Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

günün yarın mı tatlım

son gittiğim dr çok iyi ona devam edeceğim inş..
2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı..
inşşşşşşş duyarız canım benim. geçen defa duayamamıştık tam. gümbür gümbür dinlemek istiyorum Allahımın izniyle:))))

Noolsun canım ya. Yarın beklenmeyen gunum, henuz atesım dusmedı ama testım de negatif. Arada kaldım diye şarkı söylüycem :))))

ınşallah Tuba. Kulakları sağır eden bir gümbürtü duyun, topaç gibi olsun inş.

Evet canım yarın.

canım benim inş adet olmazsın. olursan da mart ayı şubattan daha bereketli olacak emin ol:)))

irem canım eskilerden topiğe devam edenler olarak melek ile sen kaldın sadece değil mi?
canıııııııııım inş bu ay yeni gelen arkadaşlarla beraber hamiş olur herkez de iki toopği birden idare etmek zorunda kalmayız:roflol::roflol::sm_cool:

Son düzenleme:
ınş Tuba. Allah bilir. Julia canım sağol yanıtın için öbür tarafa yazdım galiba. Gelecek ay deniycem keçiboynuzunu :))))

iyiyim tubacım saol inş. duyarsın bebişin kalp atışını ben bile hasret kaldım sevgi duymuş ne mutlu ona iremcim yarın günün inş. olmazsında ilk hamiş haberini senden alırız tatlım

Hoşbulduk kızlar,evet keçiboynuzunu böyle tüketmek de kolay,eğer az gelirse pekmezini deneriz,napalım pes etmeyim diorm :)
ırem umarım yarın sabah da düşmez sonra da düşmez ateşin :)

Devam eden biz varız. Ama bi de gidip de gelmeyenler var. Pelly, Saansli, Şekerkız, Hatunsultan. ınşallah onlar da hamiş olarak geri gelirler.

Kızlar ya bu incir acaba benim böbreklerimdeki iltihabı da atıyor olabilir mi? böyle birşey yaşayan oldu mu?
Ben içmeye başladığımdan beri acaip bir ağrı var,sık idrara çıkıyorum,yani öyleyse de ne güsel bi taşla iki taş vururum :)

inş. inş ama şanslı diğer topiğe okuldan sonra bebe düşündüğünü yazmıştı bir ara

korunuyormuş.

bilmiyorum juliacım belkide doğrudur netten araştırsana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…