Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hoşgeldiiinn tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın inşşş mart ayı bize uğulu gelir mart deyincede aklıma kediler geliyokaydirigubbakcemile3

evet çok şebek zaten güldürüyor bizi :)
Hastalara iğne yapıorum diye beni dövüyor,neden ablaya iğne yaptın diyor ağlıor :)

Bizler mart kedileriyiz, hamile başlığını buldum :) 2010 kasım / aralık anneleri değil ,mart kedileri- ateşte açan hamişler :)))

sizi gidi kediler sizi:)))
millet 2 topiğe yetişemiyor oraya hiç uğrayamazlar:)))))

yok yok yeni başlık değil bu yaa,hani 2010 kasım anneleri var ya
onu diyorum değiştireliö :) yani yapacağımdan değil :) ben zaten burdan pek kopamıorum ya :)

standart 15 20 dakika sürer.. eşim çok uzun klaıyorsun diyor ya doğru mu:)))))))

saçlarımı kesmiştim omuzumda falan şu an. eğer uzun olsaydı yarım saat:))

bi de suyun altında çok durmak istemiyorum.. eskiden sıcak suyu çok severdim şimdi hamiş olduğum için sıcak su zararlıymış ılık su ile yapıyorum banyomu. pek keyifli olmuyor yani hemen çıkıyorum:)))))

Son düzenleme:
evet ya bende burdan başka yere takılmıyorum sevemedim:)))
bazen merak ettiğim şeylere bakıpp çıkıyorum hemen. hep burdayım yani başka yere luzum yok:))) zaten ekim kasım vs diyevdağılmayalım diye açtık bu topiği

hoşgeldiiinn tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın inşşş mart ayı bize uğulu gelir mart deyincede aklıma kediler geliyokaydirigubbakcemile3

bende iyiyim sagol tatlım inşallah getirir...sorma bendede aynı..

evet çok şebek zaten güldürüyor bizi :)
Hastalara iğne yapıorum diye beni dövüyor,neden ablaya iğne yaptın diyor ağlıor :)

ay canımbenim ya şimdi olsada ısırsam yanagından ...

canım ben sana yasin okurum özele attım ama gitmemiş olabilir

geldi canım..

yaptım da geldim:))))))))

ohhh sıhatler olsun

standart 15 20 dakika sürer.. eşim çok uzun klaıyorsun diyor ya doğru mu:)))))))

yok canım normel...

yarımsaat çok ya ben hiç sıcak suyla banyo yapmam hep ılık suyla
benim eşimde öyle bir kızıyorum ona çok sıcak suyla banyoda yapma diyorum ama dinlemiyor beni..zemuszemus

evet dagılmayalım dedik ama bizden başkada kimseler yok olsun biz bize yeteriz dimi...

hafta sonu istanbul bakırköye gidiyorum kızlar
akvaryum varmış orda arkadaşlar gideceklermiş bizide götürecekler..

ben demirbaşım ya bazen kapanıo laptop beklemeye geçio o yüzden görünmüorum ama hep burdayım :)

evet canım biz bize yeteriz gülüm:)))
öyle çok muhabbete gerek yok zaten öz olsun da az olsa da oluropuyorumnanaktan

aa canım biz bu ay eşimle anlaştık ılık suyla banyo yapptık hep. o da ben de sıcak suyu severdik ama sıcak su spermleri öldürüyormuş. yani çalışmalardan önce de sonrada çalışma günlerinde de hep ılık suyla duş alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…