kızlar selam... (anneler ve adaylari ) nasılsınız? minikler yaramazliga basladilar mi? :)))
biz bu ay kacirdik donemi biraz erken yumurta olmus galiba.. kismet aralik artik... ates olcmedigim icin oluyor tabii boyle hatalar... daha icimden de gelmiyor niyeyse ates olcmek.. cok stres yaptim galiba onceden, simdi elim gitmiyor... opuyorum sizi....
kızlar juliadan haber alanınız varmı
içimden bir ses bu zilli kızlar dünyaya geldi diyor
yoruyor mu prensesin oyyy yerim onuu
aslında maşallahı var yavrumun ama emzir uyut altını değiştir üstünü değiştir yemek yap yemek ye derken bi bakmışım akşam olmuş :)))))))
sen nasılsın canım
nasıl gidiyor
gaz problemleri nasıl gidiyor.. yazık ya nasıl ağlıyorlar inga inga diye sancılanıyorlar(
kızlar juliadan haber alanınız varmı
içimden bir ses bu zilli kızlar dünyaya geldi diyor
hem de nasıl ağlıyorlar bazen mert erenle ağlıyorum valla içim acıyor o ağladıkça ağlamasınlar gülsünler
evet teyzesi ilk hafta düştü maşallah barekallah
nasılsın canım
dr a gittiniz mi? haberdar et bizi olur mu canım
kızlar selam... (anneler ve adaylari ) nasılsınız? minikler yaramazliga basladilar mi? :)))
biz bu ay kacirdik donemi biraz erken yumurta olmus galiba.. kismet aralik artik... ates olcmedigim icin oluyor tabii boyle hatalar... daha icimden de gelmiyor niyeyse ates olcmek.. cok stres yaptim galiba onceden, simdi elim gitmiyor... opuyorum sizi....
ee kızlar olmuyor ama böyle:))) sayfa gerilerde kalıyor nerelerdesiniz bakalım:)
bu topiğin çok güzel bi özelliği var. nedir mi?:))
belki haftalarca günlerce girmiyoruz topiğe ama girince hal hatır soruyoruz ve cevabını mutlaka alıyoruz. diğer topiklerdeki gibi konuşulanlar soruşar ve cevaplar kaynamıyor. herkez birbirine sahip çıkıyor ve değer veriyor
öpüyoruz kızımla hepinizi hemde kokulu kokulu
Canım yok sıkıorum gelmesinler diye :) haftaya pazartesi tekrargidicem eğer sorun olmazsa bayramı geçirecez ama benim serviks boyun giderek kısalıyor bu sefer 2.4 çıktı ki zaten 2de doğum başlıor diye biliorum artık biraz daha büyüdüler bklemedeyim hiç kalkmadan yatıorum hayırlısı dedik bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?