Ecrin tekrar tebrikler. Kalp atisi kacti hani cinsiyet cikiyormus ya
inşllh. hamile kalabildiğini bilio en azından. bencede ama herşeyin bi tedirginliği oluo bende geçen yıl hamile kaldım boş gebelik oldu hamile kalabildiğimi biliodum ama hep boşmu olcak düşüncesi vardı bugune kdr
Haklisin ama iste olaylara olumlu bakmaliyiz ki kotu seyler hemen gelip gecmis..
Ben de bekleyecegim 8 mart a kadar, umarim gorurum ogun bebisimi
Mugecım daha hıc gıtmedı galıba. Pis Amerika
Ecrin ben de burada duydum. Hatirlamiyorum da biri soylemisti 150nin uzerindeyse kiz galiba 150nin altindaysa erkek mi ne. Internette ara cikar. Onemli olan duymus olmaniz. Hadi bakalim artik karnin hafif hafif buyuyecek mi var mi bisey yoksa daha erken mi?
Evet yaa. Ama degeri dusuktu. Ins fazla bekletmeden gelir. Sen neresindesin dongunun?
iim cnm gittim bugun 6+3 haftalık 6 ml gayet ii dedi doktor. kalp atışlarınıda gördük :)
sabahları ve akşamları yemeklerden önce aç karnına yiyince acıktırıyo melekcim sanada kolay gelsin :dance:
Haklisin ama iste olaylara olumlu bakmaliyiz ki kotu seyler hemen gelip gecmis..
Ben de bekleyecegim 8 mart a kadar, umarim gorurum ogun bebisimi
Mugecım daha hıc gıtmedı galıba. Pis Amerika
Ecrin ben de burada duydum. Hatirlamiyorum da biri soylemisti 150nin uzerindeyse kiz galiba 150nin altindaysa erkek mi ne. Internette ara cikar. Onemli olan duymus olmaniz. Hadi bakalim artik karnin hafif hafif buyuyecek mi var mi bisey yoksa daha erken mi?
iremcim 1 marta az kaldı hdi bakalım hayırlısı benimde bugün adetimin 3. günü ateşe 7. günü başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?