zelalım bişey söyleyecem canım sen bu ay düşük yaptın o adet sayılmazki benim bildiğime göre önümüzdeki adeti beklemen gerekmezmi acaba.belkide ben yanlış biliyorum.kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olurmu?
tubacim evet zeynep taa en basta yazmistim arkadasim, unutmussun demek ki :))) kızının ismi de mi zeynepmaşallah hızlı ilerliyorsunuz ben biizm cadıyla ilgileniyordum karnı acıkmıştı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar .Rabim gönlünüze göre verir inş.. çok bekletme hayırlı bi vakitte gelir bebişleriniz inş... ben bebişle ilgilenirken vallahi kızlar ateş ölçme ile ilgili anlatmış anlatılmaıs gerekneleri maşallah
pikeciğim ismin zeynep mi canım öpüyorum senin için zeynep ikıızn ismide zeynep
ben çıkıyorum canım arkadaşlarım akşama kayınvalidemler gelicek evi toparlıyayım alışveriş yapıcam
görüşürüz öptüm hepinizi bol bol iyi sohbetler a.e.o.
zelal en azından vücut ısısını tanır bu ay yumurtlmama oluyor mu onu görür,ölçümden bişey olmaz,çalışmaları doktoru ne zaman derse o zaman başlar.
ben çıkıyorum canım arkadaşlarım akşama kayınvalidemler gelicek evi toparlıyayım alışveriş yapıcam
güle güle melekcim özletme kendini
benim bıdıklar da uyandı hatta cıyak cıyaklar ,ben okurum arada kızlar görüşürüz inşallah
benim bıdıklar da uyandı hatta cıyak cıyaklar ,ben okurum arada kızlar görüşürüz inşallah
canım dr bi şey demedi hazır hissettiğin zaman başla dedideme yani bakarım benim şımarık yumoş ne alemde
bence muhakkak başla........atlama
tamam canım hemen yarın ölçcem bakalım hayırlısı sen ne yapcan tatlişim
hoşbulduk canım.Allah bebişini bağışlasın.bizide çok bekletmesin inşallah.
tubacım zeynebi bizim içinde öp canım Rabbime emanet olsunsağolun kızlar cana yakınlığınız için
ben fertilty friende hamile kalanlarin tablolarını cok inceliyorum, ve dusuk yapıp hic bir ay gecmeden tekrar hamile kalan tablolarda oluyor, yani teorik olarak mumkun demek ki.. tabi her bünye ayrı o baska....
tubacim evet zeynep taa en basta yazmistim arkadasim, unutmussun demek ki :))) kızının ismi de mi zeynep
zelalllllllllll
:118::118::118::118::118:
tatlım niye gaza geldinolsun ben gazı severim :92::92::92::92::92::92::92:
kızlar benimde gidip yemek yapmam lazım, herkesi cok öpüyorum, görüsürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?