Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

evet canım inş normal doğumu bekliyorum tabi Rabbim bilir
Allah razı olsun canım
Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun inş

Tuba sana dün böyle yazdım sonra rüyamda sabahha kadar senin doğum yaptığını gördüm :)
Hayırlısıyla inşallah :)

kızlar valla ne deseniz haklısınız kızın bana hakkettim
biz iyiyiz sarılık vardı geçti çok şükür büyüyoruz
mügecim hayırlı olsun doğurmuşsun kuzeyimiz gelmiiş maşallahhh
juliacım sana da az kaldı hani hazırlıkların resimleri
tubacım doğurdun inşallahhh bekliyoruz haberini
meleğim valla bir liste yaptım doğuma giderken geceden dua ettim sezeryanı beklierken duaalrımda tek tek adınızı saydım Rabbim kabul eder inşallahh

emelcim son 7 haftammış ,şimdi doktordan geldim,herşey iyi ama sonuna kadar beklemeyeceğiz,37-38. haftada alacak doktorum :)
ay hazırlıklarım öle yavaş ilerliyor ki bitiremedim bir türlü gösterecem ama merak etmeyin :)

Tuba sana dün böyle yazdım sonra rüyamda sabahha kadar senin doğum yaptığını gördüm :)
Hayırlısıyla inşallah :)

kaydirigubbakcemile2
ben de sabırsızlanıyorum ama sancımın keyfi daha doğrusu kızımın keyfi gelmedi dahakaydirigubbakcemile3
yavrumu kucaklamak sarılıp kokklamak istiyorum yakaydirigubbakcemile2

Melekcim ben beklemedeyim aralık yada ocak gibi dondurulmuşlarımı deneyeceğim kısmetse

merhaba kızlaropuyorumnanaktan

son 1 haftaya girdim. bebeğim için verlen doğum tarhi 25 26 ekim
ama eğer o güne kadar sancım gelmez ise bebeğin durumu kontrol edilecek eğer sıkıntıda değilse yani suyu kalp atışlarında falan b problem yoksa dr um 1 hafta daha bekletebiliyoruz dedi. ama eğer sıkıntı görürse sanırım suni sancıyla deneyeceğiz. inş normal doğum olur.
kızlar dua edin ne olur hayırlısıyla sancım gelsinde hayırlısıyla normal doğum yapayım. hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inş...

emelım Allah bagıslasın cnm

mugecım senın bebısın de saglıkla buyur ıns

tubacm bır avazda kurtul ıns

vakıt bulamıyrm kızlarr gelemıyrm hıc optm kactım

19.10.2010 tarihinde saat 15:15 de kızımız dünyaya geldi çok şükür, :)
ayrıntıları sonra yazacağım.Selam ve dua ile...

19.10.2010 tarihinde saat 15:15 de kızımız dünyaya geldi çok şükür, :)
ayrıntıları sonra yazacağım.Selam ve dua ile...

ayy çok güzel bir haber bu 1 hafta var demiştin sabırsızlandı demek kızın anneciğine kavuşmak için a.s. gözün aydın allah bağışlasın nazarlardan korusun:Saruboceq:

tubacım normal doğummu yaptın maşallah arkadaşıma çok çok gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün dualarında bizide eksik etme Allaha emanet olun

canım hayırlı uğurlu olsun
şansı bahtı güzel olsun bebişinin

Allah razı olsunopuyorumnanaktan
inş darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş...

ayy çok güzel bir haber bu 1 hafta var demiştin sabırsızlandı demek kızın anneciğine kavuşmak için a.s. gözün aydın allah bağışlasın nazarlardan korusun:Saruboceq:

sağolasın canım evet annesi gibi sabırsız:) bizde bi an önce gelsin istiyoduk zaten:)kaydirigubbakcemile2

tubacım normal doğummu yaptın maşallah arkadaşıma çok çok gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün dualarında bizide eksik etme Allaha emanet olun

selam hilal
nasılsın canım

hayır tatliş normal değil malesef:umursamaz:
suyum boşaldı evde
olsun ama herşeyde vardır bi hayır. yeterkki sağlıklı sihhatli olsun yavrularımız
darısı başınıza olsun canım benim.. inş bi an önce ateş topiğinin bebişleri topiğine de açarız:)):lepi:

allah razı olsun emelcim ..
kankicim burdanda tebrik ediyorum sagsalim kızını kucagına almışsın allahım analı bablı büyütsün kızını kokluyorum bizim bölgede internet yoktu giremedim oyüzden ..
julia sıra sende canım inşallah sende sagsalim kurtulursun kızlarını kucagına alırsın..
miranda seni tanıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…