Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ben fertilty friende hamile kalanlarin tablolarını cok inceliyorum, ve dusuk yapıp hic bir ay gecmeden tekrar hamile kalan tablolarda oluyor, yani teorik olarak mumkun demek ki.. tabi her bünye ayrı o baska....

tubacim evet zeynep taa en basta yazmistim arkadasim, unutmussun demek ki :))) kızının ismi de mi zeynep

zelal en azından vücut ısısını tanır bu ay yumurtlmama oluyor mu onu görür,ölçümden bişey olmaz,çalışmaları doktoru ne zaman derse o zaman başlar.

canım dr bi şey demedi hazır hissettiğin zaman başla dedideme yani bakarım benim şımarık yumoş ne alemde

güle güle melekcim özletme kendini

benim bıdıklar da uyandı hatta cıyak cıyaklar ,ben okurum arada kızlar görüşürüz inşallah

ben çıkıyorum canım arkadaşlarım akşama kayınvalidemler gelicek evi toparlıyayım alışveriş yapıcam
görüşürüz öptüm hepinizi bol bol iyi sohbetler a.e.o.

kolay gelsin canım benim, özletme kendini

güle güle melekcim özletme kendini

benim bıdıklar da uyandı hatta cıyak cıyaklar ,ben okurum arada kızlar görüşürüz inşallah

kolay gelsin julia

hoşbulduk canım.Allah bebişini bağışlasın.bizide çok bekletmesin inşallah.

Allah razı olsun canım.
inş inş...

tubacım zeynebi bizim içinde öp canım Rabbime emanet olsunsağolun kızlar cana yakınlığınız için

öperim canım öpmez miyim

ben çıkıyorum canım arkadaşlarım akşama kayınvalidemler gelicek evi toparlıyayım alışveriş yapıcam
görüşürüz öptüm hepinizi bol bol iyi sohbetler a.e.o.

güle güle canım Allaha emanet ol. doyamadık ama neyse

bi an unutmuşum canım kafa kalmadı ki kızdan hafıza kaybına uğruyorum bi an için

tamam zeyneppciğim Allah a emanet ol..
ama yeni gün için karar almadık neyse yine yazışırız inş...
bende kızı uyuttum hemen bşeyler yiyeyim açlıktan kıvranıyorum cuk cuk çekti beni acıktım

şeydacığım Allah yardımcın olsun kızları çok öp yerimize
görmek isterdim bu bıdıkları ya görüşsek mi şeyda 4 çocukla konuşacak vakit bulablirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…