saol tatlımAllah sana da kolaylık versin, güç kuvvet, saglık versin insallah... sevgiler...
amin canım, saol.. geciyor valla, evet senin cok az kalmış, Rabbim saglıklı, hayırlı dogumlar nasip etsin tatlım, darısı benim gibi sırasını bekleyenlere olsun insallah.. Masallah tatlım ogluna
Adını ne koydunuz şeker? :26:
biz de Noyan düsünüyoruz bakalım degişmezse...
Saol zeynepcim sayılı gün geçiyor valla daha dün gibi tedaviye başladığım hamile haberimi aldığım ama bak doğum zamanı geldi ismini ARHAN EMİR koyacağız nasipse hayırlısıyla sende çarçabuk ve sağlıkla geçirirsin kalan günlerini
Bu arada dün kontrolümüz vardı yavrum 3570 gr olmuşteyzeleri veeeeeeeee 30 eylülde gelecek sezeryanla çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
maşallahh arhan emiree az kaldı gelmesine
saol tatlım aminn.... insallah sende sağlıkla, kolay, bir avazda dogurursun yavrunu... Rabbim yardımcınız olsun...
masallah Arhan Emir'e ...
379c55 Ovulation charts on FertilityFriend.com
rica etsemm bi tabloma bakıpp durumlarin nasıll gititigini söylernisinizz
özlemcim azkaldı negüzel kavuşacaksın oğluşuna
benim de ela kuzumun bugün dişi çıktııı,dün kaşıkla bakmıştım hiç bişey yoktu bugün tesadüfen mama yerken sesi geldi :) artık görünüor :)
Özlemcim azkaldı negüzel kavuşacaksın oğluşuna
benim de Ela kuzumun bugün dişi çıktııı,dün kaşıkla bakmıştım hiç bişey yoktu bugün tesadüfen mama yerken sesi geldi :) artık görünüor :)
ay canıım çok sevindimmmm hayırlısıyl KUcağına al inşallahhh
358206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlar hamiş tablomm dr gittim kan da 354 çıktı inş sağlıkla devam eder
hayırlı olsun kuzum hoşgeldinnnnnn arhan emir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?