Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

iremcim, hayirlisi icin dua ederiz tabi etmeyiz mi senin icin.. Ben herkes icin ediyorum burdaki, herkesin kalbine gore hayirlisiyla gelsin bebisleri:)

ama icimden nedense senin var gibime geliyor, hayirdir insallah..

nasılsın müge yarın büyük gün dr gideceğiz çok heyecanlıyım ve korkuyorum

evet melekcim yakalayamadim seni hic.. Nasilsin?? Bu ay hilalin de, senin de doktorunuz benim.. tek recete veriyorum: ovulasyon oncesi bol bol calisma:))

ben doktorumu fazla göremiyorum opuyorumnanaktan mafoldumben benim bugün 6. günüm 8. günü başlıyacağım ovulasyon testine mügecim

evet melekcim yakalayamadim seni hic.. Nasilsin?? Bu ay hilalin de, senin de doktorunuz benim.. tek recete veriyorum: ovulasyon oncesi bol bol calisma:))

iyiyim canım hamdolsun sen nasılsın bebeşin nasıl
bol bol derken doktorum kaydirigubbakcemile3

nasılsın müge yarın büyük gün dr gideceğiz çok heyecanlıyım ve korkuyorum

korkma loveli inşallah bir sorun çıkmıyacak ne kadar rahat gidersen okdar iyi olur senin içinde...

selam kızlar,
tubacım topiğin hayırlı olsun
galiba muhabbete burdan devam ediliyor doğru mu anlamışım
valla hepinizi çoook özledim

ecrincim galiba sen sevgisin değil miii
işte tatildeydim ya geldim artık 4 gün daha evimden uzaktayım ama burda int. var çok sükür... tablomu koydum diğer toğiğe
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kocaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…