Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

benimde öyle miki?:18::18::18::18::18::18:

metukam olabilir neden olmasın belkide yalnış zamanlarda çalışıp yumurtlama günlerini es geçiyosundur :18:loveli bile şaşırmıştı ben ilk ay ona yorumlatmıştım ama o artık çalışıyo fazla gelmiyo

sara metuka zelaca hoşgeldiniz kızlar bende ateş ölçmeyle hamile kalmıştım
allah gönlünüze göre versin..

zelalca ben ikinci için çalışırken 3. de geldi:) 5 ay bekledim 6.ay doktora gittim,klomenle hamile kaldım ve ikizler geldi

oğlumda 1.5 sene beklemiştim,o yüzden bu sefer beklemedim fazla

Allah ikizlerini ve oğlunu sana çok bağışlasın canım.darısı başımıza.

evet tatlım..biz yapıyoz yapıyoz..en önemli günleride atlıyoz belkide

canım benim yarın adetim bitiyo genede ölçsem olmazmı:26:

zelalım bişey söyleyecem canım sen bu ay düşük yaptın o adet sayılmazki benim bildiğime göre önümüzdeki adeti beklemen gerekmezmi acaba.belkide ben yanlış biliyorum.kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olurmu?

ama söylede bir şey var her ay aynı zamanda yumurtla olmuyabiliyor benhep 13 19 arası yumurtlama oldu ama geçen ay 7 veya 8 gün yumurtladım kaçırdım yani oyüzden yöntemi deneyip ögrenirsiniz ..

haklısın canım sürekli ateş ölçerek bunu takip edebiliriz belkide denk gelmiyo çalışmalarımız

öyle mi oluyor ki? ben bilmiyommmm

maşallah hızlı ilerliyorsunuz ben biizm cadıyla ilgileniyordum karnı acıkmıştı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar .Rabbim gönlünüze göre verir inş.. çok bekletmeden hayırlı bi vakitte gelir bebişleriniz inş... ben bebişle ilgilenirken vallahi kızlar ateş ölçme ile ilgili anlatmış anlatılmaıs gerekneleri maşallah

pikeciğim ismin zeynep mi canım öpüyorum senin için zeynep i kıızn ismide zeynep

Son düzenleme:
hb beyazmelekcim Allah bebişini sana bağışlasın canım darısı bizlerin başına kızlar biz bu konuda bişey bilmiyoz inş. bize yardımcı olursunuz

oluruz canım bildigimiz konularda..

evet tatlım yavaşlık var bende yazamıyorum geç gidiyor..evet ankardan geldiler güzel geçti gittiler boşluktayız...

hoşbulduk canım.amiiiiiiiiiiiiinn Rabbim bize ve isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin inşallah.

amin inş.

canım benim yarın adetim bitiyo genede ölçsem olmazmı:26:

olur canım bol şanlar...

canım senin bebişin var mı?

var bir kızım ama melek mezarda erken dogum yaptım yaşamadı öldü ..

tatlım parça kalmadığı için sakıncası yokmuş araştırdım ama benim tek tüpüm tıkalı onu denk düşürmek lazım:18:ben ateşe başlıyayım en azından yumurtamı tanımış olurum :13:

hoşbulduk canım.Allah bebişini bağışlasın.bizide çok bekletmesin inşallah.

zelal en azından vücut ısısını tanır bu ay yumurtlmama oluyor mu onu görür,ölçümden bişey olmaz,çalışmaları doktoru ne zaman derse o zaman başlar.

tamam canım.inşallah bu ay hamile kalırsın.biliyomusun bende de parça kalmamıştı keşke doktorun sözünü dinleyipte korunma iğnesi yapmasaydım.boşu boşuna 6 ay zaman kaybettim.

tubacım zeynebi bizim içinde öp canım Rabbime emanet olsunsağolun kızlar cana yakınlığınız için

ben çıkıyorum canım arkadaşlarım akşama kayınvalidemler gelicek evi toparlıyayım alışveriş yapıcam
görüşürüz öptüm hepinizi bol bol iyi sohbetler a.e.o.

hoşbulduk canımmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…