Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hillalbebik aşk olsun kız burada bekletiyorsun hep bizi((
yazmış başka yere dış gebelik değil ama cuma gel demiş dr.
değer yine düşük bence daha önceki 40 falaandı samnırım şimdi de 62 falan kızlar malesef

Son düzenleme:
tatlıkız hadi ya delikafadulden

vallahi kızzzzz ananemler hep söylerler kayınvalidemde söyler bence siz bol bol uyuyun
çoookk çokk yürüyüş yapın ne kadar yürürsen o kadar rahat doğum yaparmışsın

bide bişey daha söyleyim hamileyken karnını ne kadar az erkek görürse o kadar rahat doğumuz olurmuş tatlım benden tavsiye duyduklarım bunlarropuyorumnanaktanyerimseniben

değeri yanlış yazmışım üstte değiştirdim kızlar...

inş geç döllenmedir de boş gebelik değildir
hayıırlısı olsun hakkında inş

teşekkürler tavsiyelerin için tatlım opuyorumnanaktan

ınş üzücü bir durum yoktur.Hayırlısı olsun.
Kızlar ben şimdilik çıkıorum,yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım.Kendinize iyi bakın,Emelcim yeni geldin ama görüşürüz.
ıyi akşamlar....

evet o yürüyüş olayını bende duymuştum. dr larda tavsiye ediyor zaten.. ama ilk aylar değil tabi:) ilk haftalarda dinnlenmeli bol bol

iyi akşamlar juliopuyorumnanaktan

hoşgeldin emel ya bişey soracağım akıntın var mı aet dönemi oldu mu yeni mi başladı

emel canım sen boş gebelik yaşadığında b-hcg yapılmış mıydı değerler nasıldı? hilali merak ediyoruz da canım ondan sordum
belirtiler aynı mı normal gebelikle acaaba

selam canlar uyudum geldim
akıntım var adet dönemimde çok yoktu şimdi daha çok evdeyyken hissetmiyorum da okulda sırılsıklam oldum sanıyorum dahah çok oluyor
betahcg bakmadık bir defa yaptık onda da değer anlaşılmıyordu dr kese ve kalbi duyalım diye 7 haftada çağırdı orda kese boyu 5+5 çıktı sonra geç döllenmedir belki diye 2 hafta sonra gel dedi değşmemişti sadece kese büyümüştü biraz ama içi boştu yolk sacı oluşmamıştı 1 hafta daha bekledik kürtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…