Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gözle görünür bir düşme olmuş fakat bugün aynı oranda bir yukselme olmamış. Yumurta çatlamış diyemiyorum. Ölçmeyedevam
Tamam canim ama zaten bn belirti yasamiyorum akintim yok kasik agrim yok ben bu belirtileri 14 gunumde yasiyorm

Arkadaşlar bu ateş ölçme dil altından mı olması lazım diğer mesela benım adetim 2 gun gecti vucut ısım 36.5 bazen 37 dil altı 38 ama soyle bir sey var ben korunuyordum 3 bucuk ay önce oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu 38 haftalıkken korunuyordum ama gebe kaldım mı bilmiyorum

Hoşgeldin. Öncelikle çok üzgünüm Rabbim sanada kimseyede böyle birşey yaşatmasin.
Dil altından ölçmek gerek canım. Hergun mümkünse aynı saatte ve yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz. İnşaAllah hamilesindir. Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Vucut ısısı farklılık gösteriyor ama 2 gundur dil altı 38 gösteriyor rabbim kimseye yasatmasın canım cok zor bir imtihan aslında korunuyordum ama bilmiyorum gebe mı kaldım adetim 3 gun gecikti

31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3
37.gün 36.6
38.gün 36.6
39.gün 36.6

sanırım benim ölçümlerimde sıkıntı var sabah 7de uyandım yataktan çıkmadan ölçtüm ve lavaboya gittim daha sonra tekrar uyudum 10da uyandım yataktan çıkmadan ölçtüm 36.6 çıktı ama önceki günlerdeki ölçümlerim hep 10 gibiydi o yüzden onu baz aldım kafamda iyice karıştı belirti aramaya başladım kendimde

Canım benimde bu ay yumurtlama gününden beri kasik agrim kesilmedi suan yumurtlamadan sonra 10.gün ve sabah test yaptim sanirim hamileyim ben

Vucut ısısı farklılık gösteriyor ama 2 gundur dil altı 38 gösteriyor rabbim kimseye yasatmasın canım cok zor bir imtihan aslında korunuyordum ama bilmiyorum gebe mı kaldım adetim 3 gun gecikti
Amin canım. Hakkında hayırlısı olsun. Bir kaç gün daha bekleyip görelim

Senin değerlerde iyi gidiyor. Günün de geçiyor sanırım test yapmayı düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…