de inş çabucak hayırlısıyla olur :)
Emel biliorsun aslında ama eğer ayakları hep buz gibiyse daha kalın giydir,karnına bebe yağıyla masajlar yap,internette de anlatılıordur belli hareketleri var çocuğu rahatlatmak için,küçük sıcak su torbaları var ayaklarına onu koy
bunun dışında ben hep yumuşak bir yastığın üstüne yüz üstü yatırıp ayaklarımı sallayarak oturduğum yerde sırtına masaj da yapardım çok rahatlar uyurdu. doktorumuz bize yabancı bir ilaç vermişti adını hatırlayamıorum ama o çok iyi geliordu. mutlaka damla kullanın.Sen hala mama veriorsan kabızlık da varsa mamayla ilgili sorun da var diyebilrim,biz bir kere m...pa yerine h..o b..y vermiştik çocuk 3 gece uyumadı .onlar da önemli
duruşah günaydın :)
ben dün gece geç saate kadar uğraştım didindim fotoalrını çektim ama eşim yeter artık yat dedi mecburen sabahı bekledim :)
hep söylüorum ama göstermiorum gibi oluordu yaptıklarımdan biraz paylaşayım :)
patiği değiştirdim biraz tabi işime gelen gibi :))
emzik tutucularım ,uçlarına aparatlarını ekleyecem .
elimde kalan iplerle uydurduğum bereler ,uçlarına püsküller sarkıtıp çiçekler ekleyecem
bunlar da patikler ,eşlerini örmedim,içlerini kalıplasak aynısı görünecek di mibebe yünüyle daha yumuşak ve ince oldu ,o yüzden daha kalın iple örülürse daha güzel durur :)
juliacım ellerine saglık valla süpermiş ama ben hiç anlamam bu işlerden senin yaratılışına hayranım dogrusu
ecrinece sagsalim kurtulmuş bebegine kavuşmuşsun allahım analı babalı büyütsün ...
pikepolatım iyiyim hamdolsun sen nasılsın kocana evine kavuştun dimi rahatladın sen nasılsın ..
hilalcım sen nasılsın bende özledim valla sizi
ronya sen nasılsın
özlem gelmemiş bi topige digerlerimiz burdayız inşallah hiçte ayrılmayız bu topikten...
duruşah günaydın :)
ben dün gece geç saate kadar uğraştım didindim fotoalrını çektim ama eşim yeter artık yat dedi mecburen sabahı bekledim :)
hep söylüorum ama göstermiorum gibi oluordu yaptıklarımdan biraz paylaşayım :)
patiği değiştirdim biraz tabi işime gelen gibi :))
emzik tutucularım ,uçlarına aparatlarını ekleyecem .
elimde kalan iplerle uydurduğum bereler ,uçlarına püsküller sarkıtıp çiçekler ekleyecem
bunlar da patikler ,eşlerini örmedim,içlerini kalıplasak aynısı görünecek di mibebe yünüyle daha yumuşak ve ince oldu ,o yüzden daha kalın iple örülürse daha güzel durur :)
zinco aldık canım ama günde bir falan damlatıyorduk ağzınaaz geliyordu şimdi artırdık hala sancılanıyor amacanım benim oğlumda çok olurdu zinco diye bir damla vardı
o bizi kurtardı ama ne çektik anlatamam
o damlayla çok rahatladı tavsiye ederim
birde sap diyemi bir damla var adını yanlış hatırlıyor olabilir
eczaneye sorsun eşin onlar bilir
çok iyi geliyor
sağol canımcım sen nasılsın nerelerdesin sen bakalım neler yaptın anlatArkadaslar, dogumlar olmus, Muge (sabirsiz80) emel, cok kutlarim. Masallah diyelim.. Sagliklar mutluluklar diliyorum guzellerim.
Julia sira sende ve diger hamilelerimizde.. Ben tam okumadim gecmisi haberim cok yok, yeni hamile varsa herkesi kutluyorum.. Beyazmelek nasilsin guzelcim.. Hepinizi cok opuyorum.. sevgiler...
var valla meleğimbende buay doktoruma gittim aşılama yapacaktık ama ev sahibim labirent yaptıracak oyüzden bir dahaki aya kaldı inşallah gerek kalmaz..horman tahlili istedi onu yaptırdım yarın sonuçları alıp doktoruma göstericem
kayınvalidem rahatsız kataraktan şubatta ameliyat oldu şimdi gözü görmüyor onunla ugraşıyor koşturmaca geçiyor günlerim perşembe cumada labirent olacak evime
emelcim mert eren nasıl gaz probleminiz varmış sende yediklerine dikkat et taneli yemekler yeme canım..
Hilalcim bana söylemişsin ama ben inanki hiç anlamadım o işi baktım inceledim süper bir liste yapmışlar ama beceremem onu :)
Zeynep arada da olsa görünmüşsün valla inş senin de haberlerini alırız.
Melekcim senin işin de zor ,allah yardımcın olsun ,inş büyüklerinin hayır dualarını alırsın bu daha güzel di mi :) Aşılama işine geçecekseniz de inş çabucak hayırlısıyla olur :)
Emel biliorsun aslında ama eğer ayakları hep buz gibiyse daha kalın giydir,karnına bebe yağıyla masajlar yap,internette de anlatılıordur belli hareketleri var çocuğu rahatlatmak için,küçük sıcak su torbaları var ayaklarına onu koy
bunun dışında ben hep yumuşak bir yastığın üstüne yüz üstü yatırıp ayaklarımı sallayarak oturduğum yerde sırtına masaj da yapardım çok rahatlar uyurdu. doktorumuz bize yabancı bir ilaç vermişti adını hatırlayamıorum ama o çok iyi geliordu. mutlaka damla kullanın.Sen hala mama veriorsan kabızlık da varsa mamayla ilgili sorun da var diyebilrim,biz bir kere m...pa yerine h..o b..y vermiştik çocuk 3 gece uyumadı .onlar da önemli
Tuba ve ecrince sizleride kutluyorum, yeni gordum.. Allah saglik sihhat versin, masallah canlarim...
Kızlar bebişlerinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... :Saruboceq:
ayy evet resmen sıradaki benim :)))
Melekcim inşallah ben de sizlerin haberleri için giriyorum sık sık,heyecanla bekliorum ve dua ediorum sakın unutulduk diye düşünmeyin.
Tubacım Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin ,sanada geçmiş olsun :)
Ecrinece sana da aynı dileklerimi söylüorum ,demek ki buraya gelmen için doğurman lazımmış :))
Ne güzel bebk sayısı arttı:) bana da yaklaşık 6 hafta var,ben tarih seçmeye bakıorum :)
tatlımmm aminn inş. seneye bizde yazarız artık topik açmayın kızlar bu topikte artık devam edelim bence liste yapalım hamileler ve hamile adayları diye burda geçirelim güzel sohbetlerimiz özledim valla sizle sohbet etmeyi hem bize uğur geitrirsiniz bide bakmışsınız bizlerde doğuvermişiz :) o yüzden listeden anlayan varmı ama renkli olsun ben bilmiyom çünkü sempatiksalakcinni juliacım sen hamişsin yaparsın demi tatlım bize uğur getirsin belki bizimde ikizlerimiz olur :) burda sohbetlerimiz yaparız eskisi gibi şart değil ateş ölçmek....
heee biliyom kız tebrik ettim seni zaten demi tatlımmmolumunekankayizsmile
tebrikler tubacım hayırlı olsun bebişin hoşgeldin kuzucum
allah razı olsun emelcim ..
kankicim burdanda tebrik ediyorum sagsalim kızını kucagına almışsın allahım analı bablı büyütsün kızını kokluyorum bizim bölgede internet yoktu giremedim oyüzden ..
julia sıra sende canım inşallah sende sagsalim kurtulursun kızlarını kucagına alırsın..
miranda seni tanıyamadım
zinco aldık canım ama günde bir falan damlatıyorduk ağzınaaz geliyordu şimdi artırdık hala sancılanıyor ama
sağol canımcım sen nasılsın nerelerdesin sen bakalım neler yaptın anlat
var valla meleğim
belki de bu ay gelir bebiş beklemiyorsun ya ondan
juliacım süper olmuş tutacaklar bereyi dediğin gibi hayal ettim çok güzel olacak
patikler ne tatlı olmuş tülüyle eline sağlık
valla ayaklı iki patik v e çorap giydiriyorum üşüyor mu acaba burnu ensesi omuzları sıcak ama altını değiştirirken bakayım ayaklarına genelde sıcak oluyor ama alt değiştirirken hızlı olamayınca hemen soğuyor
ben de havlu ısıtıyorum sarıyorum boydan ayağa kadar
mamayı kestim artık nerdeyse hiç vermiyorum dün vereyim dedim sütüm azaldı habire emince vereyim dedim 2 yudum aldı sonra açmadı ağzını
canlarım benim hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan
gelen gidenden ve bebişimden anca fırsat buldum girmeye
artık tekim arada uğrarım inş...
hepinizi çok öpüyoorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?