Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

siz çaylarınızı için ben geliyorum birazdan afiyet olsun.. çıktım tekrar girdim
topige girmeden başka bir topigin başlıgını gördüm arkadaşıma acil diye
kız 14 ocakta 10 şubatta hastalanmış 17 ilişkiye girmiş erkek arkdaşıyla şimdide tutuşmuşlar hamile olabilirmi diye bende yazdım ben kızıyorum size dedim..

Ben ataşehir taraflarındayım :) kendi muayenehanem var.
O başlığı ben de görmüştüm ama bu işin yanlışlığı olmaz ya bence, bilinçli yapıorsun her şeyi sonra yanlışlık oldu diyorsun.Büyük konuşmak gibi olmasın da yine de :)

canım benim normalde ovulasyon sonrası hafiften şişmeye başlardı. sonra adete 1 hafta kala adet yaklaştığı için hassaslaşırdı. bu defa ise ovulasyon zmaanı başladı yine ama bu defa biraz daha farklıydı sanki. ve son hafta damarlar beelirginleşti iyice.. kasık ağrısı da hani adet giibi diyorlar ya hayır değil. iki hamilliğimde de bunu yaşadım aynı ağrı değil daha farklı bi ağrı. ben bundan anladım zaten, her zamanki adet boşalması olacak gibi bi ağrı değildi. ve kasığım hafif şişerdi kan toplar ya hani adet haftası. bişey yoku bu ay

ışte ben geçen sefer çok belirgin olarak göğüslerimde sızlama hissetmiştim başka bişey yoktu,yine adet ağrılrım vardı,tabi o zaman benim göğüsler hiç şişmez sızlamazdı.
Şimdi farklı olunca o yüzden soruyorum acaba incir mi yaptı ki ?

lmaz: iyi yapmışsın kız aferin ellerine sağlıkklava:

ataşehir mi:))))) çok yakınızsempatiksalakcinni

hayırlısı olsun canım sen çalış gerisini Allah a bırak

Tuba bence sen beni görüyorsun :S
Burdaki tek başına çalışan tek diş hekimi ben olduğuma göre :)))))

Ayy çok istedim bak,kesin patates salatası ve kısır yapmalıyım hemen ,derhal, acilen :))

merhaba kızlar eczaneye sipariş verdiğim ovulasyon tesi 5 adetmiş 25TL almadım. netten sipariş verecem ama strip test ile kaset testin farkı ne anlamadım sayı ve marka aynı fiyat farklı? hangisini alayım? arayacağım şimdi cevap verirseniz sevinirim.

hiç farkı yok canım. sadece birini idrar batırıyorsun diğerini ise çubuğuyla damlatıyorsun. sadece üstü kasetle kaplı aynı test birebir aynı yani
bende batırılanlardan almıştım

hiç farkı yok canım. sadece birini idrar batırıyorsun diğerini ise çubuğuyla damlatıyorsun. sadece üstü kasetle kaplı aynı test birebir aynı yani
bende batırılanlardan almıştım

canım 10lu yeter mi seninki kaçlıktı? ya geç ya da erken yumurtlarsam kaçlık alayım

iyi yapmışsım dimi kanki sinir oluyorum böyle insanlara yaa
julia çok dogrusun bir kere cahil degilsiniz herşey heryerde gösteriliyor yani
bide sen erkek arkadşınla neye güvenerek ilişkiye giriyorsun ben nişanlıyken bile birlikte olmayı aklımdan geçirmedim yanlış buluyorum ilişkiye ben özel kalmalı
annesi duysa ne yapar acaba artık kızlar kız degil çok yazık
kötü devirde yaşıyoruz bu devirde nasıl evlat yetiştirecegiz allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…