Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

teşekkür ederim canım Allah razı olsun.... darıısı başıınıza olsun inş...
evet ya daha dün gibi sanki ağladığım burda dertleştiğimiz günler Allahıma hamdolsun... Rabbim en kısa zamanda siz kardeşlerimede nasip eyler inş...

çocuk imtihanı çok ağır bir imtihan. ancak ağır olduğu kadar mükafatı ve karşılığıda büyük bir imtihan.. yavrumu kucağıma aldıktan sonra, bu güzel ve muhteşem duyguyu yaşadıktan sonra ne kadar beklesek azdır diye düşündüm. o kadar kıymetlilerki insan değer biçemiyor. sözler kıfayetsiz kalıyor.. Allahın emaneti... Allahın armağanı...
velhasıl diyeceğim o ki; bu imtihan çok kıymetli bi imtihan... kıymeti bebeğin sevgsiyle eş değerde sanırım.. bütün peygamberler evlat imtihanından geçmişler... kıymetini bilelim iimtihanımızın sabırlı olalım canlarım... bu kıymeti anlayamayıp pıt diye bebek sahibi olan çiflerin hemen hemen hepsi bu güzel ve manevi paha biçilemeyen armağanın ve emanetin farkında bile değil... hele hele birde bu emaneti aldıran ve istemeyen gaflet ehlinin vay haline....

Slm kızlar ben de doktordan geldim her an her şey olabilirmiş ilaçlara güvenerek biraz daha bekleyecez ama bu hafta doğum olacak galiba ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yazamazsam da kusura bakmayın ben kızlarımın fotolarıyla dönerim artık :)

Sadece kalkmadan yatacam yine iyice aşağı inmişler kızlar ikiside kafalarını sokmuşlar :) haftalarını tamamlasınlar diye beklioruz yoksa hemen alacak doktorum.

Ben sürecimi tamamladım darısı tüm isteyen herkese inşallah.

Allah yardımcın olsun canım...Artık kızlarının fotoğraflarınla dönersin dediğin gibi aramıza...Bu arada kızlarının isimleri ne olacak...

canım benim aklımız hep sende inşallah yakında güzel haberlerini alıcaz
cadı kızlarıda görcez :))
Allaha emanet ol rahat bir doğum yapman dileğiyle

ayyy çok heyecanlı yaa:18: Allah yardımcın olsun minik kuzularına sağlıkla kavuşman dileğiyle juliacığım Allah bizlere de o günleri nasip etsin inşallah hayırlısıyla ben de dün bebişimin kalp atışlarını duydum 1,3 cm cikmiş bebişim ama görüntü olarak göremedim kalp atışını yani hareket eden yanıp sönen birşey görmem lazımmış görüntü yoktu ses vardı zaten çözünürlük de pek iyi değildi cihazın kesenin içinde bebişi gördüm ama Allaha şükürler olsun

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar,yarın sabah erkenden gidiyorum hastaneye artık kesin karar verdik :)
çantamı tekrar düzenledim,eklemeler yaptım,hazırlıklarım zaten tamamdı,şimdi de oturuyorum heyecanlı heyecanlı,bebekler çok aşağıda cidden canım çok yanıor ama bu gece de inşallah dayanacam :)
Aslında bebek şekerlerinin üstüne Elif ve Ela yazmıştık ama onları fotoğrafları çektikten sonra ekledim :)bugün evimin kapısına da basit bir kapı süsü hazırladık astık,balonlarla süsledik.Banyomu yapıp yatacam ama uyuyabileceğimi hiç sanmıorum :)
Aklımda sürekli isimler var tek tek saydığım, Rabbim inşallah sizleri de kavuşturacak bu anlara,Ben bir de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp evime geleyim diye dua ediorum inşallah .Bana destek olan ve dua eden herkese çook teşekkürler.

canımmm yaaa çok heyecanlandım
güzel Allahım seni yavrularına sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah
hep dualarımızdasın.julia canişkom bu gece güzel uyu bundan sonra uyku uyumak çok zor olacak
kendini biraz iyi hissetiğin an gel bizi habersiz bırakma
kızların bol bol fotolarını çek :))
bizlere dua et bizde sana ediyoruz.canım arkadaşım seni kocaman öpüyorum
Allahım rastgetirsin

julia canım allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin alllahım kolay dogum nasip etsin arkadaşım isimleride çok güzel elif ismi özellikle çok severim...
ronyacım aşılama yaptıracagım hastalandım çünkü... hayırlsı klomene başladım 8 veya 11 arası gidecegim doktora..
welcome hoşgeldin özledik senide..

melekcim hayırlısı olsun canım
bende bu ay adet olunca aşılama yaptırcam
umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

melekcim Rabbim yardımcın olsun inş...
inş Rabbim yüzünü güldürsün bitanem...
hayırlı haberlerini bekliyırum kankim

julia Allah yardımcın olsun canım...
Rabbim sağlıcakla yavrularını kucaklamayı nasip eyler inş...
haberlerini bekliyoruz

şekerkız nerelerdesin tatlım
sen yokken çok şeyler değişti burda:)))
sende ne var ne yok nasılsın arkadaşım

Allah yardımcın olsun canım...Sonunda cadı ve aceleci kızlarını kucağına alacaksın...Belkide şuan almış durumdasın...Rabbim inşallah o günleride hayırlısıyla bizlerede yaşatır...

Hoşbulduk canım...Kız ben hep buralardayım ama ateş ölçme topiğini dolaşıyorum...Ordada yeni yeni arkadaşlar var bişey yazmadan gidiyorum...Vallah burasını unutmuşum...Görünce girdim...

gene istemeden de olsa arayı actim. Galiba sitede bakim yapildi, bizim internet problemi derken giremedim bir türlü.
Nasılsınız? julia doguma girdi galiba.. Hayırlısı ile bebeklerini kucagina alsin insallah.. Yeni hamileler var mı?
ozellikle ilk anne olanlar nasıl gidiyor alısabildiniz mi? dedikleri gibi dogal olarak anne mi oluyor insan? :))
cok opuyorum herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…