slm ecrinece o macundan biraz bahsedersen sevinirim. hareket problemine iyi geliyor mu ki adı ne canım?
slm ecrinece o macundan biraz bahsedersen sevinirim. hareket problemine iyi geliyor mu ki adı ne canım?
slm kızlar ne yapıyonuz bakayım hepinize kucak dolucu öpücük getirdim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim bak eşine keçi boynuzu ve arı poleni yedir bunlar çok faydalı araştır netten mutlaka Arı Sütü, Polen, Propolis ve Bal İle Sağlıklı-Enerjik ve Uzun Yaşam! buraya gir
gunaydin herkese. Hepiniz fosur fosur uyuyorsunuz di mi :)) benim ates 36.5ta sabit gecen aylarda da boyleydi. Yarin duserse regl yarin gelecek demektir. Ama keske dusmese aaaaah ah. Neyse kismet. Allah bilir.
Bisey sorucam hamislerimize: Ruya durumunuz nedir kizlar? Hamileler cok gercekci, uzun ve hatirlanan film gibi ruyalar gorurlermis. Bu da bi belirtiymis. Siz ne dersiniz? Bir de tablo yapanlara soruyorum: Hamile kaldiginiz ay ortalama atesiniz yani ffdeki yatay cizgi neydi, en yuksek atesiniz neydi? Mesela ortalama 36.3 en yuksek 36.8 gibi.
canım nasılsın?ben hiç rüya görmedim canım yada gördüm hatırlamıyorum ama tam tersi bende geceleri huzursuzluk vardı tuvalete kalkıyodum 2-3 kere belim ağrıyodu yatakta:bbo:
tubaaaaaaaaaa hadi gel artık tatlı anne sana ihtiyacım var
tubacım okuyunca yorumla sizde de varikosel vardı ya ondan seni sıkıştırıyom :) perşembe doktora gittik ya, solda varikosel hafif çıktı. Sperm testi sayı 28milyon. Toplam sayı 84milyon. Hızlı hareketli %21 toplam hareketli %36 prof. Doktor ameliyata gerek yok dedi. Lökosit çok olduğundan antibiyotik verdi. Hareket artsın diye de bal polen ye dedi. 1ay sonra kontrol istedi. Sence nasıl durum? Senin eşin bulduğunu yiyo demiştinya neler yedi. Ben de hamiş olmak istiyooooommmm :)
o karın ağrısını ben bilirim ayakların üşütme patik giyin bide evde çok yürü belinide kalorifere yasla çok iyi geliyor geçmiş olsun tatlım
hillalim sabah aç karna yeter ben öyle yaptım akşam yemedim
:)) bi hamiş ol kırarlar güzelim. bugun mutfağa hiç giramaedim öğlen zorla bi yumurta kırdım çökelekli. onuda zorla yedim tepsiyi mutfağa bırakıp kaçtım. çok midem bulandı akşamda kustum. eşimde sağolsun ben hazırlayayım dedi.
sağol cnm
cnm ben sana mesir macunu göndercem boşver poleni
Gunaydin herkese. Hepiniz fosur fosur uyuyorsunuz di mi :)) Benim ates 36.5ta sabit gecen aylarda da boyleydi. Yarin duserse regl yarin gelecek demektir. Ama keske dusmese aaaaah ah. Neyse kismet. Allah bilir.
Bisey sorucam hamislerimize: ruya durumunuz nedir kizlar? Hamileler cok gercekci, uzun ve hatirlanan film gibi ruyalar gorurlermis. Bu da bi belirtiymis. Siz ne dersiniz? Bir de tablo yapanlara soruyorum: hamile kaldiginiz ay ortalama atesiniz yani FFdeki yatay cizgi neydi, en yuksek atesiniz neydi? Mesela ortalama 36.3 en yuksek 36.8 gibi.
ben bi de ilşki sonrası kegel egzersizi var ya onu yaptım tv doktorum programında dr söylemiş sevdiğim bir öğretmen ablam hamile kalmaya yardımcı
bu kegel egzersizi spermleri içeri vakumluyor o yüzden
idrar kaçırmayı engellemek ve vajina kaslarını kuvvetlendirmek için de kadınların bunu yapması gerekmiş ben hala yaparım arada
slm kızlar ne yapıyonuz bakayım hepinize kucak dolucu öpücük getirdim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
walla o kdrını bilmiyorum cnm manisanın meşhur macunu bala 41 çeşit baharat konarak yapılıo
araştırın bakam hiç bakmadım bende
KIZLAR NASILSINIZopuyorumnanaktan
BENİ SORMUYORSUNUZ AMA TEYZELERİ DR DAN GELDİM
slm hilalcim iyiyiz çok şükür sen nasılsın opuyorumnanaktan
Keseyİ gÖrdÜk Çok ŞÜkÜr. 2 hafta sonra kalp atıŞı İÇİn ÇaĞırdı. Duuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa edİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?