benimde öyle miki?:18::18::18::18::18::18:
canım benim yarın adetim bitiyo genede ölçsem olmazmı:26:
sara metuka zelaca hoşgeldiniz kızlar bende ateş ölçmeyle hamile kalmıştım
allah gönlünüze göre versin..
zelalca ben ikinci için çalışırken 3. de geldi:) 5 ay bekledim 6.ay doktora gittim,klomenle hamile kaldım ve ikizler geldi
oğlumda 1.5 sene beklemiştim,o yüzden bu sefer beklemedim fazla
metukam olabilir neden olmasın belkide yalnış zamanlarda çalışıp yumurtlama günlerini es geçiyosundur :18:loveli bile şaşırmıştı ben ilk ay ona yorumlatmıştım ama o artık çalışıyo fazla gelmiyo
olur canım sen basla ölcmeye... her sabah yataktan kalkmadan aynı saate...
ama söylede bir şey var her ay aynı zamanda yumurtla olmuyabiliyor benhep 13 19 arası yumurtlama oldu ama geçen ay 7 veya 8 gün yumurtladım kaçırdım yanioyüzden yöntemi deneyip ögrenirsiniz ..
ama söylede bir şey var her ay aynı zamanda yumurtla olmuyabiliyor benhep 13 19 arası yumurtlama oldu ama geçen ay 7 veya 8 gün yumurtladım kaçırdım yanioyüzden yöntemi deneyip ögrenirsiniz ..
teşekkürler kızlar Rabbim sizi de bebeklerinize kavuşursun inşallah
zelalım bişey söyleyecem canım sen bu ay düşük yaptın o adet sayılmazki benim bildiğime göre önümüzdeki adeti beklemen gerekmezmi acaba.belkide ben yanlış biliyorum.kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olurmu?
hb beyazmelekcim Allah bebişini sana bağışlasın canımdarısı bizlerin başına kızlar biz bu konuda bişey bilmiyoz inş. bize yardımcı olursunuz
canım ya bi yavaslik var sayfada anca gördüm yazdıgını ... en iyisini yapıyosun valla arkadaslarla vakit gecirmek cok güzel bir sey bence......
Tubaacım demin yazdım fıstık kızını yerim diye ama arada kaynıdı galiba... sen bi öp benim icin onu annesi...
tabii julia da iki minik bizdik kızlarını öper bide...ohhhh deymeyin keyfime yani
hoşbulduk canım.amiiiiiiiiiiiiinn Rabbim bize ve isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin inşallah.
canım senin bebişin var mı?
zelalım bişey söyleyecem canım sen bu ay düşük yaptın o adet sayılmazki benim bildiğime göre önümüzdeki adeti beklemen gerekmezmi acaba.belkide ben yanlış biliyorum.kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olurmu?
maşallah hızlı ilerliyorsunuz ben biizm cadıyla ilgileniyordum karnı acıkmıştı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar .Rabim gönlünüze göre verir inş.. çok bekletme hayırlı bi vakitte gelir bebişleriniz inş... ben bebişle ilgilenirken vallahi kızlar ateş ölçme ile ilgili anlatmış anlatılmaıs gerekneleri maşallah
pikeciğim ismin zeynep mi canım öpüyorum senin için zeynep ikıızn ismide zeynep
tatlım parça kalmadığı için sakıncası yokmuş araştırdım ama benim tek tüpüm tıkalı onu denk düşürmek lazım:18:ben ateşe başlıyayım en azından yumurtamı tanımış olurum :13:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar .Rabim gönlünüze göre verir inş.. çok bekletme hayırlı bi vakitte gelir bebişleriniz inş... ben bebişle ilgilenirken vallahi kızlar ateş ölçme ile ilgili anlatmış anlatılmaıs gerekneleri maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?