Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Haklisin ama iste olaylara olumlu bakmaliyiz ki kotu seyler hemen gelip gecmis..

Ben de bekleyecegim 8 mart a kadar, umarim gorurum ogun bebisimi

nevetnacım naber canım ya dün gecede şimidide sag kasıgıma bişi saplanıyı sanki acaba yumurtluyommu akıntımı sorarsan evin içinde adım atarken hissediyom

Mugecım daha hıc gıtmedı galıba. Pis Amerika

Ecrin ben de burada duydum. Hatirlamiyorum da biri soylemisti 150nin uzerindeyse kiz galiba 150nin altindaysa erkek mi ne. Internette ara cikar. Onemli olan duymus olmaniz. Hadi bakalim artik karnin hafif hafif buyuyecek mi var mi bisey yoksa daha erken mi?

Ahhhh Melike super harika demek ki sagdan yumurtluyorsun. O akinti cok muhim kiz, spermleri yasatan akinti. Aman degerlendirin aman aman aman. Ne duruyon git sen

evet irem in de dedigi gibi ecrincim, ben daha gitmedim. Ilk randevum bem 8 haftalikken, o zaman ultrason yapmayabilirler, olmazsa 12. Haftalikken sokacaklar.
Pis Amerika(
neyse saglikli olsun da beklerim:))

Herkes cumartesi keyfi yapiyor galiba..
Ben de karnimda yastik oturuyorum koltukta. Bu karin agrim ve mide bulantim ne zamam gececek bakayim:))

Canım 12 hafta gibi geçiyormuş. Annene sorsana böyle şeylerde anaya çekilir. Doğumu da ona sor. Benim annemde ilk başlarda çok bişey olmamış. 1,5 aylıkken anlamış gebeliğini. Sonra doğumda da çok sancısı olmamış ya da beni kandırıyor :)))) Ayy ben de çıkıyorum öptüm herkesi.

iim cnm gittim bugun 6+3 haftalık 6 ml gayet ii dedi doktor. kalp atışlarınıda gördük :)

çok sevindim canım gözün aydın...

sabahları ve akşamları yemeklerden önce aç karnına yiyince acıktırıyo melekcim sanada kolay gelsin :dance:

bakalım yarın görürüz artık...

Haklisin ama iste olaylara olumlu bakmaliyiz ki kotu seyler hemen gelip gecmis..

Ben de bekleyecegim 8 mart a kadar, umarim gorurum ogun bebisimi

az kaldı mügecim sabret sende güzel haberler vericeksin tatlım...

bennnnnnnnnn bennnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
az kaldı gününe hadi inşallah güzel haberler vericeksin bize...

iremcim 1 marta az kaldı hdi bakalım hayırlısı benimde bugün adetimin 3. günü ateşe 7. günü başlamayı düşünüyorum

sen neden geç başlıyorsun ben hiç bırakmıyorumki..sırnaşık şey

Off durum cok karısık. bilmiyorumkismile bugun yumurtlamadan sonrakı 13. gunum. Normalde atesın dusmesı lazım ama ates 3-4 gundur 36.5 cıkıyor. Ortalamam 36.1. Tabii sabah atesin düşmdiğini görünce hemen test yaptım. Ama test negatif. Lekelenmem de henüz olmadı. Belirti namına ne var derseniz: Cok gerçekçi rüyalar görüyorum son bir haftadır, sarı akıntım var, kramplar ve gaz var. ıki gün önce kramplarda aşağı doğru baskı hissettim. Ama göğüslerde hiç hassaslık yok. Adetten önce olan hassaslık da yok. Regl sivilcem dün çıktı. Mide bulantısı falan yok. Bakalım bekliyorum. Bir ihtimal yarın düşer çünkü benim luteal fazım 13-14 gün arasında oynuyor. Bir ihtimalse daha testte çıkmıyor. Kadınların dörtte birinde ancak regl tarihi yani 1 Mart geçtikten sonra çıkarmış. Bana hayırlısı için dua edin kızlar. Kist mist olmasın lütfen.

iremciğim hakkında hayırlısını diliyorum tatlım...
güzeldieklerin için sağol canım benim darısı başına inş........

pembeciğim sağol bitanem Allah razı olsun

Ya ben girince kimse olmuyor püfff Tubacım nassın canım? Bekliyorum ben hayırlısı diyorum. Sen neler yapıyorsun? Bir dahaki dok randevusu ne zaman? Dok buldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…