Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende merak ettim acaba aynı oranda düşüş ya da yükseliş olacak mı

Ben hala regl olamadım bu arada canım şimdide ishal olmuşum yaa cok rahatsızım uyuyamıyorum bir türlü

Bende hala regl olamadım canım aynı durumdayız bekledikçe sinir basıyo bir an önce olup bitse de başlasam
İshal niye oldun acaba üşüttünmü veya yediğin bişey mi dokundu test yaptınmı

Bende hala regl olamadım canım aynı durumdayız bekledikçe sinir basıyo bir an önce olup bitse de başlasam
İshal niye oldun acaba üşüttünmü veya yediğin bişey mi dokundu test yaptınmı
Test yapmıştım negatifti bir daha da tekrarlamadım açıkcası ishali de üşüttüm galiba hava cok sıcak
soğukta kaldım biraz çarptı galiba. Biraz leke geldi kahvemsi o da yok denecek kadar az

Test yapmıştım negatifti bir daha da tekrarlamadım açıkcası ishali de üşüttüm galiba hava cok sıcak
soğukta kaldım biraz çarptı galiba. Biraz leke geldi kahvemsi o da yok denecek kadar az

Hamileykende ishal olabiliyo biliyosun
Lekenin devamı gelmezse hamile olabilirsin
Bugün kaçıncı günün peki yumurtlamayı ne zaman görmüştün?

Hamileykende ishal olabiliyo biliyosun
Lekenin devamı gelmezse hamile olabilirsin
Bugün kaçıncı günün peki yumurtlamayı ne zaman görmüştün?
Canım ben daha h iç ovulasyon yapmamıştım su an kargoda bu ay yapacaktım ama son ilişkim ayın 7 sinde oldu yumurtlama bilmiyorum . İshal olunduğunu ilk kez duydum senden ama ne bileyim sanki sabah adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor. Testim de yok kargoda gelecekti

Evet ishal olunuyo hamileyken bende suan ishal oldum cok önce yaptıysan testi tekrarla istersen belki hamişliktendir

Evet ishal olunuyo hamileyken bende suan ishal oldum cok önce yaptıysan testi tekrarla istersen belki hamişliktendir
Sabah bir ateşimi ölçeyim bakalım canım düşüş var mı olmadı bir test alırım. Zannetmiyorum ama inşallah diyelim madem ihtimal var belki gerek bile kalmaz regl olurum bayağı bacaklarım ağrıyor damarlarım çekiliyor çünkü olsam da rahatlasam bari olacağı varsa bat 15 i geçti 2 gün

Hadi inşallah bakalim olmazsin da bebis haberi aliriz

İshal de bi belirti canım bağırsak hareketleri hamilelikte artıyor çünkü kimileri ishal olur kimileri kabız...ha illa var anlamına gelmez ama bir ihtimal sadece ...tabi adet de olabilirsin inşallah gelmezde
Peki ovulasyon belirtilerin hiç olmuyomu?
Kasık ağrısı, şeffaf akıntı falan?

Senle bat'ımız aynı benimde 15'iydi ama gecikmeyi yumurtlamamın geç olmasına bağlıyorum

Akıntı cnm adetten sonraki ilk hafta olmuştu şeffaf ben o yumurta diye düşünüyorum ama zaten bu ay yapıcam ya ovulasyon belli olur herhalde

Akıntı cnm adetten sonraki ilk hafta olmuştu şeffaf ben o yumurta diye düşünüyorum ama zaten bu ay yapıcam ya ovulasyon belli olur herhalde

Aynen öyle tespit edebilirsin kimilerinin o akıntıdan 1-2-3 gün sonra çatlaması oluyor
Yani illa çatladığı gün o akıntı gelecek diye bi kaide yok

Sende test yapmıştın değilmi canım

Evet canım bugün son testimi yaptım yok yine bembeyaz sonradan baktım böyle hayalet gibi var ama bekledikten sonra öyle çıktı öncedende o tür hayalet çizgiler görüyodum ama sonra adet oluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…