elma iyiymi afiyet olsun yarasın bebişleremaşallah canım maşallah Alah bağışlasın.. ticker de güzel. 7+3 he maşallah ya...bellki bu msj görmezsin ama olsun ben yine de yazıyorum..
darısı bizi başımıza inş... kalp atışlarını duysam rahatlayacağım inş.. ama içim rahat hamdolsun Rabbim e emanet çünkü...
darısı sana ve mügeye çok güzel bir duygu inşallah duyacaksın tubam
evet ben de hergün elma yada armut yiyiyorum çok iyi
belli olmaz 6+3 gören var vajinalda ben de vajinal bakıldıdr tekrrar ne zaman çağırdı? sadece kalp atışı mı bebişide mi gördün? canım ya sana zahmet resmiini koysana:))
24 martta çağırdı bazı testler yapacakmış
bebişi de gördüm kesenin kenarında duruyordu pıt pıtları görünüyordu maşallah yavruma Allahım esirgesin onu ve sizin bebişleri
ya bana 4 haftalıksın dedi hemde 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi anlamadım.. kalp atışları 7 haftalıkken görünür normalde
sağol meleğim darısı tez zamanda sizlereolsun mügecim sen yigenimize iyi bak bizede arada bakarsın opuyorumnanaktan
degiştiriyorum canım...
hadi gözün aydın emelim çok sevindim kendin nekadar rahat olursan bebişinde okadar iyi olur..maşallah 7 haftalıksınız...
canım kusura bakma haber veremedin dün kayınvalidemler köyden geldiler pazara gittim geldin banyo yemek tatlı derken ben giremeden kayınvalidemler geeldi sonrada yorulmuştum giremedim
sende iyisin dimi tatlım öpüyorum seni...
yumurtlama bitince bıraktım iremcim yarar umarım çay kaşığı kullandım günde bir fazlası kist yapar diye korkmuştumYa bu topikte nobetci biri olsun, kimse olmuyo, e o zaman da millet obur tarafa gidiyo. Tubacim 6 haftalikken de gorunebilir, senin bchg degerin Emelin ayni zamaninkinden yuksek degil miydi? Aklimda oyle kalmis. Goreceksin insallah.
Ben de bu ay asiliyorum bakalim. Bugun gicip bal-polen-arisutu karisimi aldim, sabahlari bi kasik yiycem. Emel canim sen yumurtlamadan once birakmistin di mi? Esime de dogal keciboynuzu tozu aldim. O sevmez yemez oyle, suyunu da icmez, tozunu kahvesine karistiracak. Bakalim. Insallah bunlar vesile olur.
canım pembemm sağolll bebişin nasılkızlar naslsnz
ıyıym hamdolsn
emelıme sevındm Rabbım cumlemzn yuzunu guldursn
beklemekten sıkıldım ama
Senin bugün 11.günün mü yoksa adetten sonraki 11. gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?