Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

bende burdayımmmmm :gitme:

iyidir melekcim ne yapayım valla başka şeylerle uğraşıyorum bende bayramdan önce aşılma yaptırıcam eğer olmazsa direk tüpbebğe geçicek doktorum sen nasılsın aşılama yaptırıyosun hadi hayırlı olur inş. bu kez gelir bebişlerimiz

Hilalcim bana söylemişsin ama ben inanki hiç anlamadım o işi baktım inceledim süper bir liste yapmışlar ama beceremem onu :)

Zeynep arada da olsa görünmüşsün valla inş senin de haberlerini alırız.

Melekcim senin işin de zor ,allah yardımcın olsun ,inş büyüklerinin hayır dualarını alırsın bu daha güzel di mi :) Aşılama işine geçecekseniz de inş çabucak hayırlısıyla olur :)

Emel biliorsun aslında ama eğer ayakları hep buz gibiyse daha kalın giydir,karnına bebe yağıyla masajlar yap,internette de anlatılıordur belli hareketleri var çocuğu rahatlatmak için,küçük sıcak su torbaları var ayaklarına onu koy

bunun dışında ben hep yumuşak bir yastığın üstüne yüz üstü yatırıp ayaklarımı sallayarak oturduğum yerde sırtına masaj da yapardım çok rahatlar uyurdu. doktorumuz bize yabancı bir ilaç vermişti adını hatırlayamıorum ama o çok iyi geliordu. mutlaka damla kullanın.Sen hala mama veriorsan kabızlık da varsa mamayla ilgili sorun da var diyebilrim,biz bir kere m...pa yerine h..o b..y vermiştik çocuk 3 gece uyumadı .onlar da önemli

duruşah günaydın :)

ben dün gece geç saate kadar uğraştım didindim fotoalrını çektim ama eşim yeter artık yat dedi mecburen sabahı bekledim :)

hep söylüorum ama göstermiorum gibi oluordu yaptıklarımdan biraz paylaşayım :)

patiği değiştirdim biraz tabi işime gelen gibi :))

emzik tutucularım ,uçlarına aparatlarını ekleyecem .

elimde kalan iplerle uydurduğum bereler ,uçlarına püsküller sarkıtıp çiçekler ekleyecem

bunlar da patikler ,eşlerini örmedim,içlerini kalıplasak aynısı görünecek di mi bebe yünüyle daha yumuşak ve ince oldu ,o yüzden daha kalın iple örülürse daha güzel durur :)

evet tatlım bende beceremdim o yüzden belki sen yapabilirsin dedim neyse daha boşver

kıskanıyorum seni ya valla juliacaım çok marifetlisin hiç şiş bilmiyorum bebişime öreyim

Teşekkürler kızlar :) valla siz önce doğurmalıydınız ben sizlere neler yapardım,sonrasında vakit olsa yine yaparım inş o vakitler gelsin :)

canım ben çok iyiyim seni çok öpüyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy süper yaa maşallah
canım ya meleğinde dediği gibi hayranım sana
ne güzel yaradılışın var öyle maşallah kocaman

Saol ronyacım sizin temiz kalbinizle lakalı onlar,güzel bakıorsunuz güzel görüyorsunuz :)

zinco aldık canım ama günde bir falan damlatıyorduk ağzınaaz geliyordu şimdi artırdık hala sancılanıyor ama
sağol canımcım sen nasılsın nerelerdesin sen bakalım neler yaptın anlat
var valla meleğim
belki de bu ay gelir bebiş beklemiyorsun ya ondan

juliacım süper olmuş tutacaklar bereyi dediğin gibi hayal ettim çok güzel olacak
patikler ne tatlı olmuş tülüyle eline sağlık
valla ayaklı iki patik v e çorap giydiriyorum üşüyor mu acaba burnu ensesi omuzları sıcak ama altını değiştirirken bakayım ayaklarına genelde sıcak oluyor ama alt değiştirirken hızlı olamayınca hemen soğuyor
ben de havlu ısıtıyorum sarıyorum boydan ayağa kadar
mamayı kestim artık nerdeyse hiç vermiyorum dün vereyim dedim sütüm azaldı habire emince vereyim dedim 2 yudum aldı sonra açmadı ağzını

o zaman hiç dert etme emelcim ,bir süre gazlı bir bebek olacak demek ki :)
sen dediğim şekilde yatır bakalımsırtını ovarak,mayışıp kalıorlar genelde :) inş geçer,geçecek de emin ol ilk dönemler zorlanıor bebişler normal aslında :)

sevgili emel küçük su torbası al bebekler için satılıyor hem buzluğa koyunca donuyor Allah muhafaza ateşi falan çıkarsa düşürmek için iyi oluyor hemde gaz sancısı olunca sıcak suda bekletiyon ılık kıvama gelince karnına koy çok rahatlar.
canım birde biz aktardan muskat diye bişey almıştım
fındık gibi sert bişey onu rendeleyip çok az bişey ağzına değdiriyordum
aktara sorarsan vardır kullanımınıda anlatır oda çok iyi gelmişti
canım Allahım yardımcın olsun.
anne olmak bir zor, bir daha anne olabilmek için uğraşmak ayrı bir zor :))

şimdi uyudu saat 4ten beri uyumadı durmadı bir türlü habire memede meme olmayınca durmuyor emziği almıyor alsada hemen atıyor kucağımda uyudu demin inşallah bugünler çabuk geçer onun ağlamasına canının yanmasına dayanamıyorum

Tuba ve ecrince sizleride kutluyorum, yeni gordum.. Allah saglik sihhat versin, masallah canlarim...

Kızlar bebişlerinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... :Saruboceq:

tebrikler tubacım hayırlı olsun bebişin hoşgeldin kuzucum

canlarım benim hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan

gelen gidenden ve bebişimden anca fırsat buldum girmeye
artık tekim arada uğrarım inş...
hepinizi çok öpüyoorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hilalim ben liste yapmasını bilmiyorum canım
bilsem şimdiye kadar yapardım canım benim

hamile arkadaşlarım ateş tablonuz varsa örnek olması için koyar mısınız çok merak ediyorum julianın ateş tablosunu biliyorum ama onunki ikiz olduğu için normalden farklı olabilir başka örneklere de ihtiyacım var olumunekankayizsmile

İNŞALLAH HAYIRLISI EMELCİM .. OHH MİSLER GİBİ BEBİŞLERİNİZİ KOKLUYORSUNUZ DAHA DÜN HAMİLEYDİNİZ ŞİMDİ BEBİŞLERİNİZLESİNİZ ALLAHIM SİZİ VE BEBEKLERİNİZİ KORUSUN HEPİNİZİNKİNİ..

BİZDE SENİ ÖPÜYORUZ ŞenizYİGENİMİDE KOKLUYORUM ÇOKTA MERAK EDİYORUM BEBİŞLERİNİZİ KIZLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…