tafcım hamişsin maşallah hayırlı olsun tatlım inş. en kısa zmanda kucağına almayı nasip eder Allah
amin tafcım inş...
bu arada hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inş...
julia allah yardımcın olsun canım. sağlıcakla yavrularına kavuşursun inş..
sağol amiinben de hamileyim artık çok mutluyum çok değişik bir duyguymuş kalp atışlarını 24 kasımda duymaya gideceğiz allah izin verirse Bugün 6+0 oldum 7. Gebelik haftamdayım yani allah sağlıkla kucağıma alacağım günleri de gösterir inşallah hayırlısıyla:98:
juliacım az kaldı 2 hafta daha dursalar yeter hoş 38.haftada gelseler daha iyi de kuzular iki tane olunca erken gelmek istiyorlar
iremmm evet ya gel artıkın yavvvv
meleğim 21 vkasımdainşallah bebek gelir sen tedaviye başlamadan
tuba valla ağlamasınlar bebişler yaaa
hilalim napıyorsun güzelim
ronyacım inşallah sorununuz çözülür tez zamanda hamile olursun
taft hayırlı olsun tebrik ederim canım..
hilalcım canım arkadaşım görüşemiyoruz nasılsın nasıl gidiyor gelişme varmı..
ronya emel sizler nasılsınız..
hayırsız mügeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin yaaaaa
ve tabikide iremmmmmmm gelllll artık özledikkkk çokkkkkk
Teşekkürler kızlar bence de dursunlar azcık daha ama biizm kızlar çok sabırsız çıktı
hala sancılarım var ve yatıorum sürekli bu arada hazırlıklar dedim dedim durdum hani diyeceksiniz artık paylaşma vakti geldi :))
bebek şekerlerim ve sepetim
hastanede ikram edeceğim çikolatalar(tabiki herşeyim lila :) )
bu bez pastadan benim de olacak ama bunu da eşimin kuzeni için hazırladık o da doğurmak üzere :)
Şerbet için tepsim
kapı süsüm
bunlar da son olarak sancı çekerken bile elimden bırakmadığım patiklerim :)
hepsi çok güzel maşallah:)) darısı tüm isteyenlere inşalllah...juliacığım ben seni doğum yaptın sandım...bir kaç gün görünmeyince dedim kesin bu kızlar çıktı geldi :)))
Teşekkürler kızlar bence de dursunlar azcık daha ama biizm kızlar çok sabırsız çıktı
hala sancılarım var ve yatıorum sürekli bu arada hazırlıklar dedim dedim durdum hani diyeceksiniz artık paylaşma vakti geldi :))
bebek şekerlerim ve sepetim
hastanede ikram edeceğim çikolatalar(tabiki herşeyim lila :) )
bu bez pastadan benim de olacak ama bunu da eşimin kuzeni için hazırladık o da doğurmak üzere :)
Şerbet için tepsim
kapı süsüm
bunlar da son olarak sancı çekerken bile elimden bırakmadığım patiklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?