Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Tamam o zaman Artık yükselme olasılığı var,bakalım bundan sonraki 3 gün boyunca nolacak sen günlerini değerlendir ama :)

evet sabah söledim "yaşasın" diye bir bağırıyor her gün yalvarıyor zaten geleyim senle diye :)

Ay dün akşam eşime dedim ki bugünğ de güvenceye alalım hadi diorum ,yine mi dedi :S
Off resmen kaçıolar ya :)

Tamam o zaman Artık yükselme olasılığı var,bakalım bundan sonraki 3 gün boyunca nolacak sen günlerini değerlendir ama :)

tama canım teşekkürler julia bi oğlunmu var aaaaa ne kadar güsel yaaa ikinci için uğraşıyosun demek rabbim yardımcın olsun

ben de iyiyim sağol canım...

adamları kaçırdınız sonundakaydirigubbakcemile3

Ay dün akşam eşime dedim ki bugünğ de güvenceye alalım hadi diorum ,yine mi dedi :S
Off resmen kaçıolar ya :)

aslında erkekler pek kaçmaz sanırım ama artık çocuk diye adamın başının etini yedim
oda ne yapsın Allah ne versiyse bazen kadın olarak biz bile sıkılıyoruz ama ne yapalım bebiş için değer

vallahi önceden ben kaçardım hep. bu ay o yine mi diyordu:))) ters tepiyor işte ödev gibi olunca:))))

Eşim dior ki acısını çıkaracam ban çektirdiklerinin bilerek yapıyor yani :))))
Evet bir oğlum var 4 yaşında ikinci için çabalıorum,diğeri için 1.5 sene beklemiştim ama bu sefer o kadar bekleyemem.

Ben üzülünce sen üzülme ben sana çocuk yapacam diyor nasıl böbürleniyor :) Elbet devran dönecek diorum içimden

Eşim dior ki acısını çıkaracam ban çektirdiklerinin bilerek yapıyor yani :))))
Evet bir oğlum var 4 yaşında ikinci için çabalıorum,diğeri için 1.5 sene beklemiştim ama bu sefer o kadar bekleyemem.

Allah bağışlasın tatlım rabbi kendi yolundan ayırmasın

Amin inşallah canım hepimizin evlatlarını.
Her namazda dua ediorum ki vatanına milletine ve ailesine karşı hayırlı evlat olsun :)

benimki bazen diyoki bugün yumurtlamışsındır belki hadi yapalım diyor bazende zorla anlamadımki
halbuki çokk sever yaniiikaydirigubbakcemile3

:))
Doğru son hafta bekliyoruz ya ,bu nasıl perhizdi böyle ,yapılmaz ki canım diye kendi kendine söyleniyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…