İnşaAllah canım İnşaAllah. Daha çıkmadı bekliyorum ama umudum da tükeniyorDayanabilirsem cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonuç olumlu olursa belki eşime babalar günü süprizi yapabilirimsizin sonucunuz çıktı mı
İnşaAllah canım İnşaAllah. Daha çıkmadı bekliyorum ama umudum da tükeniyorbakalım hayırlısı
Amin canım çok sağolİnşallah güzel sonuçlarınızı alırsınız ☺ Heyecanla bekliyorum
İnşallah güzel sonuçlarınızı alırsınız ☺ Heyecanla bekliyorum
Yaa canım vallahi şok oldum bende o kadar emindim umutluydum ki senden hem günün geçti hem ateşin hala yüksek geç döllenme falan olabilir mi yumurtlama dan kaç gün geçti acabasagliklihayat
Malesef kızlar hamile değilim. Sonuç 0 çıktı. Ama ben bu ay kendimden okadar emindim ki. Bu ateş değerlerim neden böyle oldu. İlk defa böyle çıktı. İlk çıktığında hamileydim. Hatta bu sefer daha uzun süre yüksek ve sabit gitti. Kafam karma karışık oldu. Çok üzgünüm. Hayırlısı olsun diyeyim yapacak başka birşey yok
sagliklihayat
Malesef kızlar hamile değilim. Sonuç 0 çıktı. Ama ben bu ay kendimden okadar emindim ki. Bu ateş değerlerim neden böyle oldu. İlk defa böyle çıktı. İlk çıktığında hamileydim. Hatta bu sefer daha uzun süre yüksek ve sabit gitti. Kafam karma karışık oldu. Çok üzgünüm. Hayırlısı olsun diyeyim yapacak başka birşey yok
Aynen bende canım ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Oglumu beklerken bir buçuk sene ölçtüm. Ozaman degerlerim böyle çıktığında adet günümde test yapmıştım çıkmıştı mesela. Bu son bir senedir de mesela 20. Veya 21. Günü ölçerdim ates degerim.düşük görürdüm bu ay da olmadi adet olacam belli derdim. Daha da ölçmezdim. Ama bu ay hiç görmediğim dereceleri değişmeyen sabit bir şekilde hergun gördüm ilk defa yanılttı beni. Acaba diyorum bu doktorun verdiği ilacin etkisi olabilir mi dicem ama çok düşük ihtimal.gibi geliyor bana.Yaa canım vallahi şok oldum bende o kadar emindim umutluydum ki senden hem günün geçti hem ateşin hala yüksek geç döllenme falan olabilir mi yumurtlama dan kaç gün geçti acaba
Teşekkür ederimAdet gününüz geçti mi belki geç döllenmiştir öyle değilse de hiç sıkmayın canınızı Allah hayırlı zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin size
Evet yNi ilginç ne ilacı vermişti doktor sana peki yan etkisi falan olabilir mıAynen bende canım ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Oglumu beklerken bir buçuk sene ölçtüm. Ozaman degerlerim böyle çıktığında adet günümde test yapmıştım çıkmıştı mesela. Bu son bir senedir de mesela 20. Veya 21. Günü ölçerdim ates degerim.düşük görürdüm bu ay da olmadi adet olacam belli derdim. Daha da ölçmezdim. Ama bu ay hiç görmediğim dereceleri değişmeyen sabit bir şekilde hergun gördüm ilk defa yanılttı beni. Acaba diyorum bu doktorun verdiği ilacin etkisi olabilir mi dicem ama çok düşük ihtimal.gibi geliyor bana.
Yarın ölçecem normalde adet olacaksam düşmesi gerekli. Düşmezse bekleyecem çok ilginç gerçekten
Teşekkür ederimamin İnşaAllah cümlemize canım. bugün yarın adet günüm ama geçen 2 ay bir gün öncesinden olmuştum.
Amin canım aminEvet yNi ilginç ne ilacı vermişti doktor sana peki yan etkisi falan olabilir mı
tabi yine de beklemekte fayda var kanda az da olsa cıkmalıydı
bakalım cnm bekleyelim ne olacak
Rabbim hayırlısını versin
Canım sağol amin İnşaAllahBelki gerçekten geç döllenmiştir inşallah sizinledir
Cnm tüp bebek yapanlar bildiğim kadarıyla 12. Gün kan testi yapıyorlar daha çıkmayabilir o yüzdenAmin canım amin
Geçen fotosunu atmıştım gördün mü o zaman bilmiyorum. Folik asit artı birkaç vitaminin olduğu 90 tabletlik gıda takviyesi tarzında.
Adetinin 3. Günü gel dedi 2 hafta önceki kontrolümde. Ozaman alttan muayene etmişti canım yanmıştı kac gün kendime gelemedim. Streste yaptım tekrar gitmek istemedim. Ama.mecbur gitmem gerekecek sanırım.
Birde söyle birşey var ben geç olcmeye başladım. 36.0 dan birden 36.4 oldu sanki geç yumurtladim gibi düşündüm ondan sebep eger öyleyse yumurtlamanin uzerinden 9 gün geçmiş oluyor. Bir hafta bile olsa döllenmeden sonra geçen zaman. Kanda çıkardı yine dimi?
Hayır canim benm de şubatta yumurtlamadan sonra 8.günde 0 cikmisti kan testi 10.gün 8.60 cikmisti hala umut var benceAmin canım amin
Geçen fotosunu atmıştım gördün mü o zaman bilmiyorum. Folik asit artı birkaç vitaminin olduğu 90 tabletlik gıda takviyesi tarzında.
Adetinin 3. Günü gel dedi 2 hafta önceki kontrolümde. Ozaman alttan muayene etmişti canım yanmıştı kac gün kendime gelemedim. Streste yaptım tekrar gitmek istemedim. Ama.mecbur gitmem gerekecek sanırım.
Birde söyle birşey var ben geç olcmeye başladım. 36.0 dan birden 36.4 oldu sanki geç yumurtladim gibi düşündüm ondan sebep eger öyleyse yumurtlamanin uzerinden 9 gün geçmiş oluyor. Bir hafta bile olsa döllenmeden sonra geçen zaman. Kanda çıkardı yine dimi?
O zaman adet olana kadar umut var az da olsa. Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canımCnm tüp bebek yapanlar bildiğim kadarıyla 12. Gün kan testi yapıyorlar daha çıkmayabilir o yüzden
Evet adet olana kadar umut var diyelim o zaman canım sağol hayırlısı olsun İnşaAllahHayır canim benm de şubatta yumurtlamadan sonra 8.günde 0 cikmisti kan testi 10.gün 8.60 cikmisti hala umut var bence
İyi ki varsınız kızlarRabbim en yakın zamanda hayırlısı ile birbirimizin mutluluğunu da paylaşmayı nasip etsin Amin
Merhaba hoşgeldin canım tekrardan. Dijital olanla dil altı diğeri ile alından ölçtün böyle çıktı. Hmm. Yarın sabahta bir ölç bakalım canım sonuç ne olacak.M miraleyn canım merhaba
Bugün eczaneden dijital ateşölçer aldım 30 liraya şimdi ölçtüm şuanki sonuçları önemsemiyorum asıl sabah yapıcam ama diğer alından temassız olanla arasında fark var mı bi bakayım dedim şimdi bu 36.8 çıktı temassız olan 36.9 çıktı hangisi doğru bilmiyorum sabah yapıcam ikisini de bakalım ne çıkacak
Eki Görüntüle 2649904
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?