elifimin altını değiştim geldim de :)
kızlar ateş ölçme yöntemi başlığı var ,her gün sabah 6-8 arası yataktan kalkmdan dil altından dijital ölçerle ateşinizi ölçüorsunuz gün gün kayedin ve o başlıkta paylaşın yorum yapan olacaktır,olmadı buraya da yazınbiz bakmaya çalışırız
ben ateş ölçerek hamile olduğumu anladım
metukam hg bebeğim nasılsın canım daha iyisin deme
saram ...............ben geldim
hoşgeldin canım benim.ateş ölçmeye karar verdik sende bize katıl metukacım.
elifimin altını değiştim geldim de :)
kızlar ateş ölçme yöntemi başlığı var ,her gün sabah 6-8 arası yataktan kalkmdan dil altından dijital ölçerle ateşinizi ölçüorsunuz gün gün kayedin ve o başlıkta paylaşın yorum yapan olacaktır,olmadı buraya da yazınbiz bakmaya çalışırız
ben ateş ölçerek hamile olduğumu anladım
tabiki de iyiym.................
sara metuka zelaca hoşgeldiniz kızlar bende ateş ölçmeyle hamile kalmıştım
allah gönlünüze göre versin..
mesela benim 29 gunluk bir periodum vardı, ilacsiz bir sekilde adetin 19. -21. gunleri arasında yumurtladıgimi ates olcerek anladim, ovulasyon testi de yardımcı oldu tabii.. normalde doktorlar yumurtlamanın 14-17. gunler arası oluyor diyor mesela 29 gunluk periyoda... herkesin ayın olmayabiliyor benim ki gibi bunu ogrenmek cok isime yaradı haliyle... gerci henuz hamile kalamadım ama olsun dogru zamanda deneyebildim en azından....
metukam ateş ölçmek gerçekten iyi değerlendirmeliyiz canım ben yarın başlasammı yoksa erkenmi 1 ay beklesemmi:26:
evet canım bende sadece 1 ay ateş ölçtüm ve adete yakın yumurtladığımı farkettim artık adete yakında çalışcam ben hep ortası çalışıp sonunda bırakıyodum
iyiyim canım sen nasılsın evet kavuştuk valla..
yeter tatlım kızın varya iş miş boşverrrr bebegin daha önemli büyüyünce yaparsın işleri
sagol canım gittiklerin beri bir iş yapmadım daha iyi yogun geçti oda gece okey oynadık sabah erken kalktıgım izin yorgunum geç yatmasaydık bu kadar yorulmazdım
zelalca ben ikinci için çalışırken 3. de geldi:) 5 ay bekledim 6.ay doktora gittim,klomenle hamile kaldım ve ikizler geldi
oğlumda 1.5 sene beklemiştim,o yüzden bu sefer beklemedim fazla
adet olunca başlayın hergün aynı saatte kurun saatlerinizi yataktan kalkmadan ölççün zamanla siz bile kendinizi çözeceksiniz ilk aydan genelde pek anlaşımaz çünkü degerlerinizi bilemeyiz tahminidir kolay gelsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?