Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kızlar juliadan haber alanınız varmı
içimden bir ses bu zilli kızlar dünyaya geldi diyor

evet aynen canım nazlanıyor benim hanımefendi :)))
darısı başınıza inş canım

ee kızlar olmuyor ama böyle:))) sayfa gerilerde kalıyor nerelerdesiniz bakalım:)

bu topiğin çok güzel bi özelliği var. nedir mi?:))
belki haftalarca günlerce girmiyoruz topiğe ama girince hal hatır soruyoruz ve cevabını mutlaka alıyoruz. diğer topiklerdeki gibi konuşulanlar soruşar ve cevaplar kaynamıyor. herkez birbirine sahip çıkıyor ve değer veriyor

öpüyoruz kızımla hepinizi hemde kokulu kokulu

muhtemelen hastanede kontrol altına almışlardır doğumu geciktirmek için öyle demiştiya tekrar yatabilirim sancım olursa diye:26: inşallah erkenden gelmemişlerdir fıstıklar azcık daha sabretmeleri gerek çünkü

yoruyor mu prensesin oyyy yerim onuu

aslında maşallahı var yavrumun ama emzir uyut altını değiştir üstünü değiştir yemek yap yemek ye derken bi bakmışım akşam olmuş :)))))))

sen nasılsın canım
nasıl gidiyor
gaz problemleri nasıl gidiyor.. yazık ya nasıl ağlıyorlar inga inga diye sancılanıyorlar (

Son düzenleme:

ayy biz de inşallah o günleri görürüz hayırlısıyla

hem de nasıl ağlıyorlar bazen mert erenle ağlıyorum valla içim acıyor o ağladıkça ağlamasınlar gülsünler

Canım yok sıkıorum gelmesinler diye :) haftaya pazartesi tekrargidicem eğer sorun olmazsa bayramı geçirecez ama benim serviks boyun giderek kısalıyor bu sefer 2.4 çıktı ki zaten 2de doğum başlıor diye biliorum artık biraz daha büyüdüler bklemedeyim hiç kalkmadan yatıorum hayırlısı dedik bakalım :)

Allah yardımcın olsun juliacım valla 2 tane can taşımak kolay değil inş. bebişler seni üzmeden sana merhaba derler annesi :)

tafcım hamişsin maşallah hayırlı olsun tatlım inş. en kısa zmanda kucağına almayı nasip eder Allah

amin tafcım inş...

bu arada hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inş...

julia allah yardımcın olsun canım. sağlıcakla yavrularına kavuşursun inş..

evet teyzesi ilk hafta düştü maşallah barekallah

nasılsın canım
dr a gittiniz mi? haberdar et bizi olur mu canım

hamdolsun iyiyim canımbenim sizde iyisiniz maşalah adet olursam gidecegim tatlışım beklemedeyim 21-22 kasım ..

iyiyim zeynepcim sen nasılsın allahım hayırlısı versin kaçırmamşda olabilirsin allah biliyor bende ölçmüyorum herşeyi bıraktım sadece incir suyu yaptım buay okadar günümü bekliyorum inşallah bebegim benimledir diye dua ediyorum sizlerede ediyorum dualarda bizlerede yer verin kızlar ..

çokdogru söyleyorsun kankicim bende sizi öpüyorum

allah yardımcın olsun arkadaşım hayırlısyla zamanında saglıkla evlatlerını kucagına almayı nasip etsin meraktayız habersiz bırakma..

taft hayırlı olsun tebrik ederim canım..
hilalcım canım arkadaşım görüşemiyoruz nasılsın nasıl gidiyor gelişme varmı..
ronya emel sizler nasılsınız..
hayırsız mügeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin yaaaaa
ve tabikide iremmmmmmm gelllll artık özledikkkk çokkkkkk

melekcim hoşgeldin canım neler yapıyon özledik seni
canım ben beklemmedeyim hala dün doktora gittim bir tane çatlamak üzere olan yumurtan var dedi
çalışıyoz yani.bu arada sana bahsetmiştim ya eşimin sperm değerleri baya düzeldi
sadece harekette sorun var şuan ilaç kullanıyo düzeldiği gibi aşılama yaptırcaz
seni kocaman öpüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…