Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

juliacım bugün gidip pazardan havuç alıcam günde 1 tane yiyicem inciri 3 ay önce kullandım boşa çaba harcıyorum aslında ama havucu yiyicem

Tubacım hamileliğinde,:CüvCüv: topiğinde hayırlı olsun. :enbuyukkk:
Çizelge de yapmasan haberimiz olmayacaktı,çizelgenden gördüm,çok sevindim.Tebrikler
Allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin,Hayırlı evlat versin inşallah opuyorumnanaktan

canım 28 şubat yapsamda çıkmazki

Canim seninle gunlerimiz yakin benimki de 1 Mart ama 28inde test yapicam. Atesin guzel insallah hamilesindir. Allah olen bebeginin omrunu yeni bebegine versin ins.

nevetna var ama o buay olsun ..
bizde martın hamişleri olalım...Şeniz

Ahhh canim. Kiiz hangimizinki hayirli olacaksa o hamile kalsin. Yerim nevetna olsun demis. Hepimiz olalim ve yerimize ates topigine yenileri gelsin, biz de arada orasi arada burasi evcilik oynayalim.

TUBAAAAAAAA, kiz topik sahibisin, nerdesin?kaydirigubbakcemile3

Ben gnünlük bir incir yedim şimdi suyunu içiorum bir de havuç yiyecem :)
Kocama da verdim keçiboynuzunu da iyi mi yaptım kötü mü anlamadım,adam coştu :)))))))

inş.canım beraber hamiş olruz senin ateşin nasıl?

yarasın enişteye julia iyidir iyi bebiş olunca kesersin keçiboynuzunu tamam
canlar akşama görüşürüz ben okula gidiyorum öptüm tek tek sizi

juliacım sen keçiboynuznu yediriyomusun içiriyomusun bizimkide ilk başalrda zorlandı içmekte sonrasında alıştı miğde rahatsızlığıda vardı iyi geldi kocişime

Ben de sevdim aslında o gün tadına bakmıştım :)
ınciri çok severdim,iyiki bize o düşüyor :) içine ceviz koyup verior kocam valla çok güzel :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…