Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

tafcım hamişsin maşallah hayırlı olsun tatlım inş. en kısa zmanda kucağına almayı nasip eder Allah

sağol amiin ben de hamileyim artık çok mutluyum çok değişik bir duyguymuş kalp atışlarını 24 kasımda duymaya gideceğiz Allah izin verirse bugün 6+0 oldum 7. gebelik haftamdayım yani Allah Sağlıkla kucağıma alacağım günleri de gösterir inşallah hayırlısıyla:98:

teşekkür ederim aabeyazmelek

julia'cığım nasılsın nasıl gidiyor doğum için sabırsızlanıyor fıstıklar
ben bugün 6+0 oldum çok şükür bir sıkıntım yok mide bulantısı olmuyor arada kasık sancılarım oluyor bazen belim kasığım ağırıyor o kadar onların da olması normalmiş bebişimin varlığını hissediyorum bu şekilde bu arada çok ilginç ben çikolatayı severim bir de ikram bisküvi varya mutlaka hergünbir tane yerdim 3 hafta olacak nerdeyse canım istemiyor hiç tatlı birşey :44: 1-2 gündür patates salatası, kısır (ben bu tarz salataları pek aramam normalde) istiyor canım öyle aşermek gibi değil de işte canım istiyor zeytinyaplı yiyecekler istiyorum üstüne limon sıkılan

juliacım az kaldı 2 hafta daha dursalar yeter hoş 38.haftada gelseler daha iyi de kuzular iki tane olunca erken gelmek istiyorlar

iremmm evet ya gel artıkın yavvvv

meleğim 21 vkasımdainşallah bebek gelir sen tedaviye başlamadan

tuba valla ağlamasınlar bebişler yaaa

hilalim napıyorsun güzelim

ronyacım inşallah sorununuz çözülür tez zamanda hamile olursun

canım çok sevindim allah kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah.......

LOVELİ TUBA VE DİĞER DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIM
HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM
UZUN ZAMANDIR GİREMİODUM
MERAK ETTİM DOĞUM YAPTINIZMI DİYE
VE ÇOK DUYGULANDIM
DAHA DÜN GİBİ
HAMİLEMİYİM ACABA DİYE YAZDIĞINIZI HATIRLIYORUM
BENDE HAMİLELİLİĞİM DEVAM ETSEYDİ
7.5 AYLIK OLCAKTIM
NEYSE HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR
YEĞENLERİME ÇOK İYİ BAKINNNNNNNNNNN

iyiyim emelim sen nasılsın yiğenim nasıl oy yesin teyzesi onu annesinin gülüymüş :)

melekcim adetim stresten gecikti bu ay adet olmayı bekliyorum bakalım adet olayımda hayırlısıyla karar vericez sen nasılsın yaptırdınmı aşılamayı ben bir ek yaptırmıştım bu 2 olucak

Teşekkürler kızlar bence de dursunlar azcık daha ama biizm kızlar çok sabırsız çıktı
hala sancılarım var ve yatıorum sürekli bu arada hazırlıklar dedim dedim durdum hani diyeceksiniz artık paylaşma vakti geldi :))

bebek şekerlerim ve sepetim

hastanede ikram edeceğim çikolatalar(tabiki herşeyim lila :) )

bu bez pastadan benim de olacak ama bunu da eşimin kuzeni için hazırladık o da doğurmak üzere :)

Şerbet için tepsim

kapı süsüm

bunlar da son olarak sancı çekerken bile elimden bırakmadığım patiklerim :)

hepsi çok güzel maşallah:)) darısı tüm isteyenlere inşalllah...juliacığım ben seni doğum yaptın sandım...bir kaç gün görünmeyince dedim kesin bu kızlar çıktı geldi :)))

Yok canım ya,zorla karnımda tutuyorum yaramazları,sürekli yattığım için bilgisayar başında oturamıorum,artık çok rahatsız ediorlar,bebeklerin pozisyonları iyice aşağıya düştü o yüzden hiç kalkmadan yatmam lazım,doktorum bir gün küvözde duracağına bir gün karnında dursun diyor,daha çok erken zaten bayram ya da sonraki hafta,tabi dururlarsa :)o zaman da 36. hafta olacak iyi olur tabi

canım bayıldım ya hepsi çok güzeller maşşallah
hele o şekerlerle sepet çok şirin

ben netten basit halini buldum gerisini de arkdaşım tamamladı hepsi valla el emeği kundaklarının kenar pikolarını bile çektik yani :))magnetlerini ben yapıştırdım sadece :)

Kızlarbenden bu kadar artık yatmam lazım :) herkese iyi geceler ,arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama yatarak cvp verilmior şimdi herkes uyudu ben gizlice yazdım :) eşim çok hassas geçen haftaki halimi gördükten sonra :) yine gelirim ben hayırlı haberleriniz almak dileğiyle inşallaah

julia muhteşem şeyler hazırlamışsın ellerine sağlık:81:
Bayramı da atlatsın fıstıklar sonra el öperler

hepsi çok güzel maşallah:)) darısı tüm isteyenlere inşalllah...juliacığım ben seni doğum yaptın sandım...bir kaç gün görünmeyince dedim kesin bu kızlar çıktı geldi :)))

duruşah sen nerelerdesin kaç gündür ateş topiğinde yoksun:26:

Canım hepsi çok tatlılar...Ellerine sağlık hepsini çok güzel yapmışsın...Marifetli hatun seni...

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı , huzurlu, kazasız belasız bir bayram geçirmenizi dilerim. Allah herkesin kurbanlarını ve hayırlarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…