Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

pardon beyzacığım ya ben ateş ölçümünden zannetmiştim grafiği sormuşsun. vallahi onu bende bilmiyorum sabırsız navetna ve julia sana yardımcı olur canım. ben pek anlamıyorum onlar bana da yardımcı olmuşlardı sağolsunlar

kızlar ben de çıkıyorum canlar banyo yapacağım bide yemeğin yanına salata makarna vs.
bana çok dua edin ne olur çoooooook.. yarın dr a gideceğim inş iyi şeyler duyarız..

meleğim gelmedin bugün umarım bi sorun yoktur. 2 gün iizin sanayerimseniben

sağol canım ölçeyim bende bakalım bu ay neler olacak

kızlar doktorlar elektrikli epilasyonu önermiyorlar jilet yada ağda yapın diyorlar ama bikini bölgesinde ilk 3 ay çok zor yapılıyo insan korkuyo bacağımı açarsam kanamam olursa diye

melekcim nehaber sesin çıkmıyo nasılsın adet oldunmu ben dün oldum sancılandım bugün iyiyim çok şükür

Aaaa ben sana ozel mesaj attim ama aaaaaa. Bekleseydin be gulum. Neyse insallah ilk ve son kullanisin olur :)

ben 10buçukta almıştım bile nevetna sagol yinede tatlım..

içinemi dogdu senin bakalım hadi inşallah...aminnnnnn
niye inanmayayım aşk ol yani bu his biranda gelir banada oluyorya bazen...

evet ya... :roflol: çokmu olsunki demiştim sizde olmayınca ecrinle karar verdik...

ben de kaçar kıxlar kimse yok ((((((((

meleğim senin atteşi merak ettim ama leke gördüğünü yazmışsın hayırlısı inş

36,2 bugun...tubam..

GÜnaydın arkadaŞlarr

bugun hasta oldum bende hastalıgım 3,gÜnÜ tedavİye baŞlıyoruum

İnŞ.İyİ sonuÇlar alırım

hayıslısı olsun hakkında..

meleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek nerdesin

gündeydim haber veremedim sabah kalkınca yardıma gittim..

Melek,Hilal,Emel genelde bu saatlerde oluyordu ama yok bugün hiç kimse .Tuba var ben varım arada katılanlar var :)

gelemedim malesef:1no2:

meleğim adet oldu galiba gelmedi

ya diyordu zatenn melek

evet oldum bugun ben demiştimya zaten gündende erken geldim çok fenalaştım yatıyordum agrım var biraz iyi olunca gelip yazayım dedim merak etmeyin diye...

güzel haberlerle gelecegine kalpten inanıyorum kankim...
öyle valla herşey anne karnına düşünce başlıyor asıl..a.s:roflol::roflol:

meleğim sana üzülmek ve dinlenmek için en fazla 2 gün veriyorumyerimseniben
dinlen ve aramıza gel bitanem...:lepi:

bir de bakıyoruz hamileyim diye geliyormuş meleğim süper olur heyerimseniben

süperrrr olur olmaz mı sonra iremmm sonra diğerleri
adet olmayan ikisi kaldı dimi

evet sanırım irem ve melek..
nalim vardı ama olurum falan yazmıştı diğer topiğe

bana izin vermişsin kankicim ama ben üzülmedim bekliyordum zaten sizi bırakamam ben hasta olsam bile
süpriz yapsaydım martta inşallah....sositosositosositosositosositososito

Biz geldik:))) gecmisi okuyordum da bir hamile daha mi var, bu bereket umaim mart a da yansir:) melekcim adet gordu sanirim, ama uzulmez simdi o, gelir. Irem ve nalim kaldi merakla bekledigimiz

ah ah gelmemmı mügecim ama karnım agrıyor..:a015:

O zaman iyiki baştan halletmişim bu sefer :lepi:
ben zaten asla ağda ,epilasyon aleti kullanmazdım oraya :))

ben agda kullanıyorum hamileykende kullanmıştım sadece biraz fazla acıyıordu fark olarak...

istemiyorummmmmmmmmmmmm izin banane banenekaydirigubbakcemile3

sayfaları anca bitidim tatlım
evet oldum ve kötüyüm minoset içtim biraz iyi oldum geldim bakmaya yoksa çatlarım dedimdelikafadulden

iyiyim çok şükür melekcim ateşini ölçmeye başladınmı sen niye bu ay ağrı kesici aldın tatlım zararlı keşke hamile kalmadan almasaydın hamile kalmayı zorlaştırıyomuş ağrı kesiciler neyse 1 taneden fazla alma lmaz: bende bugün temizlik yaptım yeni girdim siteye çok yorulmuşum

minoset hamilelerdede kullanılıyor napalım kısmet artık valla dayanacak gibi degilim hilalcım benim bekarlıktan beri vardır agrım evlenince geçer dogum yapınca geçer dediler ama geçmedi hüngür hüngür aglarım ben o derece yani...

emelcim polen aldım dün ama akşam başlayabildim malesef hergün sabah akşam yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alıyorum çokta acıktırıyo miğdem kazınıyo resmen kaydirigubbakcemile3 biraz acı ama tatlılığı götürüyo acılığını

Son düzenleme:
doğrudur canım ama çok fazla kullanma derim çünkü bende böyleydim karın ağrısından acillik oluyodum ağrı kesici içmedim 3-4 ay sonra az ağrımamaya başladı ağrı kesici bağımlılık yapıyo anlayacağın boşver hiç içme daha iyi ama şimdilik

Son düzenleme:
ecrincim hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli :) ne güzel bana tavuk değil yumurtasını kıran bile yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…