Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

emelciğim bilgiler için teş. ederimm canım.
akıntım çok yoğunlaşmamıştı da koktum:))) cumartesi dr gel demişti hayırlısıyla inş kesemizi yada keselerimizi görürüz :))))))))))))) inş. inş sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz

inşallah ben çarşamba gideceğim inşallah kalbini duyarız
neyemek yapalım ya off

meleğim nerde ya yazacaktım ki

gelmişsin tatlişkoma.s.:1hug:

Son düzenleme:
inş duyacağız bitanem herşey güzell olacak inş bu defa herşey zamanında sağlıklı olacak inş gelişimleri yavrularımızın...
tevekkül edip dua edelim inşşş

canım julia bana yemek tarifi verdi yarın yapıcam istersen sende yap
Yufkanın arasına kavrulmuş kıyma,soğan, domates biber karışımını koyup rulo haline getiriyoruz,tülbentin içine sarıp tülbentin iki ucunu bağlayıp,kaynayan suyun içine batırıyoruz,2-3 dak öyle beklior ve hemen alıoruz.Tülbentten çıkarıp uzun rulo yufkayı aralıklarla kesiyoruz,kestiğimiz parçanın içi üste gelecek şekilde borcama diziyoruz,yani gül gibi görünecek,kıymalar görünecek.Daha sonra sarmısaklı yoğurt döküoruz üstüne .Afiyet olsun :)

canım güzel beslen ama makarna :)) geçen sevgiye de kızdım:)) bari bol yeşillikli salata , çorba falan da yap yanına bitanem.. malum bağırsaklar iflas etmiş durumda:kedi:

hoşbulduk tubam kalp kalpe karşı derler..
ooo siz yemekten bahsediyorsunuz biz hallettik bile bulaşıklarımı bile hallettim bugun sizin yanınıza geldim..
emelcim olcak artık öyle yemekler eşin masur görücek en basit makarna zaten..

hilalbebik demek bizi es geçiyor hee öyle olsun bakalım biz burda ondan haber bekliyoruz yaptıgın çok ayıp hilal merak ediyoruz biz seni...

ecrinece gözükmüyor nerde tatlı anne adayımız
hilal bunlar bizi yakında bırakırlar baksana şimdiden topigi boşluyorlar..kaydirigubbakcemile3

ya kızma meleğim boşver şimdi onun kafası allak bullaktır. hilali affet ablası:))Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…