Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

slm kızlar ne yapıyonuz bakayım hepinize kucak dolucu öpücük getirdim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım vallahi hatırlamıyorum ama tablom ateş tabloları topiğinde var.
Rüyaya gelince ben son haftalarda genelde çok karışık rüyalar görüyorum ve pek hatırlamıyorum. Halbuki normalde çok anlamlı açık görürdüm ve hatırlardım...

canım nasılsın?ben hiç rüya görmedim canım yada gördüm hatırlamıyorum ama tam tersi bende geceleri huzursuzluk vardı tuvalete kalkıyodum 2-3 kere belim ağrıyodu yatakta:bbo:

aynen canım ya mide-bağırsak sorunundan dolayı hep tuvaletteyim gece tutuyor ağrılar:)))

tubaaaaaaaaaa hadi gel artık tatlı anne sana ihtiyacım var

canım benim geldim hayırdır inş..

canım benim yupppppppppppi ameliyat olmayacağına çoooooook sevindim.. Aynı bizim giibi olmuşsunuz. Dr lar bişey yok olur diyordu sadece 1 dr tedavi demişti. Bizde prof. Bulduk ve eşim gitti. Bu şartlarda olur dedi. Tekrar sperm testi istedi ama yapmadan hamiş oldum şükürler olsun. Biraz daha denemek istedik bu ay ovulasyon günlerini test ile belirledik çok şükür..

Ne yediğine gelince, her sabah ve akşam 1 bardak süt'e 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi. Fındık, ceviz, badem.
Ve aktardan çaksır çayı aldık sabah akşam 1 tane içti.
Yne aktardan incir ve ginseng macun aldık cam kavonoz içinde.(macunun içinde çok şey vardı, ginseng kökü, çaksır kökü, keçiboynuzu pekmezi, arısütü vs vs) zaten aktara git sorunu anlattığında direk verir sana. Aktar 600 tl lik set hazırlayacağını söyledi biz istemedik bu aldıklarımızı kullandık hepsi 30 -40 tl falandı

bende hiç kalkmadan belimin altına yastık koydum ve 1-2 saat dinlendim. Hatta sabaha kadar banyo ve tuvalete gitmedim...

o karın ağrısını ben bilirim ayakların üşütme patik giyin bide evde çok yürü belinide kalorifere yasla çok iyi geliyor geçmiş olsun tatlım

canım çok dikkat ediyorum oyüzden karın agrısı çekiyorum sanırım
patik hırka öyle dolaşıyorum ama işte.. sagol tatlım...

hillalim sabah aç karna yeter ben öyle yaptım akşam yemedim

bende bugun başladım yemeye aklinialirimsmile sabahları yiyecegim bende sen kaç gün kullanmıştın loveli..

midenmi bulanıyor kıyamam ben sana dayanacaksın minigin için...

allahtan ümit kesilmez bitanem ben inanınıyorum marttın ilk hamişi sen olacaksın...:sm_cool:

loveli canım nasıl yapılıyor tatlım bahsedermisin bizde deneyelim kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ne yapıyonuz bakayım hepinize kucak dolucu öpücük getirdim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende sana gönderiyorum agrım var hala benim :sinifsinif:

iremcim hamileler beni bu aralar rüyalarında görüyorlar hayırdır inş. bide eşimin halasıda görmüş hamileymişim :)

canım benim yupppppppppppi ameliyat olmayacağına çoooooook sevindim.. Aynı bizim giibi olmuşsunuz. Dr lar bişey yok olur diyordu sadece 1 dr tedavi demişti. Bizde prof. Bulduk ve eşim gitti. Bu şartlarda olur dedi. Tekrar sperm testi istedi ama yapmadan hamiş oldum şükürler olsun. Biraz daha denemek istedik bu ay ovulasyon günlerini test ile belirledik çok şükür..

Ne yediğine gelince, her sabah ve akşam 1 bardak süt'e 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi. Fındık, ceviz, badem.
Ve aktardan çaksır çayı aldık sabah akşam 1 tane içti.
Yne aktardan incir ve ginseng macun aldık cam kavonoz içinde.(macunun içinde çok şey vardı, ginseng kökü, çaksır kökü, keçiboynuzu pekmezi, arısütü vs vs) zaten aktara git sorunu anlattığında direk verir sana. Aktar 600 tl lik set hazırlayacağını söyledi biz istemedik bu aldıklarımızı kullandık hepsi 30 -40 tl falandı

bende hiç kalkmadan belimin altına yastık koydum ve 1-2 saat dinlendim. Hatta sabaha kadar banyo ve tuvalete gitmedim...[/QUOTE]
canım çooook sağol ben de mutlu ve umutluyum :) canım ya burda aktar yok. o dediklerini hesabına para göndersem karşı ödemeli kargoyla sen yollar mısın bana. bi de özelden mesaj nasıl yazılıyo bilmiyorum

Keseyı gÖrdÜk Çok ŞÜkÜr. 2 hafta sonra kalp atıŞı ıÇın ÇaĞırdı. Duuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa edın

AMıN ıNŞ.
dr a rüyamda ikiz göerdüm dedim tek kese var dedi ama bazensonrada görünebiliyor dedi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…