beyzacığım çok kolay canım
adet başlangıcından itibaren her sabah 7-8 gibi (aynı saatte) yataktan kalkmadan hareket etmeden dil altından ateşini ölçüyor ve kaydediyorsun. bu kadar basit:)))
sen ölç biz sana yardımcı oluruz ovulasyon belirlemede falan
pardon beyzacığım ya ben ateş ölçümünden zannetmiştim grafiği sormuşsun. vallahi onu bende bilmiyorum sabırsız navetna ve julia sana yardımcı olur canım. ben pek anlamıyorum onlar bana da yardımcı olmuşlardı sağolsunlar
Aaaa ben sana ozel mesaj attim ama aaaaaa. Bekleseydin be gulum. Neyse insallah ilk ve son kullanisin olur :)
melekcim ne yapacan 28 tanesini 18 tane bile fazla ben geçen ay 10 tane aldım 3 tane arttı bu ay yine 10 tane alıcam inş. bu testler ikimizede son olur inş.inmazsın ama içimden ikimizde bu ay hamile kalacaz diyo yinede RABBİM bilir inş. Peygamber Efendimizin yüzü hürmetine ona getirilen salavatlar hürmetine bu geceler hürmetine kabul eyle ALLAHIM göbişlerimize sen doldur bizim yüzümüzü güldür onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip et eli ayağı düzgün,akıllı,sağlıklı evlatlar nasip et bize AMİN....
canikom 18 tane yeter tatlım benim. zaten 28 falan senin adetin adetten sonra hergün yapsan bile hergüne bi tane düşüyorkaydirigubbakcemile3
sağol canım benim Allah hepimizden razı olsun inş ve dualarımızı katında kabul buyursun inş.
ben de aynen hepinizin ismiyle dua ettim..
mart ayı da cümbüş var desene .. inş hepiniz hamiş olcaksınız:)))
Allah razı olsun canım.Allah Teala dualaımızı kabul buyursun inş...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ne güzel dualar bunlaropuyorumnanaktan
ben de kaçar kıxlar kimse yok((((((((
meleğim senin atteşi merak ettim ama leke gördüğünü yazmışsın hayırlısı inş
GÜnaydın arkadaŞlarr
bugun hasta oldum bende hastalıgım 3,gÜnÜ tedavİye baŞlıyoruum
İnŞ.İyİ sonuÇlar alırım
meleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek nerdesin
Melek,Hilal,Emel genelde bu saatlerde oluyordu ama yok bugün hiç kimse .Tuba var ben varım arada katılanlar var :)
meleğim adet oldu galiba gelmedi
ya diyordu zatenn melek
kızlar inş yarın güzel sonuçlarla gelirim..
inş kesemizi görürüz hayırlısıylla... iş keseyle bitmiyorki sonra da acaba kalp atışı sonra da hareketi vs vs vs diye doğuma kadar telaş:)) doğduktan sonra da büyüyene kadar hatta evlenene kadar merak ve telaş:))) evlendirdikten sonra merak eden ve karışan da çok:))))))
meleğim sana üzülmek ve dinlenmek için en fazla 2 gün veriyorumyerimseniben
dinlen ve aramıza gel bitanem...:lepi:
bir de bakıyoruz hamileyim diye geliyormuş meleğim süper olur heyerimseniben
süperrrr olur olmaz mı sonra iremmm sonra diğerleri
adet olmayan ikisi kaldı dimi
evet sanırım irem ve melek..
nalim vardı ama olurum falan yazmıştı diğer topiğe
Biz geldik:))) gecmisi okuyordum da bir hamile daha mi var, bu bereket umaim mart a da yansir:) melekcim adet gordu sanirim, ama uzulmez simdi o, gelir. Irem ve nalim kaldi merakla bekledigimiz
O zaman iyiki baştan halletmişim bu sefer :lepi:
ben zaten asla ağda ,epilasyon aleti kullanmazdım oraya :))
kızlar ben de çıkıyorum canlar banyo yapacağım bide yemeğin yanına salata makarna vs.
bana çok dua edin ne olur çoooooook.. yarın dr a gideceğim inş iyi şeyler duyarız..
meleğim gelmedin bugün umarım bi sorun yoktur. 2 gün iizin sanayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?