Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Allah bağışlasın canım elifini korusun ilk aymı kaldın yoksa:26:

zelalca ben ikinci için çalışırken 3. de geldi:) 5 ay bekledim 6.ay doktora gittim,klomenle hamile kaldım ve ikizler geldi

oğlumda 1.5 sene beklemiştim,o yüzden bu sefer beklemedim fazla

canımmm ikizlerin mi var? Allah bağışlasın.

mesela benim 29 gunluk bir periodum vardı, ilacsiz bir sekilde adetin 19. -21. gunleri arasında yumurtladıgimi ates olcerek anladim, ovulasyon testi de yardımcı oldu tabii.. normalde doktorlar yumurtlamanın 14-17. gunler arası oluyor diyor mesela 29 gunluk periyoda... herkesin ayın olmayabiliyor benim ki gibi bunu ogrenmek cok isime yaradı haliyle... gerci henuz hamile kalamadım ama olsun dogru zamanda deneyebildim en azından....

sara metuka zelaca hoşgeldiniz kızlar bende ateş ölçmeyle hamile kalmıştım
allah gönlünüze göre versin..

hb beyazmelekcim Allah bebişini sana bağışlasın canım darısı bizlerin başına kızlar biz bu konuda bişey bilmiyoz inş. bize yardımcı olursunuz

evet canım bende sadece 1 ay ateş ölçtüm ve adete yakın yumurtladığımı farkettim artık adete yakında çalışcam ben hep ortası çalışıp sonunda bırakıyodum

metukam ateş ölçmek gerçekten iyi değerlendirmeliyiz canım ben yarın başlasammı yoksa erkenmi 1 ay beklesemmi:26:

adet olunca başlayın hergün aynı saatte kurun saatlerinizi yataktan kalkmadan ölççün zamanla siz bile kendinizi çözeceksiniz ilk aydan genelde pek anlaşımaz çünkü degerlerinizi bilemeyiz tahminidir kolay gelsin kızlar

canım ya bi yavaslik var sayfada anca gördüm yazdıgını ... en iyisini yapıyosun valla arkadaslarla vakit gecirmek cok güzel bir sey bence......

Tubaacım demin yazdım fıstık kızını yerim diye ama arada kaynıdı galiba... sen bi öp benim icin onu annesi...

tabii julia da iki minik bizdik kızlarını öper bide... ohhhh deymeyin keyfime yani

zelalca ben ikinci için çalışırken 3. de geldi:) 5 ay bekledim 6.ay doktora gittim,klomenle hamile kaldım ve ikizler geldi

oğlumda 1.5 sene beklemiştim,o yüzden bu sefer beklemedim fazla

canım ne güzel Rabbim meleklerini sana bağışlasın ve kolaylık versin inş. bizde beklemeyiz

canım benim yarın adetim bitiyo genede ölçsem olmazmı:26:

ama söylede bir şey var her ay aynı zamanda yumurtla olmuyabiliyor benhep 13 19 arası yumurtlama oldu ama geçen ay 7 veya 8 gün yumurtladım kaçırdım yani oyüzden yöntemi deneyip ögrenirsiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…