Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

balik dedin simdi off dedim, benim de kotu bayagi
ama onu yemek lazim, onun yerine ne yiyorsun

Son düzenleme:
Sagol Juliacim inanirim cunku ben de cok seviniyorum burada hamile kalanlari gorunce. Bazen sirf siz uzuleceksiniz diye adet olursam haber vermeye korkuyorum artik kocam manyak oldugumu dusunuyor.

Muge postdoc iyi fikir. Hocana soylemen de iyi olmus, artik seni cok zorlamasinlar juride :)))

Kizlar uzun omurlu sut icmeyin buzluk tarafinda duran pastorize sutler var ya hani acinca iki gunde bozulur onlardan icin.

valla beslenmeyi tam yapamyıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi yemek yapasım gelmiyor balık yerine bişey yemiyorum ya bol bol salata yiyorum

ha onu içiyorum bol bol yoğurt yiyorum ben bi de peynir sevmiyoum diye bol bol tüketiyorum
fındık kııyorum iyiorum

merhaba erkaymak:)

yanlis hatirlamiyorsam, esiin degerleri guzel cikmisti di mi, ameliyata gerek yok demisti doktor... sevindim cok, artik calismalara basliyorsunuz di mi:)

hoşgeldin erkaymakcım hadi kızlar tuba melek dolunay nalim sevgi gelin artık buralar dolsun taşsın sizlerle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…