Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sağolun canlarım ya var ya sevinçten ağladım dr bebeğimiz o kalbi atıyor çok iyi dedi
köylü gibi besleen dedi yemeğine dikkat et kabızlık için elma ye iyi gelir dedi

maşallah canım maşallah Alah bağışlasın.. ticker de güzel. 7+3 he maşallah ya...bellki bu msj görmezsin ama olsun ben yine de yazıyorum..
darısı bizi başımıza inş... kalp atışlarını duysam rahatlayacağım inş.. ama içim rahat hamdolsun Rabbim e emanet çünkü...

evet ben de hergün elma yada armut yiyiyorum çok iyi

dr tekrrar ne zaman çağırdı? sadece kalp atışı mı bebişide mi gördün? canım ya sana zahmet resmiini koysana:))

ya bana 4 haftalıksın dedi hemde 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi anlamadım.. kalp atışları 7 haftalıkken görünür normalde

emeli ve iremi merak etmiştim bu saatte girdim ama kimse yok:)))

iremim de adet olmuş ne yapalım onun deyimiyle başka maçlara:)))
inş mart ayı hayırlı olacak hepiniz için ama kaytarmayın çok çaılışın:)))

meleğim niye yoksun
2 gündür görünmedin canım inş sadece dinleniyorsundur. inş hasta falan değilsindiropuyorumnanaktan

Sorma melekcim ve hilalcim, doktorunuz bu aralar cok giremedi, ama yine de hergun kontrol ediyorum:)
emelcim yarin buyuk gun, eminim hersey cok guzel olacak:)

olsun mügecim sen yigenimize iyi bak bizede arada bakarsın opuyorumnanaktan

degiştiriyorum canım...

ben geldim bebişimin kalbi atıyordu pıt pıt minicikti çok güzeldiiii

hadi gözün aydın emelim çok sevindim kendin nekadar rahat olursan bebişinde okadar iyi olur..maşallah 7 haftalıksınız...

meleğim niye yoksun
2 gündür görünmedin canım inş sadece dinleniyorsundur. inş hasta falan değilsindiropuyorumnanaktan

canım kusura bakma haber veremedin dün kayınvalidemler köyden geldiler pazara gittim geldin banyo yemek tatlı derken ben giremeden kayınvalidemler geeldi sonrada yorulmuştum giremedim
sende iyisin dimi tatlım öpüyorum seni...

ee kızlar kaç saat olmuş kimse gelmezmi ama yapmayın hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu topik ne diye açıldı..

Ya bu topikte nobetci biri olsun, kimse olmuyo, e o zaman da millet obur tarafa gidiyo. Tubacim 6 haftalikken de gorunebilir, senin bchg degerin Emelin ayni zamaninkinden yuksek degil miydi? Aklimda oyle kalmis. Goreceksin insallah.

Ben de bu ay asiliyorum bakalim. Bugun gicip bal-polen-arisutu karisimi aldim, sabahlari bi kasik yiycem. Emel canim sen yumurtlamadan once birakmistin di mi? Esime de dogal keciboynuzu tozu aldim. O sevmez yemez oyle, suyunu da icmez, tozunu kahvesine karistiracak. Bakalim. Insallah bunlar vesile olur.

merhaba tatlım nasılsınopuyorumnanaktan

evet ya 1-2 güündür arkadaşlar diğer topikte muhabbet ediyorlar.. nedenini anlamadım.

onun adet günü 800 falandı. benim 1 gün geçtikten sonra 775
dr kesenin boyutuna göre sanırım haftayı belirliyor. geç yumurtlama olduğunu da söyledim. hatta yumurtladım dedim :kedi:çok utandım ağzımdan kaçıverdisempatiksalakcinni:kedi:

asıl asıl canım :hulya:
kocişin peşini bırakma ben öyle yaptımsempatiksalakcinniakannehir

Geldim Melekcim:)
ben beklerim burayı ya:) kimse olmuyor diye çıkıorum ama nöbetçi durayım burda :)

nasıl isterseniz kızlar ya zorlamayın gelmek isteyen gelir merak etmeyinopuyorumnanaktan
ikiside bizim topik ama muhabbete burdayım ben oraya geçmiyorum. sadece tablolara bakıyorum falan işte. ama zaten adeti yaklaşan yok tablolar o zaman anlamlı oluyor

ben de geleyim bari tubacım ama burda gün içinde kimse olmuyor diğer topiğe giriyorum 5 6 kişi hep ondan ben de çıkıyorum oraya gidiyorum

Melek eğer tabloyu güncellemese ben kim ne zaman olacak iyice karıştırdım ya,soruorum herkese günü mü geçti diye :)
Aklım nerelrdeyse artıkın bayanssulusmile aklinialirimsmile

Bugün daha iyiyim Tubacım sen nasılsın bakalım :)
Valla sayfaları kapatmıorum hastaya bakıorum hemen geri gelip devam ediorum kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tubacım, bu topikte ayrı olarak beklenmeyen tarih takibi yapılıyor mu yoksa sadece hamilelrin takibi mi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…