Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ayy heleki çok heyecanlo haber gelecekse sen gör telaşı hemen yap kaldır hastayı .bazen kadınlar muhabbet etmek istiolar ben hemen kesiorum laflarını :))

kızlar ben bi komşuma kadar gidiyorum rondasını almıştım dün vereyim birazda muhabbet edeyim geliyorum birazdan...

valla en fazla ertesi gün gelir dolgum eksik der kaydirigubbakcemile3
Ay tam yapıorum tam her bişeyi de ,normalden hızlı yapıorum sadece :)))

Bugün daha iyiyim Tubacım sen nasılsın bakalım :)
Valla sayfaları kapatmıorum hastaya bakıorum hemen geri gelip devam ediorum kaydirigubbakcemile3

ben de iyiyim hamdolsun şükürler olsunopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 hastalarından daha önemliyiz yaniyerimseniben aman ben geldiğimde benle ilgilen ha yanlış dişimi çekmeakannehirkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tubacım, bu topikte ayrı olarak beklenmeyen tarih takibi yapılıyor mu yoksa sadece hamilelrin takibi mi yapılıyor

yok canım daha liste düzenlemedik. malum bu hamileliğim çok yeni ilk haftalar dinlenmem gerek çok pc başında duramıyorum. okuyorum yorumluyorum sadece. ilerki haftalarda tablo yaparım ilk saayfaya inş...
opuyorumnanaktan

hoşgeldin kankicim benim nasıllarmış tatlı anne adayımız...
hoşgeldiniz kızlar...

hoşbulduk bitanemopuyorumnanaktan
ben hamdolsun iyiyim sen nasılsın gülüm
çalışmalar başladı mı::))))))) iyi asılın he çalışmayana bebe yok:)))) ağlamayana meme yok hesabıyerimseniben

arada gelıyo okuyrm hberlernzı ama pek bırıyle karslasmyrm

sımdı yemk yapmaya kacıyım sonra da yatak:) yatmamz lazm su 12 haftaları devırrırsek ıyı olur

pembeciğim biz de iyiyiz hoşgeldin de ateş almaya gelmiş gibisin her zaman:))))

tamam canım tabiki kendine çok iyi bak ki bebişin de iyi olsun inş...
ilk 3 ay çok önemli dikkat edelim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…