- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Bu konuları hep inceledim de canım hep aynı dil altı ölçün yazıyoSağlık olsun bebek yoksa inşallah tez gelirler
Gecikince daha kötü oluyo
Sabah ölçtüm dilaltından 36.5 çıktı
Temassız 37.1 çıktı aradaki farka bak ne bu şimdi hangisi doğru bilmiyorum
Bu akşam veya yarın olabilirim akşamada ölçücem üfff daral geldi
Sağolasın amin canım Allah tan hayırlısı olsunAmin canım benim ne güzel söyledin aynen valla yumurtlama sonrası adete kadar bekle ki geçsin zaman duruyor sanki hele bide bizim gibi gecikmesi olanlar için daha zor
Her ay şöyle 28 günde adet görseydik zaman daha çabuk geçerdi
Ben oğluma hamileyken yerleşme kanaması yaşamıştım kıpkırmızıydı hemde o yüzden hafif gelip kesilmiş olsa daha umut verici benim için:) hayırlısıyla şu 2.olsa 3.olsun diye uğraşacağımı düşünmüyorum o zaman dahada bi rahatlık gelir bana
İnşAllah yaşımız daha fazla ilerlemeden gelirsenin 2 tane olmuş ne güzel mâşallah 40'a gelmeden 3.ye kavuşursun inşAllah
Ben de dilimin altına hafif değecek şekilde koyuyorum gözümü açar açmazCanım şimdi de ölçtüm dilaltı 36.7, alından 36.8 hani böyle olsa araları yakın en azından ama sabahkini anlamadım acaba ben mi beceremiyorum ☹ dilaltının tam dibine ortaya yerleştirip biraz bastırıyorum ağzım kapalı bekliyorum 1 dakika içinde ötüyo zaten
Sen nasıl yapıyosun?
Tüh geçmiş olsun. Yediğin birşey mi dokundu ya da üşütmüş olabilirsin. Şimdi nasılsın acaba ? Bu arada benim ateş düştü. Sanırım gecikmeli olacağım ama adet derecem değil o yuzden bugün olmam yarın ya da bir sonraki gün bakalım keşke erken olsa bekletmeseBen hala regl olamadım bu arada canım şimdide ishal olmuşum yaa cok rahatsızım uyuyamıyorum bir türlü
Ama değerler yükselmiş canım vardır belki31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3
37.gün 36.6
38.gün 36.6
39.gün 36.6
40.gün 36.7
Benimde böyle dün dayanamayıp test yaptım negatif
Bugün doktora gidicem hamile değilsemde artık regl olmam lazım durumu netleştirmek istiyorum
Aynen canım üşüttüm galiba hava birden ısınınca tabi soğuk havanın altında uzandım cok sağol şimdi daha iyiyim. İnşallah gelmez seninki bence hamişsin biraz bekleTüh geçmiş olsun. Yediğin birşey mi dokundu ya da üşütmüş olabilirsin. Şimdi nasılsın acaba ? Bu arada benim ateş düştü. Sanırım gecikmeli olacağım ama adet derecem değil o yuzden bugün olmam yarın ya da bir sonraki gün bakalım keşke erken olsa bekletmese
İnşallah öyledir ama pek inancım kalmadı en ufak bi regl belirtim de yok ama kafaya çok taktım kendi kendime de yapıyor olabilirimAma değerler yükselmiş canım vardır belki
Canım inşallah geç döllenmedir ondan cıkmıyordur cok kişi gördük burada oyle yine de hayırlısı olsun kafanı rahatlat birazİnşallah öyledir ama pek inancım kalmadı en ufak bi regl belirtim de yok ama kafaya çok taktım kendi kendime de yapıyor olabilirim
Belirsizliğe dayanamıycam sanırım doktorumdan randevu aldım gidicem birazdan bişey varsa kanda çıkar zatenCanım inşallah geç döllenmedir ondan cıkmıyordur cok kişi gördük burada oyle yine de hayırlısı olsun kafanı rahatlat biraz
Evet cnm rahatlarsın en azından gitsen cok iyi olur inşallah güzel haberler verirsin bizeBelirsizliğe dayanamıycam sanırım doktorumdan randevu aldım gidicem birazdan bişey varsa kanda çıkar zaten
Günaydın . Bende bugün gördüm 36.2 yi. Adet derecem 35.9 ya bugün olmam diyorum. Sanırım bu ay dagecikmeli olacağım belli.oldu. bir ay erken bir ay geç olmaya başladım. Erken geleydi iyiydi bekliyorum şimdi kırmızıları.9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
17 haziran 36.2 kızlar 0.3 düşüş var
Geliyo kırmızılar ufukta
Canim degerlerime bakarmisnGünaydın . Bende bugün gördüm 36.2 yi. Adet derecem 35.9 ya bugün olmam diyorum. Sanırım bu ay dagecikmeli olacağım belli.oldu. bir ay erken bir ay geç olmaya başladım. Erken geleydi iyiydi bekliyorum şimdi kırmızıları.
Seninde benimde adet kapıda canım. Bakalım kim önce olacakbir dahaki aya kaldı umutlar
Tatlım dil altından ölçmeye devam. Temassız alından ölçüm değerleri ile olmaz canım. Bak farklı çıkıyor. Uzmanlar demiş zaten. Bizdeo yüzden dil altından ölçmeliyizSağlık olsun bebek yoksa inşallah tez gelirler
Gecikince daha kötü oluyo
Sabah ölçtüm dilaltından 36.5 çıktı
Temassız 37.1 çıktı aradaki farka bak ne bu şimdi hangisi doğru bilmiyorum
Bu akşam veya yarın olabilirim akşamada ölçücem üfff daral geldi
Tatlım şu tamassizi kaldırsan diyorum kafanı karıştırma boş yere. Diyorum işte tatlım dil altı ölcmelisinCanım şimdi de ölçtüm dilaltı 36.7, alından 36.8 hani böyle olsa araları yakın en azından ama sabahkini anlamadım acaba ben mi beceremiyorum ☹ dilaltının tam dibine ortaya yerleştirip biraz bastırıyorum ağzım kapalı bekliyorum 1 dakika içinde ötüyo zaten
Sen nasıl yapıyosun?
Hayırlı haberlerle gel İnşaAllah canım31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3
37.gün 36.6
38.gün 36.6
39.gün 36.6
40.gün 36.7
Benimde böyle dün dayanamayıp test yaptım negatif
Bugün doktora gidicem hamile değilsemde artık regl olmam lazım durumu netleştirmek istiyorum
Yumurtlamadan önce 0.2 değer veya 0.3 gibi bir düşüş görürsün. Yumurtlayacaksın demek oluyor. Ertesi gün ateşin yükselir bariz bir miktar ve yumurtan çatlamış demek oluyor. O yüzden düşüş olduğu gün gecesi ilişki olmalı. Yani değer yukselmeden önceki gün daha değerliSelam kızlar.
5. gün 36,1
6. gün 36,4
7. gün 36,2
8. gün 36,2
9. gün 36,2
Yumurtlama gününü bekliyorum. Yumurtlamadan önce bir tık yükselcek sanırım. ozaman anlıcam yumurtlama olacagını degıl mı .
Yumurtlama olmadı daha merakla bekliyoruz bakalım@
Canim degerlerime bakarmisn
Yumurtlamadan önce 0.2 değer veya 0.3 gibi bir düşüş görürsün. Yumurtlayacaksın demek oluyor. Ertesi gün ateşin yükselir bariz bir miktar ve yumurtan çatlamış demek oluyor. O yüzden düşüş olduğu gün gecesi ilişki olmalı. Yani değer yukselmeden önceki gün daha değerli
Tamam canmYumurtlama olmadı daha merakla bekliyoruz bakalımaynen devam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?