Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Saol zeynepcim sayılı gün geçiyor valla daha dün gibi tedaviye başladığım hamile haberimi aldığım ama bak doğum zamanı geldi ismini ARHAN EMİR koyacağız nasipse hayırlısıyla sende çarçabuk ve sağlıkla geçirirsin kalan günlerini

Bu arada dün kontrolümüz vardı yavrum 3570 gr olmuş teyzeleri veeeeeeeee 30 eylülde gelecek sezeryanla çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum

saol tatlım aminn.... insallah sende sağlıkla, kolay, bir avazda dogurursun yavrunu... Rabbim yardımcınız olsun...

masallah Arhan Emir'e ...

Özlemcim azkaldı negüzel kavuşacaksın oğluşuna

benim de Ela kuzumun bugün dişi çıktııı,dün kaşıkla bakmıştım hiç bişey yoktu bugün tesadüfen mama yerken sesi geldi :) artık görünüor :)

maşalllahhhhhhhhhhh

Yerim onun pirinç dişini bennnn maşallah ela kuzumaa

Selam hatunlar nasılsınız?..

Biz Kaan'ım la çok iyiyiz...Yalnız bir sorun var ama dr.lar normal diyorlar...Hırıltısı var...Emerken ve uyurken çoğalıyor...Hele uyurken sanki horluyor...Dr. götürdük...Diş çıkaracağı için salya üretiyor ve oğlum salyasını yuttuğundan balgam oluşuyor oğlumda balgamını atamadığından hırıltısı oluyormuş...Dr. balgam sökücü verdi...İlki işe yaramadı...2 tane daha verdi yine yaramadı...Başka dr.lara da götürdüm hırıltısı yok bile diyorlar...Burnu da akmaya başlayınca en son sağlık ocağına götürdüm oda ilaç verdi ama bu sefer işe yaradı sanırım...Böyle sorunu olan oldu mu kızlar?..

Bu arada Özlem*Miran'da* cuma günü oğluna kavuştu...Allah'ım analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...

358206 Ovulation charts on FertilityFriend.com

slm kızlar hamiş tablomm dr gittim kan da 354 çıktı inş sağlıkla devam eder

Rabbim sağlıkla sıhhatle sonuna daim etsin inşallahhh

Kızlarr bu arada 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum ANNE yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…