Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Hilalcim ayrıca eğer ateş ölçme işi seni çok yıpratıorsa,yumurtlamana kadar ölç sonra bırak en azındna o günlerini bilirsin :)

Zaten hemen demedim ,hani ateşin düşmez ve böyle devam ederse diye dedim :)
5 gün varmış zaten o zamana kadar nolacak bilemeyiz,son gün düşen ateşler bile var .

hilalcım bende hiç bir degişiklik yok karnım hafif agrıyor bugun gögüslerim arada bir sızlayıp geçiyor
merak etme bende gelicem arkandan...

kızlar hepiniz bu ay hamile olursanız kim mart listesini oluşturacak öyle düşünün :) dolu tarafa bakın :)

evet kızlar ya bu ay 5 hamile çıkarttık bence bu kadar yeter bellimi olur gelecek aya 6 tane çıkartırız inş. bellimi olur mart ayı benim meleğin julianın dolunayın nalimin olur inş. daha saymadığım varmı

tubacım hadi kalk saat 11 oldu bukadar uyunurmu tatlım
teyzesinin güllerini bekliyorum yoksun akşamdan beri dinlenmişsindir artık...

Hilalcim ayrıca eğer ateş ölçme işi seni çok yıpratıorsa,yumurtlamana kadar ölç sonra bırak en azındna o günlerini bilirsin :)

belki senin dediğin gibi yaparım bide ovulasyon testi büyük bir yardımcı onuda alıcam hemen incire başladınmı hadi hayırlısı olsun havuçta katıyomusun içine ya ben bal çörek otu tarçın karışımını duydum kafam karıştı biraz :uhm:

emel tuba ecrin eee burda kimseler yok
kanki bu topik noluyor böyle...
daha sahibi yok olacak tabi böyle şeyler..sositososito

Bence de tadı içilmeyecek gibi değildi.Havuç katmadım bugün ama onu da kıtır kıtır yeem mi yanına dedim,çok severim de :)

eren sezen senin birtane oglun var galiba 2 si içinmi çalışıyorsun..
evet haziranda korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamiş oldum karnımda öldü şimdide hamiş kalmaya çalışıyorum ateşin bayağı iyi diğer topiğinizde okudum 36.7 ve -sonrası hap hamiş kalmış kızlar inş..hamilesindir adet olurkende ateş yükseliyomu düşüyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…