Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Temizleyici etkisi varmış ama net bilgi yok,neyse faydalı sonuçta :) Ben safra kesemdeki taş için de içmiştim daha önce

erken mi???
ben senelerdir bakıyırum:)))
hatta beğendiğim bile var vitrinde 3 yuldır hala:))))))))))

Evet oraya da baktım şimdi,temizliormuş güzel bir yön daha :)
Kızlar ben çıkıorum şimdilik,görüşrüz.Herkese güzel bir pazar diliyorum ..

Canııım. Doğru söylüyorsun insan ne hayaller kuruyor değil mi. Ben bile Amerikadan dönerken sling almıştım, o zaman aklımda da yoktu. Hani şu esnek bezden bebeği vücuduna sarıyorsun. Bak internette nasıl dikileceği var, yapın mutlaka, iş yaparken bebe de koynunuzda olur.

Tuba anlatsana nasıl bişey?

canım hepsi birbirinden güzeller ben hamile kaldığımda bebek dükkanından katalog almıştım çok beğendim 1 tanesini onu almayı düşünüyorum bebek şekerleri bile yaptım onlarda duruyo RABBıM kullanmasını nasip etsin bana

Amin Hilal. ınşallah. Ben bebek şekeri yapmıycam diyorum ama arkadaşlar kızıyorlar o gün gelsin görürüz seni diyorlar. Belki ben bebek yemişi ikram ederim fındık fıdtık falan :))))

güle güle juliopuyorumnanaktan

iremciğim evet hayalllerimz gerçek olur inşşşş

benim beğendiğim çok güzel bişeydi sade ama güzel tan takım

beyAZ yeşil karışımıydı duvar askılı oyuncak sepeti falan vardı:))
bi de sarısı süperdi

beyAZ yeşil karışımıydı duvar askılı oyuncak sepeti falan vardı:))
bi de sarısı süperdi

iremcim yap bence benim şekerlerim çok tatlı oldu bende hastanede çikolata dağıtıcam evdede gelen misafirlere 1 tane vericem ben odasına kapı süsü bile yapıcam odasını süslemeyi bile düşünüyorum bebişimin bir gelse meleğim

3 yldır vitrinde almamı bekliyor:))))
eşim geçen defa hemen alıyordu ama bırakmadım son aylarda alalım demştim. inş bu defa alırız

ben odasını sırf yeşil yapmayı düşünüyorum bebek şekerlerimiz kapı süslerimiz yatağımız bide perdelerimiz bile yeşil kısacası :)

kızlar ya bu kablosuz internetler bebeğe çok zararlıymış öyle duydum siz napıyosunuz bilginiz varmı bu konudabilmiyorumkismile

Kızlar gene de son haftalarda alın derim, annem erken almanın uğursuz ve nazara sebep olacağını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…