Dün vermiştim bugün öğleden önce veya sonra çıkacak dediler bakalım. E nabizdan bakıyorum ara araverdin mi kan canım?
Hadi inşallah hayırlısıyla canım sonuç çıkınca etiketle beni sana dua ediyorumDün vermiştim bugün öğleden önce veya sonra çıkacak dediler bakalım. E nabizdan bakıyorum ara ara
Allah razı olsun canım benimHadi inşallah hayırlısıyla canım sonuç çıkınca etiketle beni sana dua ediyorum
Önceki degerlerle birlikte atar mısın canımSelam kizlar 34.2 cikti
Bu canimÖnceki degerlerle birlikte atar mısın canım
Dün gözle görünür bir düşme olmuş fakat bugün aynı oranda bir yukselme olmamış. Yumurta çatlamış diyemiyorum. ÖlçmeyedevamBu canim
Tamam canim ama zaten bn belirti yasamiyorum akintim yok kasik agrim yok ben bu belirtileri 14 gunumde yasiyormDün gözle görünür bir düşme olmuş fakat bugün aynı oranda bir yukselme olmamış. Yumurta çatlamış diyemiyorum. Ölçmeyedevam
Canım etiket yaparken ismimin basına @ işareti koyarsan olur instagramdaki gibiAllah razı olsun canım benimetiketleme nasıl oluyor bilmiyorum ama denerim olmadı özel mesaj atarım
He evet tamam hatırladım öğrenmiştim aslında sonra hiç denemeyince aklımdan çıkmışCanım etiket yaparken ismimin basına @ işareti koyarsan olur instagramdaki gibi
Hoşgeldin. Öncelikle çok üzgünüm Rabbim sanada kimseyede böyle birşey yaşatmasin.Arkadaşlar bu ateş ölçme dil altından mı olması lazım diğer mesela benım adetim 2 gun gecti vucut ısım 36.5 bazen 37 dil altı 38 ama soyle bir sey var ben korunuyordum 3 bucuk ay önce oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu 38 haftalıkken korunuyordum ama gebe kaldım mı bilmiyorum
Vucut ısısı farklılık gösteriyor ama 2 gundur dil altı 38 gösteriyor rabbim kimseye yasatmasın canım cok zor bir imtihan aslında korunuyordum ama bilmiyorum gebe mı kaldım adetim 3 gun geciktiHoşgeldin. Öncelikle çok üzgünüm Rabbim sanada kimseyede böyle birşey yaşatmasin.
Dil altından ölçmek gerek canım. Hergun mümkünse aynı saatte ve yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz. İnşaAllah hamilesindir. Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
Canım benimde bu ay yumurtlama gününden beri kasik agrim kesilmedi suan yumurtlamadan sonra 10.gün ve sabah test yaptim sanirim hamileyim benKasıklarımda belimde ağrı adet olacakmışım gibi . Ama ateşim düşmedi. Zaten heyecandan gece sürekli uyandım. Merakla kan sonucumu bekliyorum. sadece yumurtlama haftamda olan kasık ağrılarım bu ay aralıksız devam etti. Bu durum beni heyecanlandırdı. Artı ilk defa göğüslerim böyle büyüdü ve çok hassaslasti. Yani İnşaAllah hamileyimdir. Yoksa bir daha hiçbir belirti beni hamileliğe yorduramaz yani o kadardün aşırı mide bulantısı ve halsizlik evde slowmotion modunda takıldım resmen ama bugün iyi gibiyim şimdilik. Şişti vücudum ama dünden bu yana hafifledim. Bakalım ne olacak
Yaaa çok sevindim hadi İnşaAllahCanım benimde bu ay yumurtlama gününden beri kasik agrim kesilmedi suan yumurtlamadan sonra 10.gün ve sabah test yaptim sanirim hamileyim ben
36.7Yaaa çok sevindim hadi İnşaAllahateşin yüksek gidiyordu zaten dimi
Amin canım. Hakkında hayırlısı olsun. Bir kaç gün daha bekleyip görelimVucut ısısı farklılık gösteriyor ama 2 gundur dil altı 38 gösteriyor rabbim kimseye yasatmasın canım cok zor bir imtihan aslında korunuyordum ama bilmiyorum gebe mı kaldım adetim 3 gun gecikti
Senin değerlerde iyi gidiyor. Günün de geçiyor sanırım test yapmayı düşünüyor musun?31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3
37.gün 36.6
38.gün 36.6
39.gün 36.6
sanırım benim ölçümlerimde sıkıntı var sabah 7de uyandım yataktan çıkmadan ölçtüm ve lavaboya gittim daha sonra tekrar uyudum 10da uyandım yataktan çıkmadan ölçtüm 36.6 çıktı ama önceki günlerdeki ölçümlerim hep 10 gibiydi o yüzden onu baz aldım kafamda iyice karıştı belirti aramaya başladım kendimde
Senin değerlerde iyi gidiyor. Günün de geçiyor sanırım test yapmayı düşünüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?