Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

evet valla doğru söylüyosun insan gençken anne olmalı annelik duygusunu tatmalı bence erken değil ben 1. ALLAH nasip ederse eğer sütten kesilirse bebek hemen 2. doğurmayı düşünüyorum RABBıM ol derse tabi acele değil herşeyin zamanında olması güzel sen çalışan bir bayansın bende çalışmıyorum bütün gün evde boş boş geziyorum bi bebeğim olsa onunla ilgilensem en azından vakit geçer çocuk evin neşesi bence olmalı

Bir keresinde bana kardeşin mi diye sordular :) öldüm gülmekten oğlum o benim dedim :)
Genç göstermek çok büyük avantaj,hep böyle kalacaz işte.
Bir de ben hamileliğmde 20 kilo almıştım ,gördüğünüz gibi eser kalmadı,o konuda da moralinizi yüksek tutun :)

Bir de ben sabah akşam incir kürü yapıorum artık,kaynatıp suyunu içiorum,inş daha iyi olacak :)

ben hamile olsam hiç kilo almam aldığımı yakıyorum bünyem kabul etmiyo bebiş alsın benim yerime :))

Ben çok yeme yerim,ekmeksiz yemek yiyemem,ben de almam sanıordum ama bir baktım 20 kilo olmuş,48den 68e çıktım :)
Daha çok bebek ve suyummuş ,hastaneden çıktığımda 12 kilo gitmişti zaten .

benimkide aslında yemek çok seçiyo bende seçmem ne olsa yerim patlıcan hariç birtek patlıcan sevmem ne olacak bilmiyorum akşam olunca şaşırıyorum ne pişireyim diye uffff

Yalancı mantıyı biiorsundur ,bugün de onu dene :)
Bilmeyenler için yazayım yine de
Yufkanın arasına kavrulmuş kıyma,soğan, domates biber karışımını koyup rulo haline getiriyoruz,tülbentin içine sarıp tülbentin iki ucunu bağlayıp,kaynayan suyun içine batırıyoruz,2-3 dak öyle beklior ve hemen alıoruz.Tülbentten çıkarıp uzun rulo yufkayı aralıklarla kesiyoruz,kestiğimiz parçanın içi üste gelecek şekilde borcama diziyoruz,yani gül gibi görünecek,kıymalar görünecek.Daha sonra sarmısaklı yoğurt döküoruz üstüne .Afiyet olsun :)
Çok severiz ,çok lezzetli oluor.

Benim de eşim her zaman çok detaylı masa ister,çorbası salatası pilavı değişik soslar,turşular yoğurt hepsi de olacak,masa süslü donanımlı olacak.
O yüzden değişk şeyler denerim.Allahtan yemek ayırımımız yok :)

çok güzel bir yemek tarifi teşekkür ederim deniyeceğim bunu bende tavuklu yapıyorum
2 yufka, 2 tavuk göğsü, garnitür (konserve), baharat,kırmızı biber,sıvı yağ, tuz, tavukları haşla dit sonrada bütün malzemeleri ekle harmanla yufkaları 4 e böl aralarına malzemeleri koy sonra gül şeklinde dola tepsiye diz tepsinin ve yufkalarının üzerine sıvıyağ sür kızart sonra haşlanmış tavuğun suyunu kızaran yufkaların üzerine dök suyunu çekene kadar pişir üzerlerine sarımsaklı yoğurt dök tereyağını kırmızı biberle kızart üzerine dök afiyet olsun buda benim tarifim tavuklu mantı diyoruz :))

Off tarifi okurken daha insanın canı çekior :)
Yazıorum ben bunu hemen denemek lazım :) garnitur alayım valla eşim bayılır :)

Yufkanın tam ortasındaki çizgi boyunca kıymayı koyuyorsun , sonra ikiye katla ve rulo yap yufkayı zaten o çok kalın olacak .

Son düzenleme:
tamam yaparım ben bunu bizimkine et tavuk olsun da ne olursa olsun bende sebzeciyim çok seviyorum sebze yemeğini oda hiç sevmez :))

Kızlar siz yoksunuz diye rahat rahat konuştuk da ,çok canınız çekerse söyleyin yapıp yollayalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…