Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

dun uyuyakalmısım. Benim ateş çok düşük bu ay 36.4-36.6 arası oynuyor. Çok umutlanmıyorum, bakalım. Emelcim, kuru erik de yiyebilirsin kabızlık için.

canım yazdım öbür tarafa bu ay şanssızlık olmuştu, üzülme bu ay bulucaz yumurtlamanı

evet iremim doğru tüp bebek doktoru verdi benim burdaki doktorumda yumurtlamanda sorun yok niye vermiş dedi bende anlamadım dedim bu ay kullanmıyacağım 10. günden itibaren başlıyacam bide haftaya ovulasyon testi isteticem

çünkü 15.günden itibaren ilişkiye gireceksin demişti 13.gün akıntım vardı 14. gün kasıklarım ağrıdı ovulasyon testi 13.gün aynı koyulutaydı

Dert etme Hilal,daha belli de değil ama en azından vücudunda anormallik olmadığını biliorsun.Bu aya yepyeni sayfa aç inş bu ay yüzün gülsün :)

kızlar şu bal çörekotu tarçın karışını yapan varsa anlatabilirmi bunlarla hamile kaln arkadaşlar varmı

inş. juliacım artık bu ay çok çalışmanın zamanı geldi :) sabah biraz akıntım vardı şimdide kayboldu ama kesin olurum çünkü sabah test yaptım çıkmadı hamile olsaydım çıkardı

kızlar ben ateş ölçme yöntemini sizin topicinizden öğrendim bişey sorucam bu ay 4 sabahtır ölçüyorumm daha doğrusu adetime 4 gün kaldı öylesine başladım ölçmeye listemi adet olrsam başlayıp yapıcam ben ilk ölçtüğüm gün 21.gün 36.6 çıktı 22.gün 36.9 çıktı 23.gün 36.7 çıktı bu sabahta 36.8 çıktı adet yaklaşıncada ısı artıyomu adet tarihimde 28 şubat yoksa hamişmiyim anlamadım

evet melekcim ben bu ay hamile kalamdım inş. sen kalırsın canım sendeki değişiklikler varmı

eren sezen eğer böyle devam ederse hamile olma olasılığın var :)
bekleyip bir test yap istersen.

Hilalcim ben de bugün incir olayına başladım,içebildim valla :)
bakalım bende işe yarayacak mı ? Çok ümitliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…