- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
O zaman gün aşırı denemek lazım bilemeyiz değilmi. Yani bu ay pek değerlendiremedik zaten eşim gececiydi maalesef. Sende hiç belirti var mı cnm pekiAynen öyle tespit edebilirsin kimilerinin o akıntıdan 1-2-3 gün sonra çatlaması oluyor
Yani illa çatladığı gün o akıntı gelecek diye bi kaide yok
Kuruma çizgisi dediklerimi cnm bende bu ay o da cıkmadıEvet canım bugün son testimi yaptım yok yine bembeyaz sonradan baktım böyle hayalet gibi var ama bekledikten sonra öyle çıktı öncedende o tür hayalet çizgiler görüyodum ama sonra adet oluyodum
O zaman gün aşırı denemek lazım bilemeyiz değilmi. Yani bu ay pek değerlendiremedik zaten eşim gececiydi maalesef. Sende hiç belirti var mı cnm peki
Kuruma çizgisi dediklerimi cnm bende bu ay o da cıkmadı
Selam kizlar bugun34/1Senin değerlerde iyi gidiyor. Günün de geçiyor sanırım test yapmayı düşünüyor musun?
Canım şimdi atesim ölçtüm 0.3 düşüş oldu yani gebelik testi yapmışım da negatif görmüş gibi oldum gerek kalmadı regl cok yakın demekkiBöyle senin gibi deyipde beklemediği anda hamile kalanlarda var canım bizzat şahit oldum benim topikte çok kişiler oldu öyle çok az ilişki oldu yoktur deyipde öğrenenler:)
İnşallah sende de vardır... Kuzu bende şuan belirti diyebileceğim bişey yok sadece akıntım oluyo ara ara...bazen çok bazen az
Akıntı bende herzaman olan bişey zaten adetten birkaç gün önce de geliyo
Göğüs ağrısı hiç yaşamam adet dönemimde falan hiç olmaz sadece oğluma hamile olduğum ayda çok ağrımıştı, keşke şimdi de ağrısa:) 2.hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı . Kasıklarımda şuan tık yok
adeti pat diye olucam heralde
Sende var mı?
Canım senin ateşin neden bu kadar düşük bi doktora mı gitsen acaba
Senin yumurtlaman geç olmuş demek ki canım. Olsun hamilelik yoksa bir an önce gelsin gitsin kırmızılar zaten9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
17 haziran 36.2 kızlar 0.3 düşüş var
Geliyo kırmızılar ufukta
Bence de bir kan değerlerine baktır istersen canım. Zaten hamilelik öncesi baktırın diyorlar ya demir, B12 eksikliği vs olursa hamilelik zorlaşıyormuş. Onu da öğrenmiş olursun.Canım senin ateşin neden bu kadar düşük bi doktora mı gitsen acaba
9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
17 haziran 36.2 kızlar 0.3 düşüş var
Geliyo kırmızılar ufukta
Canım şimdi atesim ölçtüm 0.3 düşüş oldu yani gebelik testi yapmışım da negatif görmüş gibi oldum gerek kalmadı regl cok yakın demekki
Midem de üşüttüğümden olsa gerek
Benim 2 gebeliğimde de bu tarz belirtiler hiç olmadı biliyor musun cnm
Benimkiler bir Türk filmi edasında baş dönmesiyle belirti verdi hatta elimdekileri düşürüp kırmıştım ama bat günü ikisini de öğrenmiştim gevçbelik testi ve kan testiyle. Yok kesin yoktur diyerek
Sende ihtimal görünüyor leke falan gelmemiş sonuçta inşallah vardır yaa
Bu son regle yakın günler de hiç geçmiyor hep bir umut valla Allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun, kucaklarını tez zamanda doldursun
Canım şimdi atesim ölçtüm 0.3 düşüş oldu yani gebelik testi yapmışım da negatif görmüş gibi oldum gerek kalmadı regl cok yakın demekki
Midem de üşüttüğümden olsa gerek
Benim 2 gebeliğimde de bu tarz belirtiler hiç olmadı biliyor musun cnm
Benimkiler bir Türk filmi edasında baş dönmesiyle belirti verdi hatta elimdekileri düşürüp kırmıştım ama bat günü ikisini de öğrenmiştim gevçbelik testi ve kan testiyle. Yok kesin yoktur diyerek
Sende ihtimal görünüyor leke falan gelmemiş sonuçta inşallah vardır yaa
Bu son regle yakın günler de hiç geçmiyor hep bir umut valla Allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun, kucaklarını tez zamanda doldursun
Giderim canim ne diyecem doktora ne belirti ki bu ates dusuklugu?Canım senin ateşin neden bu kadar düşük bi doktora mı gitsen acaba
Vücut ısım çok düşük kan değerlerime baktırmak istiyorum de 34 çok düşük çünkü hipotermi seviyesi resmen baktırmanda fayda var benceGi
Giderim canim ne diyecem doktora ne belirti ki bu ates dusuklugu?
Bence de bir kan değerlerine baktır istersen canım. Zaten hamilelik öncesi baktırın diyorlar ya demir, B12 eksikliği vs olursa hamilelik zorlaşıyormuş. Onu da öğrenmiş olursun.Cicsk
taamam canim giderim tesekur edrmVücut ısım çok düşük kan değerlerime baktırmak istiyorum de 34 çok düşük çünkü hipotermi seviyesi resmen baktırmanda fayda var bence
Aynen oyle cnm olursa rahatlicam vallaSenin yumurtlaman geç olmuş demek ki canım. Olsun hamilelik yoksa bir an önce gelsin gitsin kırmızılar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?