hilal aramızdaki fark bu sefer fazla oldu 23 seninki 29 benimki kaç günde adet oluyorsun..
hillalim sabah aç karna yeter ben öyle yaptım akşam yemedim
:)) bi hamiş ol kırarlar güzelim. bugun mutfağa hiç giramaedim öğlen zorla bi yumurta kırdım çökelekli. onuda zorla yedim tepsiyi mutfağa bırakıp kaçtım. çok midem bulandı akşamda kustum. eşimde sağolsun ben hazırlayayım dedi.ecrincim hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli :) ne güzel bana tavuk değil yumurtasını kıran bile yok kaydirigubbakcemile3
sağol cnmhoşgeldin ecrincim ohhhhhhh afiyet olsun bitanem yarasın..
cnm ben sana mesir macunu göndercem boşver poleniemelcim polen aldım dün ama akşam başlayabildim malesef hergün sabah akşam yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alıyorum çokta acıktırıyo miğdem kazınıyo resmen kaydirigubbakcemile3 biraz acı ama tatlılığı götürüyo acılığını
canım nasılsın?ben hiç rüya görmedim canım yada gördüm hatırlamıyorum ama tam tersi bende geceleri huzursuzluk vardı tuvalete kalkıyodum 2-3 kere belim ağrıyodu yatakta:bbo:Gunaydin herkese. Hepiniz fosur fosur uyuyorsunuz di mi :)) Benim ates 36.5ta sabit gecen aylarda da boyleydi. Yarin duserse regl yarin gelecek demektir. Ama keske dusmese aaaaah ah. Neyse kismet. Allah bilir.
Bisey sorucam hamislerimize: ruya durumunuz nedir kizlar? Hamileler cok gercekci, uzun ve hatirlanan film gibi ruyalar gorurlermis. Bu da bi belirtiymis. Siz ne dersiniz? Bir de tablo yapanlara soruyorum: hamile kaldiginiz ay ortalama atesiniz yani FFdeki yatay cizgi neydi, en yuksek atesiniz neydi? Mesela ortalama 36.3 en yuksek 36.8 gibi.
juli gittin mi kız sesin çıkmıyor jilet almaya mı gittinkaydirigubbakcemile3
:)) bi hamiş ol kırarlar güzelim. bugun mutfağa hiç giramaedim öğlen zorla bi yumurta kırdım çökelekli. onuda zorla yedim tepsiyi mutfağa bırakıp kaçtım. çok midem bulandı akşamda kustum. eşimde sağolsun ben hazırlayayım dedi.
sağol cnm
cnm ben sana mesir macunu göndercem boşver poleni
valla süper olur bitanemmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:1hug:
DD göndereyim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?