Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sarma isteriz sarma anam yapan olsa da yesem ne güzel olurdu
kimin evde derken melek anlamadım

hosbuldum

kızlar canım cekkıyo yemek tarıfı falan verınce((((((( mafoldumben mafoldumben

ben burada yalnzım hıc akrabam yok kapısına gıdıp su yemegı yap desem

kendım de yapacak mecalım yok

ne olur anlayın canlar

kız pembe aynen valla:))) ondan yazıyorum ya zaten kızlar bahsetmiş canım çekiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr))))))))))))))) benimde yakınımda kimse yok annemlere falan ayda bir gidiyorum kış zaten .. hele şimdi evden çıkamam ilk ay çok önemli

benimkide bir kaç yemek ayırır ama hamileyken sagolsun hep bana yardıncı olurdu ben söylerdim o yapardı yemeklerikaydirigubbakcemile3

ben hamile olduğumu kimseye söylemedim söylesem yollarlar ya da yaparlar bana ama ben 3 ayın dolmasını bekliyorum ailelerimizin bile haberi yok

evet yakınız canım ama bi sarma için koceeline mi geleyim şimdi:)))))))))))))
canım benim keşke görüşme imkanımız olsaydı sıkı kardeş olduk burda kızlarla)

emel annenlerede mi söylemedin
bizimki dayanamadı:)) eee dile kolay 3 yıl ama tabi hemen paylaştı bitanem. ama bu defa sadece ailelere söyledik akraba komşu vs söylemeyeceğiz ,inş

neden olmasın tubacım bahanesiz birşey olmuyor malesef sarma bahane görüşmek asıl olan
süper olur buluşma noktası yapsak bir yerde buluşsak yaz ne güzel olur valla

vallahi eşim yemekten anlamıyor malesef:))) ama elinden geleni yapıyor her anlamda Allah razı olsun... evi falan da süpürmüştü geçen defa Allah razı olsun

yok adetim yarın tuboşum ay hilo deme bozuluyorum ha :umursamaz: hiloş de bari :)) bayanssulusmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…