Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

evet ya çok güzel ömre bedelde de vardı orası mı:))
eğer hamişliğin ilk ayları olmasaydı buluşurduk tatlım ama şu an hiçbiryere çıkamıyorum...

zaten çok muhabbet olunca geçmişi oku oku bitmiyor dermişimlülülülülülü
şaka şaka:lepi:

meleğim ben 4 saat kuralına uyuyordum . aslında kimi 4 saat idrar tut, son 2 saat yeme içme diyor ama ben hem idrar hem yeme içme olayını 4 saate çıkarmıştım garanti olsun diye:) malum geçen aya çok ümit bağlamıştım:))):CüvCüv::ecrin_bebek:

Akvaryum çok güzelmiş ,Ezel de de vardı,biz de gitmek istiyoruz.

bende pazar gidicegim sizede anlatırım artık sizde gelin pazar günü haberleşelim olmazmı...

işte anlatmak istedigim oydu kaydirigubbakcemile3 sen yazdın bakalım artık ikna çabaları sarfetmem lazım ..alsanaalsanasmile

evet ya çok güzel ömre bedelde de vardı orası mı:))
eğer hamişliğin ilk ayları olmasaydı buluşurduk tatlım ama şu an hiçbiryere çıkamıyorum...

galiba bende görmüştüm orasımı demiştim
mayısta başka arkadaşlarla gelicez kısmetse ozaman görüşürüz.. kankicim yeterki siz iyi olun ogluşunla...

kız melek altta görün müyorsun ama yazıyorsun sende loveli gibi görünmez mi oldun
her iki tarafı idare edenler hayalet gibikaydirigubbakcemile3

öyle de oluyor yani,ben ilk zamanlar sadece okuyucu olarak katılıyorken,anam çevir çevir sayfaları bitmiyordu,ne kadar çok konuşuyorlar diyordum,nerden beilecem benim de çenemin aynı olacağını :))

öyle de oluyor yani,ben ilk zamanlar sadece okuyucu olarak katılıyorken,anam çevir çevir sayfaları bitmiyordu,ne kadar çok konuşuyorlar diyordum,nerden beilecem benim de çenemin aynı olacağını :))

sırnaşık şey:roflol::roflol:
:sm_cool:

bende de juli görünüyor:))))))))

canım benim mayısa çok az kalmış ya inş görüşürüz
julinin ofise baskınn yaparız adresini buldum komşuymuşuzkaydirigubbakcemile3

tubacım sende göğüs hassasiyeti ne zaman başlamıştı?
Benim ateşimin düştüğü gün başladı çok erken oldu bu sefer.Doğrusu herkeste aynı olmuyor ama bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…