Çok teşekkür ederim canımAmiiiiiinnsende iyiki varsın canım
Aynı duyguları paylaşmak güzel oluyo:)
Bende merak ettim acaba aynı oranda düşüş ya da yükseliş olacak mıM miraleyn canım merhaba
Bugün eczaneden dijital ateşölçer aldım 30 liraya şimdi ölçtüm şuanki sonuçları önemsemiyorum asıl sabah yapıcam ama diğer alından temassız olanla arasında fark var mı bi bakayım dedim şimdi bu 36.8 çıktı temassız olan 36.9 çıktı hangisi doğru bilmiyorum sabah yapıcam ikisini de bakalım ne çıkacak
Eki Görüntüle 2649904
Bende merak ettim acaba aynı oranda düşüş ya da yükseliş olacak mı
Ben hala regl olamadım bu arada canım şimdide ishal olmuşum yaa cok rahatsızım uyuyamıyorum bir türlüSabah paylaşırım inşallah canım
Ben hala regl olamadım bu arada canım şimdide ishal olmuşum yaa cok rahatsızım uyuyamıyorum bir türlü
Test yapmıştım negatifti bir daha da tekrarlamadım açıkcası ishali de üşüttüm galiba hava cok sıcakBende hala regl olamadım canım aynı durumdayız bekledikçe sinir basıyo bir an önce olup bitse de başlasam
İshal niye oldun acaba üşüttünmü veya yediğin bişey mi dokundutest yaptınmı
Test yapmıştım negatifti bir daha da tekrarlamadım açıkcası ishali de üşüttüm galiba hava cok sıcak
soğukta kaldım biraz çarptı galiba. Biraz leke geldi kahvemsi o da yok denecek kadar az
Canım ben daha h iç ovulasyon yapmamıştım su an kargoda bu ay yapacaktım ama son ilişkim ayın 7 sinde oldu yumurtlama bilmiyorum . İshal olunduğunu ilk kez duydum senden ama ne bileyim sanki sabah adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor. Testim de yok kargoda gelecektiHamileykende ishal olabiliyo biliyosun
Lekenin devamı gelmezse hamile olabilirsin
Bugün kaçıncı günün peki yumurtlamayı ne zaman görmüştün?
Evet ishal olunuyo hamileyken bende suan ishal oldum cok önce yaptıysan testi tekrarla istersen belki hamişliktendirCanım ben daha h iç ovulasyon yapmamıştım su an kargoda bu ay yapacaktım ama son ilişkim ayın 7 sinde oldu yumurtlama bilmiyorum . İshal olunduğunu ilk kez duydum senden ama ne bileyim sanki sabah adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor. Testim de yok kargoda gelecekti
Sabah bir ateşimi ölçeyim bakalım canım düşüş var mı olmadı bir test alırım. Zannetmiyorum ama inşallah diyelim madem ihtimal varEvet ishal olunuyo hamileyken bende suan ishal oldum cok önce yaptıysan testi tekrarla istersen belki hamişliktendir
Hadi inşallah bakalim olmazsin da bebis haberi alirizSabah bir ateşimi ölçeyim bakalım canım düşüş var mı olmadı bir test alırım. Zannetmiyorum ama inşallah diyelim madem ihtimal varbelki gerek bile kalmaz regl olurum bayağı bacaklarım ağrıyor damarlarım çekiliyor çünkü olsam da rahatlasam bari olacağı varsa bat 15 i geçti 2 gün
İnşallah cnm hepimizde en kısa zamandaHadi inşallah bakalim olmazsin da bebis haberi aliriz
Darısı size kizlar Rabbim aratmasinİnşallah cnm hepimizde en kısa zamanda
Canım ben daha h iç ovulasyon yapmamıştım su an kargoda bu ay yapacaktım ama son ilişkim ayın 7 sinde oldu yumurtlama bilmiyorum . İshal olunduğunu ilk kez duydum senden ama ne bileyim sanki sabah adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor. Testim de yok kargoda gelecekti
Sabah bir ateşimi ölçeyim bakalım canım düşüş var mı olmadı bir test alırım. Zannetmiyorum ama inşallah diyelim madem ihtimal varbelki gerek bile kalmaz regl olurum bayağı bacaklarım ağrıyor damarlarım çekiliyor çünkü olsam da rahatlasam bari olacağı varsa bat 15 i geçti 2 gün
Akıntı cnm adetten sonraki ilk hafta olmuştu şeffaf ben o yumurta diye düşünüyorum ama zaten bu ay yapıcam ya ovulasyon belli olur herhaldeİshal de bi belirti canım bağırsak hareketleri hamilelikte artıyor çünkü kimileri ishal olur kimileri kabız...ha illa var anlamına gelmez ama bir ihtimal sadece ...tabi adet de olabilirsin inşallah gelmezde
Peki ovulasyon belirtilerin hiç olmuyomu?
Kasık ağrısı, şeffaf akıntı falan?
Sende test yapmıştın değilmi canımSenle bat'ımız aynı benimde 15'iydi ama gecikmeyi yumurtlamamın geç olmasına bağlıyorum
Akıntı cnm adetten sonraki ilk hafta olmuştu şeffaf ben o yumurta diye düşünüyorum ama zaten bu ay yapıcam ya ovulasyon belli olur herhalde
Sende test yapmıştın değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?