19.10.2010 tarihinde saat 15:15 de kızımız dünyaya geldi çok şükür, :)
ayrıntıları sonra yazacağım.Selam ve dua ile...
bende doğurdummm11.10.2010 da normal doğum ile.
Allah razı olsunopuyorumnanaktan
inş darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş...
sağolasın canım evet annesi gibi sabırsız:) bizde bi an önce gelsin istiyoduk zaten:)kaydirigubbakcemile2
selam hilal
nasılsın canım
hayır tatliş normal değil malesef:umursamaz:
suyum boşaldı evde
olsun ama herşeyde vardır bi hayır. yeterkki sağlıklı sihhatli olsun yavrularımız
darısı başınıza olsun canım benim.. inş bi an önce ateş topiğinin bebişleri topiğine de açarız:)):lepi:
bende doğurdummm11.10.2010 da normal doğum ile.
amin cnm sağolasın.Kızlar bebişlerinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... :Saruboceq:
ayy evet resmen sıradaki benim :)))
Melekcim inşallah ben de sizlerin haberleri için giriyorum sık sık,heyecanla bekliorum ve dua ediorum sakın unutulduk diye düşünmeyin.
Tubacım Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin ,sanada geçmiş olsun :)
Ecrinece sana da aynı dileklerimi söylüorum ,demek ki buraya gelmen için doğurman lazımmış :))
Ne güzel bebk sayısı arttı:) bana da yaklaşık 6 hafta var,ben tarih seçmeye bakıorum :)
sen ayrısın şekerimtatlımmm aminn inş. seneye bizde yazarız artık topik açmayın kızlar bu topikte artık devam edelim bence liste yapalım hamileler ve hamile adayları diye burda geçirelim güzel sohbetlerimiz özledim valla sizle sohbet etmeyi hem bize uğur geitrirsiniz bide bakmışsınız bizlerde doğuvermişiz :) o yüzden listeden anlayan varmı ama renkli olsun ben bilmiyom çünkü sempatiksalakcinni juliacım sen hamişsin yaparsın demi tatlım bize uğur getirsin belki bizimde ikizlerimiz olur :) burda sohbetlerimiz yaparız eskisi gibi şart değil ateş ölçmek....
heee biliyom kız tebrik ettim seni zaten demi tatlımmmolumunekankayizsmile
tamamlar tamamlamaz ekleyecem hepsini Emelcim :)
genelde mağazalardan alacam hazır ne varsa aldım onlar tamam sadece ördüklerim kaldı,çoğu da gelecek bekliorum memlketten :)etek ördüm ama süslemedik daha bu hafta başlayacaz benim dikiş işlerine,kumaşlarımı aldım uyku setleri dikecez,bebek şekerlerine karar verdim çok şirin birşey uydurduk bakalım önümüzdeki hafta da ona başlayacaz,şimdi dün de şu patiği ördüm bir tane bugün de diğerini örecem inşallah :)
biryudumhobi,örgü,örgüler,örgü modelleri,anlatımlı örgüler,bebek çocuk örgüleri,örgü örnekleri
benbiraz değiştirecem tabi bunu süsleyecem biraz daha kurdeleli olacak :)
hastaneye gitmek için aslında her şeyimiz hazır benim de her şeyim hazırsadece yatağımız yok :) yani yatak var da süsleri yok :)
şerbet seti için minik kadehler aldım onları da süsleyecem ama hepsi bu haftadan sonra çünkü bunları yapacak arkadaşımın abisi nişanlanıyor onun işi bitecek ki başlayalım :)
valla başlık sakin ama kızlar ben de iyice ağırlaştım biri kolumdan tutmadan zor yürüyorum,her yerim ağrıyor,kalkmak oturmak çok zor artık,o yüzden haftada bir kere çıkıp eşimle alacaklarımı aldım genelde evde yatıorum ya da yemek yapıor durumdayım :) yanımda kimsenin olmayışı çok kötü ,bu sefer azmettim kendim yapacam her şeyimi dedim,kimseye davet bile vermeyecem,doğum zamanını söyleyecem gelmek isteyen gelir diorum :) oğlumda çok üzülmüştüm bu konu için ama şimdi rahatım
sonrası da zor olacak bana ama Rabbime sığındım artık napalım :) sağlıklı sıhhatli gelsinler de inş :)
Hilalcim tek tek isimlerinizle sürekli duamdasınız,cidden Rabbim ikiz isteyen herkese nasip etsin diorum,inş tez zamanda ama hayırlısıyla ,hazırlık aşaması çok güzel,herkes hevesle alıor aldıklarını ,tüm tanıdık ve akrabalar :) ama sonrası için şimdilik bişey diyemiorum :)
eee kolay değil 2 bebek bi de kendini taşıyorsun kolay değil
gaz sancısı çekiyoruz bşz de demin uyudu ama 5 dk sonra yine uyanır ne yapsam julia var mı bir yöntemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?